Chakra-Reisen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

40% OFF for a limited time only
*By purchasing you agree to the Terms & Conditions

Chakra-reisen

Er du klar for å reisen innover? Akkurat som en eventyrer som baner vei inn i urskogen, blir dette din reise inn i ditt ukjente. Denne boken er som en guide for din vekst. Jeg oppfordrer deg herved til å bli vant til å gå ut av komfortsonen din. Du vil ikke vokse ved å holde deg på «trygg grunn». Og tro meg, dette er den mest magiske og spennende reisen du kan ta i livet ditt!
Chakraene er som en struktur, du kan jobbe deg gjennom steg for steg. Det finnes mange modeller for vår utvikling. Chakraene er kanskje en av de aller eldste som er dokumenter. Og det er like aktuelt i dag som for 5000 år siden.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architect

Chakraene, din veiviser hjem.

I min forrige bok, Ryddeyoga, bruker jeg de gamle yogatradisjonene til å forklare hvordan hjemmet ditt henger sammen med kroppen din. Denne boka er steget videre, og handler om hvordan du kan bruke yogatradisjonen til å rydde opp i livet ditt. Her deler jeg kraftfulle ritualer og verktøy som jeg har plukket opp fra hele verden.
^

Et mannequin

Lorem Ispum
^

Beatae vitae

Lorem Ispum
^

Doloremque laud

Lorem Ispum
^

Architecto beatae

Lorem Ispum
^

Voluptatem accusant

Lorem Ispum
^

Eiusmod tempor

Lorem Ispum

Prolog

Jeg faller. Som en stein synker jeg dypere og dypere ned i det mørke, bunnløse tjernet. Alt er svart og jeg fortsetter å synke. Når jeg lander på gulvet med et brak, bråvåkner jeg og setter meg opp. Jeg har hatt mareritt – igjen. Marerittet har gjentatt seg oftere og oftere siste året. Det er alltid likt – i fallet, som kjennes ut som en evighet, men som kanskje varer et nanosekund, detter jeg ut av senga.

Noe er galt i livet mitt. Jeg vet det. Ekteskapet mitt fungerer ikke. Det er et kaos som burde vært over for lenge siden, men ingen av oss klarer å gå. Utad ser alt bra ut. Vi bor i en fantastisk villa med utsikt, har fine biler og businessen går så det suser, men noe er feil. For å holde ut, velger jeg den lettvinte løsningen og begynner å døyve frustrasjonen med alkohol, men en drink har aldri vært en nyttig problemløser.

“Midtveis på livets sti, som vi skal vandre. Jeg fant meg inne i en dunkel skog fordi jeg fra den rette vei var veket.” – Dante Alighieri

Våre liv er flettet tett sammen, men innerst inne vet jeg at jeg må komme meg videre – alene. Det vil koste meg mye, både tid og penger, og jeg aner ikke hvordan jeg skal leve livet alene. Jeg er redd. Hvorfor er det så vanskelig å ta det valget jeg vet jeg må gjøre? Jeg får stadig små tegn på at det er over. Jeg vet det, men orker ikke å forholde meg til sannheten.

Åh, som jeg skulle ønske at jeg hadde en som kunne vise meg veien ut av dette marerittet som livet mitt har blitt. Jeg opplever en indre smerte som jeg ikke klarer å sette ord på. Ingen har lært meg å lytte til stemmen som kommer innenfra: «Redningen kommer!» hvisker den. Etter en heller miserabel tur til Amsterdam med åtte barndomsvenninner, sprekker bobla. Jeg blir altfor full, havner på nachspiel med noen jeg ikke kjenner, blir borte hele natten, mister veska mi med alle pengene og klarer å holde de andre jentene søvnløse fordi de er livredde for hva som har skjedd meg.

Chakra Chapters

Pages

Hvorfor skal du lære om chakraene?

Chakra-veien kan hjelpe deg på livsreisen din. Når du kjenner chakraene dine, vil de hjelpe deg å forene kropp, sinn og sjel – slik at du kan kjenne deg hel. Denne kunnskapen kaster lys over ubalanser og blokkeringer i livet ditt og gir deg verdifull innsikt om hvor du holder deg selv tilbake, slik at du kan rydde vekk hindringer. Du kan forestille deg det som et kart du kan manøvrere livet etter. Chakraene er små veivisere som hjelper deg å finne tilbake til den du er – din sanne natur, uten alle maskene du har tatt på deg underveis ettersom samfunnet har formet deg. Jeg tror vi alle har en spesiell oppgave i dette livet. Vi er alle på en reise – en reise som de fleste av oss søker utover for å finne, mens sannheten er at du har alt inni deg.

“Ryddeyoga er en inspirerende bok som hjelper deg skape ro i hjemmet. Mange praktiske oppgaver, steg for steg , hvordan du kommer i mål med ryddingen. Veien til en ryddigere hverdag og lykkeligere liv i denne boken. Kan virkelig anbefales!”

Trude Kjetil

“Ryddeyoga gir deg ikke bare tips om hvordan rydde hjemmet ditt. Den gir deg også sammenhengen mellom ryddig hjem og ryddig hode.”

Karen Martinsen

“Balansekalenderen er en kalender med mye god plass til egne notater. Jeg har skrevet mer og mer utover året. Kalenderen har hjulpet meg til å være mer takknemlig for ulike ting i livet hver eneste dag; det blir et år med takknemlighet det!”

Unn Birgitte Van der Hagen

“Balansekalenderen, en kalender/dagbok som inspirerer , gir energi, rydder i kaos i hodet, og gjør deg mer takknemlig :-)”.

Rita Førland

Møt forfatteren

Jeg er Nina Wolther yogi og feng shui-ekspert. Jeg har jobbet med chakraene de siste 20 årene. Helt siden jeg åpnet min første bok, forvirret og redd, for over 20 år siden har jeg vært grepet av den urgamle visdommen som chakraene er.

“Du er et mysterium, som ingen, selv ikke du selv, har kommet helt ned i dypet på. Hva ligger i dine lengsler og drømmer? Hva ville du gjort hvis du kunne velge på øverste hylle? Jeg tror at dypt inne i hjertet ditt ligger en lengsel etter å la hele deg komme frem. La chakraene hjelpe deg.”

Minner fra livet ditt er lagret energetisk i chakraene. Det du har opplevd av viktige følelsesmessige hendelser, er lagret i disse energisentrene som kan beskrives som databaser. Se på chakraene som ditt livshus. Hvor hver etasje tilsvarer et chakra. Nå skal vi rydde oss gjennom ditt livshus, en etasje av gangen. Gratulerer, du er på vei hjem.

Nina Wolther

Other books

Chakra-reisen Journal

Life

Rydde Yoga

Building With Divi

Arbeidsboken til Chakra-reisen

Chakra-reisen journal

Chakra-reisen journal er arbeidsboken til Chakra-reisen, som hjelper deg å ta den leánge reisen fra hodet til hjerte.