#1. En ting inn – en ting ut.

Rydding og å kvitte seg med ting er bortkastet hvis du ikke stopper med å stappe huset fullt av unødvendige ting. Første steget er å bremse strømmen av ting inn i hjemmet ditt. Tenk deg om og ikke slippe noe du ikke ønsker velkommen i livet ditt inn døren i hjemmet ditt. Bestem deg nå for å handle mindre. Stol på meg, du vil ikke angre.

#2. En ting mindre hver dag.

Hvis du bevisst kvitter deg med en ting om dagen, vi du i løpet av et år ha kvittet deg med 365 ting på et år. Tenk hvor mye plass du vil frigi. Skippertak funker ikke, det er små stegene som skaper varige endringer. La det å få mere plass i hjemmet ditt bli din livsstil.

#3. Det enkle først.

Lurer du på hvor du skal starte? Gjør det enkelt for deg selv start med å kvitte seg med det du ikke liker. Det vil løfte deg og hjelpe deg å komme inn i en god sirkel. Og husk, ikke gjør dette fordi du skal være flink. Gjør det fordi du skal ha det bra og ta vare på deg selv.

rot

#4. Tenk strategisk.

Før du begynner, undersøke hvor du kan selge eller gi bort det du ikke trenger. Hvor kan du levere ting for resirkulering? Jo bedre du forbereder deg jo enklere vil det være og lettere å gjennomføre. 

#5. Nok er nok.

Et hjem trenger ikke like mye sengetøy, servise eller bestikk som et hotell. Vær realistisk om dine sanne behov. Hvis det en sjelden gang skulle komme veldig mange mennesker på besøk, er jeg sikker på at du kan låne av venner, familie eller naboer.

#6. Bare det du elsker eller som er nyttig.

Bestem deg for å ikke holde på ting ut av forpliktelse. Ditt hjem skal kun inneholde de tingene du elsker eller bruker. Ikke la andre diktere hva du bør beholde eller gi bort. Husk, hvis det er dine ting kan du velge hva du vil gjøre med dem.

#7. Gaver trenger ikke å være ting.

Det er så mange måter å hedre sine kjære uten å gi gaver som ender opp som rot. Oppfordrer folk til å følge dette prinsippet når de kjøper gaver til deg.

#8. Kanskje en gang.

Se det i øynene, kanskje en gang……kommer aldri. En dag i fremtiden finnes ikke. Det er i dag og dagen i dag det handler om. Tro meg, det blir ikke bedre på sikt. Hvis du har ting du synes er vanskelig å kvitte med i dag, blir det garantert ikke bedre i morgen.  Mange elementer i hjemmene våre kan være nyttige, men de er ikke spesielt nødvendig for vår lykke. Lær å forstå forskjellen.

becoming

#9. Funfaktor.

“People rarely succeed unless they have fun in what they are doing.” 

—Dale Carnegie

Min sønn pleier å si – er ikke noe rart jeg ikke liker å rydde, hver gang det var noe jeg hadde gjort galt fikk jeg beskjed om å gå og rydde rommet mitt. Funfaktor er viktig, sett på musikk, dans og ha det gøy mens du rydder.

funfaktor

Ta noen av disse prinsippene inn i livet ditt og du skal se at sakte begynner ting å endre seg. Du vil føle deg letter til sinns, og se verdien i tomrommet. Der hvor alt nytt blir født. Lykke til.

Tusen takk for at du hjelper meg å dele bloggen, vi trenger ikke flere ting for å bli lykkelige vi trenger mindre.

Lat ned min GRATIS Ryddig Hjem Guide HER og skap det hjemmet du alltid har drømt om.

Varme hilsene fra Nina