Chakra Challenge
CHAKRA-CHALLENGE
21 DAGER TIL ENERGI OG INDRE RO
21-dager Chakra Challenge hjelper deg til å finne ditt indre kraftsenter, og din indre visdomskilde, slik at du kan åpne opp for nye muligheter.
settings
MELD DEG PÅ HER
Du får enkle kraftfulle øvelser som hjelper deg til å få energi, glede og indre ro.  
settings
MELD DEG PÅ HER
Å bli kjent med chakraene dine er en prosess! Når du bruker litt tid hver dag (ca. 15 minutter) på å gå gjennom og følge prosessen, som jeg vet skaper resultater for deg vil du kjenne hvordan fokuset endrer seg. Dette er kanskje den mest verdifulle investeringen du kan gjøre for deg selv. Å bli kjent med dine chakraer. Challengen fungerer som en veiviser, som et kart som hjelper deg å holde fokuset, slik at du blir dedikert til å følge hva du kjenner er viktigst for deg.
arrow_drop_down_circle
Divider Text
LETT TILGJENGELIG
Ví har gjort det praktisk og enkelt slik at du vil klare å gjennomføre challengen, ikke bare melde deg på og la det ligge.

For hvis du er som meg, så har jeg ikke tall på hvor mange kurser jeg ivrig har kjøpt, men aldri gjennomført.

Det er derfor jeg har skapt denne opplevelsen, som hverken er et kurs eller en medlem-side, men en utfordring til deg, til å bli kjent med chakraene dine, som er ditt indre kart, din guide og din retning i livet. 

Først og fremst vil du oppleve dine chakraer og bli bedre kjent med disse «databasene» i kroppen din, som har lagret alle minner som en fartsskriver.
Hvem er jeg?
Jeg er Nina Wolther, fengshui-ekspert og yogi. Min utdannelse har jeg fra de beste feng shui-mestrene i verden, og jeg har reist Asia rundt for å studere yoga, meditasjon og chakraene.

I tre år studerte jeg i USA, på mysterieskolen til mystikeren Caroline Myss, og lærte om arketyper, mystikk og chakraenes magiske verden. Sammen med lærdommen jeg fikk av Caroline Myss i USA, guruer i India og munker på Sri Lanka skrev jeg boken Chakra-reisen, som gir deg oppskriften. Chakra-challengen gir deg erfaringen og opplevelsen. 

Du er nok, og du har en kilde inni deg hvor alt du trenger å vite ligger lagret. Skrell vekk det som ikke er deg, så finner du din skjulte skatt.
Chakraene er et enkelt system som virker.
settings
MELD DEG PÅ HER
Inviter nye muligheter.
Gi deg selv den gaven det er å åpne opp for mysteriet deg og alt du rommer. Den perfekte tiden vil aldri være der. Det er alltid en ferie,  eller besøk, eller noe annet som som kommer i veien, men uansett hva som skjer du kan fint flette denne challengen inn i hverdagen din. Du har tid til 15 minutter daglig. Dette er prinsipper du tar inn i livet. Huskat det er når du er med andre at du kan se deg selv bedre. Dette er en ypperlig tid, det finnes faktisk ikke en tid som det ikke passer å starte. Grip sjansen, hopp og meld deg på nå Jeg gir deg de enkle men spennende og kraftfulle verktøy.

Jeg vet du er “travel”, men det trenger ikke stoppe deg. Vi alle føler oss overveldet og stressa i perioder, men det trenger ikke holde deg igjen. Kanskje det er akkurat fordi du føler at du er for travel at denne challengen er for deg? Det handler oftest mer om prioriteringer og fokus  enn om tid. Og det trenger ikke å være så vanskelig som du kanskje tror. Jeg har designet en genial prosess – en enkel og utrolig kraftfull oppskrift som setter deg i gang. 
settings
MELD DEG PÅ HER
De tre første chakraene er de viktigste.  Trygghet, selvtillit, bli kjent med følelsene dine, men la de ikke styre livet ditt. Du blir sjefen i ditt eget liv. Du vil vite hva som trenger din fokus og hvordan invitere enkle ritualer inn i hverdagen din. 
Hjertechakra er bindeleddet mellom det fysiske og det åndelige. Visste du at hjerte - kommuniserer med hjernen din? Når du har fokuset på hjerte-energien vil du vite. Det er enkelt, men du må vite hvordan. Det viser jeg deg i chakra-challengen. 
De tre øverste chakraene, halschakra, tredje øye chakra og kronechakra, forbinder deg med ditt høyre selv. Den delen der du og jeg er ett. Men uten balansere de tre første chakraene er det ikke lett å leve det spirituelle livet. Skal du åpne en ny dør, slipp din gamle historie, så du ikke sitter fast i fortiden. 
Chakra-challenge - din veiviser:
Dette er en guidet prosess som tar deg ut av ditt vanlige liv og lærer deg hvordan du skaper magi i hverdagen.

