En dag, bestemte gudene seg for å skape Universet. De skapte stjernene, solen, månen, havet, fjellene, blomstene, skyene og mennesket. Til slutt skapte de kjærligheten. Men hvor skulle de så gjemme den slik at ikke mennesket ville finne den med en gang?

La oss sette kjærligheten på toppen av det høyeste fjellet, sa en av gudene. Nei, la oss plassere den på den borteste stjernen, sa en annen. La oss skjule den i den mørkeste og dypeste avgrunnen, foreslo andre guder.

Til slutt sa den eldste og klokeste av Gudene: Nei, vi skjule kjærligheten dypt i menneskets hjerte. Da søker han etter kjærligheten i hele universet, uten å merke at han alltid  bærer den inne i seg selv.
Ukjent

Vi er alle på søken etter “noe”. Noe vi ikke kan ta og kjenne på. En som ofte fylles med ting. Men hva om denne lengselen egentlig er en lengsel etter noe vi allerede har? At hemmeligheten er å kutte NED på ting – å ha MINDRE?

Atter en gang er Norge kåret som verdens beste land å bo i, allikevel ser jeg flere frustrerte mennesker her enn jeg ser på landsbygda på Sri Lanka – mitt andre hjemland.

7 MINDRE som vil gi deg MER