Mala

[vc_row dfd_row_responsive_enable=”dfd-row-responsive-enable” responsive_styles=”padding_left_mobile:20|padding_right_mobile:20″][vc_column][vc_column_text]

Mala er et kjede med 108 perler som brukes i meditasjon. Malaen hjelper deg til å ”temme” din ”Monkey mind” som Buddhistene kaller det og roe sinnet. En mala kan du bruke som et halskjede. Det har med seg en berologende energi som kan hjelpe deg å komme i kontakt med indre ro. Alle våre malaer er håndlaget i på Sri Lanka og har små knuter mellom perlene som gjør dem stødige i bruk.

Våre malaer kan hjelpe deg å komme i kontakt m ed den dypere delen av deg selv og komme i kontakt med din intuisjon. Mange kulturer har sin egen versjon av malaen, og historisk sett har disse bønnesmykkene vært brukt siden det 8.århundre f.Kr, som det fantastiske verktøyet de er: De består av et sett av perler, frø eller stener, som brukes til å telle et mantra under meditasjon. Bønnesmykke, bekymrings perler og rosenkrans – er noen av benevnelsene.

Alle kan gå med et mala kjede, for det første er de utrolig vakre og hvilken tilnærming du har til livets store spørsmål er opp til deg. Uansett om du er en yogi, fashionista eller helt vanlig kan du gå med en Mala.

Hver mala har sin egen energi. Alle våre malaer er håndlaget og har kjærlighet i hver knute. Du kjenner det når du får på deg en av våre malaer.

[/vc_column_text][product_category per_page=”” columns=”3″ orderby=”title” order=”ASC” category=”mala”][/vc_column][/vc_row]