Hva koster 21 dager chakra-challenge?
Først må jeg si at gjennom disse tre ukene får du en "verktøykasse" til odel og eie. Du får lydfiler, PDF filer og videoer og guidede meditasjoner, du kan ta frem, igjen og igjen. Fordi jeg vet, at dette er ikke et stoff du blir ferdig med på tre uker. Men det er en god start.
Prisen for denne opplevelsen er kr. 3.300, (jeg vet ikke hva jeg skal kalle det, ikke er det et kurs, ikke en medlems-side) med ressurser du kan bruke igjen og igjen. Det er videoer, sjekklister, lydfiler og guidede meditasjoner.  Meld deg på NÅ og betal kun kr. 990,- og du får kurset til eie for evig og alltid. 
settings
MELD DEG PÅ HER
Er Chakra-challenge for deg?
Her har jeg svart på spørsmål jeg ofte får når jeg snakker med folk, så du skal føle deg trygg på at dette virkelig er noe for deg.

“Når starter det? Jeg har så mye å gjøre fremover at jeg har ikke tid akkurat nå.“
Hvis du føler du at livet er for fullt allerede, eller at du skal på helgetur, har ferie, jentetur, kjærsteferie eller har skal starte på en stor jobb – så minner jeg deg på at kanskje det er akkurat denne challengen som kan hjelp deg å få klarhet i hva som er viktig for deg i livet, slik at du kan få tid og plass til deg. Hver dag har du 1440 minutter til rådighet, invester 15 minutter daglig på deg selv og ditt liv og du vil oppleve at du får ryddet plass til deg.


Dette ser gøy ut, når er neste kurstart?”
Det eneste som er – er her og nå. Skal du vente til du er klar skjer det kanskje aldri.  Og kanskje det å ta tak i livet ditt og få inspirasjon og disiplin til å gjøre det som støtter deg gjør at du får overskudd til det du elsker å gjøre. Dette er et kurs som kun kjøres en gang i året.

 
“Hvor mye tid må jeg sette av?”
Sett av ca 15 minutter daglig. Dette er et livsstils program som gir deg opplevelsen av å leve med chakraene dine. Inviter inn små endringer i hverdagen, slik at du sakte kjenner hvordan livet ditt endrer seg, til å leve som du lengter etter, slik at du får plass til det som betyr noe for deg. Jo mer du tar stoffet du får til hverdagslivet ditt, jo bedre forståelse får du og jo bedre blir livet ditt helt enkelt.


“Er det et kurs eller er det en medlemside? “ 
Dette er en OPPLEVELSE (ikke en trening, ikke et kurs, ikke bare informasjon eller underholdning) men fokuset vil være at du skal oppleve chakraene dine ....slik at du kan ta bevisste valg som støtter deg, og våkne opp til den du innerst inne er. Fordi de aller fleste av oss lar bare livet skje, uten at vi egentlig vet hva som foregår. Bli kjent med chakraene dine og bli kjent med alle delene av deg selv.

“Hvor melder jeg meg på og betaler? “ 
Trykk på påmeldingsknappen som ligger her på siden og meld deg på. Da kommer du inn på siden hvor du kan betale samtidig med at du melder deg på. Når du har betalt er du påmeldt.


 

Er du klar for å åpne en ny dør?
Åpne opp for dine ressurser, og finne din livsvei? La chakraene dine vise vei!
settings
MELD DEG PÅ HER
"Chakra challange gir det billett til en indre reise fra hodet og ned til hjertet. Man kommer nærmere sin egen sannhet og får kontakt med sin sjels dypeste lengsel."
Gunvor


"Det beste for meg, var det helt generelle med å åpne det indre ved å vær mer i det fysiske. Noe jeg trengte en bedre rutine på og samtidig kunne se det enkle i det. For meg ble det en veldig fin øvelse på rutine og gleden av å gjøre øvelser hver dag. 21 dager var fin tid. Veldig fint med variasjonen med tekst, lydfil, meditasjon og video."
Merethe

"Jeg anbefaler Chakra-challengen. Spennende med nye oppgaver hver dag, gledet meg til nye utfordringer. Likte spesielt godt at Nina legger vekt på opplevelser, ikke fakta. Nina har mange gode eksempler og gullkorn å dele."
Hege[bot_catcher]