Ønsker du å leve tilstede i hverdagen din og skape de magiske dagene akkurat der hvor du er?

Savner du et felleskap av kvinner som ønsker å favne dette livet som er her og nå, ikke som et kurs, men i hverdagen? Et sted hvor det er trygt å være deg, hvor du kan få påfyll i livets krukke!

Vil du lære hvordan du kan rydde vekk hindringene som holder deg tilbake fra å være den du kjenner innerst inne at du er. Og favne alle kvalitetene du har.

HVORFOR MEDLEMSKAP?

Jeg vet at den lengste veien du kan ta er fra hodet til hjertet. Hva betyr det egentlig? Det betyr å ta den kunnskapen du kan og transformere det til visdom. Det betyr å leve det du innerst inne vet. Livet endres ikke av skippertak metoden. Jeg vet alt om å sitte på kurs, tilegne meg kunnskap uten å sette det ut i livet. Og jeg er sikker på at det gjelder deg. Det er ikke sikkert jeg gir deg uendelig med ny kunnskap (selv om det kan hende). Men jeg vil minne deg på hva du vet men ikke lever. Sånn at du er tro mot deg.

Jeg brenner for å ta deg med på denne lange livsreisen innover, inn til den du innerst inne er, og hjelpe deg til å få kontakt med alt du rommer.

Et medlemskap er for deg som vil leve et magisk liv, på innsiden, da detter utsiden på plass av seg selv.

Vi lever i informasjons alderen, det har vel aldri vært mere informasjon tilgjengelig med et tastetrykk, men veien fra å vite til å leve er lang, og kan være utfordrende, fordi det er så lett å dette tilbake til gamle vaner. Derfor er et medlemskap gull.  

Det er for deg som vil prioritere personlig utvikling og vekst. Utvikling – er å vikle ut den du allerede er men kanskje har mistet kontakten med.

DU lever visdommens vei, som handler om de små valgene du tar i hverdagen. Små daglige valg skaper store transfomrasjoner. Så enkelt og så vanskelig.  

Om meg
Jeg er Nina Wolther feng shui-ekspert, og yogi. Min utdannelse har jeg fra de beste feng shui-mestrene i verden, og jeg har reist Asia rundt for å studere energi. Feng shui i den ytre verden, yoga og mindfulness i den indre verden.

Jeg brenner for å leve med magi og mystikk i hverdagen. Å leve et enkelt, dypt og inspirerende liv, og lytte innover, fremfor å lytte utover. I min Insider Club inspirerer jeg deg til å finne din vei, den veien du kjenner er riktig for deg.

Ninas Insider Club
Gir deg nøkkelen til å leve i harmoni med jordas rytme, og ta vare på deg selv. Du blir inspirert av spennende gjesteforelesere som snakker om forskjellige temaer, kropp, sinn, sjel og hjem. Raushet, nestekjærlighet og samhold er de våre medlemmer opplever. 
[bot_catcher]