Har du lest Alkymisten?

For mange er det en eventyr saga, for meg kom den inn i livet mitt akkurat når jeg trengte det. Det var sommeren 1999 jeg åpnet opp for magien i livet. Etter noen turbulente år, med å gå i utakt med min egen rytme og gjøre alle de tingene som ikke var bra for meg mistet jeg meg selv. Jeg visste ikke lengre hvem jeg var eller hva jeg skulle gjøre. Jeg som hadde vært en sprudlende dame var blitt en skygge av meg selv.

Det var den sommeren jeg traff min ”wise old woman” som viste meg veien tilbake til meg selv. Som lærte meg at vendepunkter i livet ofte er vondt. Fordi du kommer inn i en annen energi. Jeg visste ikke det og var heldig som traff en som kunne guide meg inn i magiens verden.

Da jeg traff henne hadde jeg det så dårlig at foreldrene mine ikke torde la meg være alene. De skulle i bryllup og jeg ble plassert hos en venninne som bodde i en liten småby med hvite hus i vannkanten, en liten time fra Oslo. Noe skjedde de dagene.

Jeg begynte å legge merke til miraklene i livets små detaljer jeg hadde oversett i min stressende hverdag. Fuglene sang høyre, fargene var sterkere og jeg så et landskap jeg ikke hadde lagt merke til siden jeg var småpike. En natt jeg skulle på do falt Alkymisten av Paulo Coello ut av bokhyllen rett foran føttene mine. Jeg åpnet boken og følte at en ny verden åpnet seg. – Hva slags menneske er det som kan skrive noe slikt, tenkte jeg betatt mens jeg levde meg inn i gjeterguttens verden og hans møte med alkymisten.

– Det er frykten for frykten som er størst, sa alkymisten til gjetergutten, – det er jo sånn jeg har det tenkte jeg, tenkte jeg der jeg lå i det rosa barnerommet og slukte sultent hvert ord i boken. Det var allerede lyst selv om klokken bare var halvfem om morgenen. I det fjerne hørte jeg måkene skrike, mens jeg gravde meg videre ned i historien om å åpne hjertet. – Når du ønsker deg noe vil hele universet arbeide for å oppfylle dine drømmer, leste jeg og følte at det var skrevet direkte til meg.

Neste morgen gikk vi ned til nabotomta hvor Sissel bodde. Der møtte jeg en magisk verden. Vi klatret opp trange svingete steintrapper og balanserte på stier som snoket seg mellom ville blomster og bær. Da jeg smøg meg gjennom en sverm bier travelt opptatt med å samle nektar hørte jeg en kvinnestemme bak meg si – se hvordan de organiserer seg, de kommer egentlig fra et annet univers. Jeg snudde meg og møtte et klart blikk til en eldre kvinne. Hun hadde langt grått hår rufsete satt opp med en spenne her og der og intense, levende gråblå øyne som så rett inn i sjelen min føltes det som.

Hun samlet hendene sine foran brystet og bøyde hodet mens hun sa – Om Nama Shivaya, det betyr det Guddommelige i meg hilser det Guddommelige i deg. Jeg har ventet på deg, englene dine kom hit i morges og fortalte at du skulle komme. Jeg ble både forskrekket og nysgjerrig. – Hva slags kvinne er dette og hvordan kunne hun vite at jeg skulle komme? tenkte jeg, men sa ingenting. Hennes gamle ansikt var vakkert og hadde noe barnslig over seg. Som om en del av henne aldri var blitt voksen.

Det var katter over alt, hvite og sorte og grå. De lå døsent og sov og brydde seg ikke om hønene som tuppet rundt i hagen eller hanen som gikk og gol og passet på flokken sin i solskinnet. – Jeg skal snart ha sommerkurs, sa hun – nå er det fullt men jeg føler det kommer en avbestilling, da kan du få den plassen. – Hva slags kurs er dette, og hva slags mennesker kommer? ville jeg vite. – Det finner du ut når du kommer, svarte hun – det vil være godt for deg. Jeg ble nysgjerrig. De eneste kursene jeg hadde vært på tidligere var frisørkurser for å lære siste motetrend. – Det en reise inn i deg selv, sa den gamle kvinnen mens hun så meg dypt inn i øynene. En reise inn i meg selv, tenkte jeg. Det kjentes riktig ut. 

 

Dette var starten på min reise inn i mystikkens verden. Jeg var i min sjels mørke natt, da jeg var så heldig å treffe en som kunne guide meg gjennom den. Mystikere til alle tider har skrevet om sjelens mørke natt, om at det er i mørke vi møter lyset. Men det er ikke mange som snakker om det i dag. Vi skal ta piller hvis noe er ubehagelig. Følelser skal legges lokk på. Jeg var heldig og fant min ”wise old woman” som viste meg hvilke dører jeg skulle åpne.

Denne veien har tatt meg rundt i verden og åpnet det livet jeg har i dag. Mange ser på bildene jeg legger ut på sosiale medier fra Østen og tenker, der ser det godt ut å være, der finnes magien. Men magien er her og nå. Det siste året har jeg bodd i Norge, i en liten bygd på Vestlandet. Det var magisk å bo mellom fjorder og fjell. Nå er jeg på vei tilbake til Sri Lanka, der dyrker de magien på en annen måte enn vi gjør her hjemme. Men den lever her rett foran nesa di. Hvis du kan se meg hjertet, og åpne blikket.

Livet i dag er travelt og det er så lett å miste seg selv. Det var en av grunnene til at jeg lagde Ninas Insider Club, en medlems side som inspirerer deg til å leve med magi i hverdagen. Vi har spennende webinarer, mine venner fra rund omkring i verden deler sine kunnskaper. I tillegg er det hele ni områder jeg gir deg månedlig innhold. Insider Club er ikke et kurs, det er en side som hjelper deg å finne inn til deg, og rense vekk det som ikke er deg. Hvordan holder du deg selv tilbake? I tillegg er det feng shui tips, dekor tips, og alt er lett tilgjengelig.

For kun kr. 300 pr måned får du masse innhold, er med i en fantasisk gruppe med de herligste kvinnene, det er ingen bindings tid, og du kan melde deg ut akkurat når du vil. Bli med og la meg inspirere deg til å leve med magi akkurat der du er i livet ditt. Prøv det ut.

Like du bloggen min blir jeg så glad hvis du deler. Takk for at du følger meg.

Under har jeg laget en video som tar deg med inn i Insider Clubben, og viser deg litt av alt du får. Er du klart til å favne det beste livet? Et liv og et hjem med energi, glede og indre ro!

Klemmer fra Nina 

Få mine feng shui hemmeligheter

You have Successfully Subscribed!