CHAKRA-REISEN
lyd-pakke

  Om å komme hjem, til din sanne natur, den du innerst inne er, med de syv chakraene som veiviser.   

Lydbok, e-bok og guidede meditasjoner, som du kan ta med deg "hvor som helst", og ta frem "når som helst". 
settings
BESTILL LYDPAKKA HER 
LYDBOK
Kombinasjonen lese og lytte er unik. Vi har mange sanser, og du vil ta inn kunnskapen forskjellig om du lytter eller leser. Ikke minst er lydboken ypperlig å ta frem når du skal bare ta visdommen inn, helt uten andre anstrengelser. Bare sitte i fred. 
E-BOK
E-bøker er favoritter på mine reiser. Selv om jeg elsker trykte bøker, er en e-bok enkelt, lettvint, og samme vekta om du har med deg 2 eller 1000 bøker. Jeg bruker min Ipad ivrig. 
GUIDEDE MEDITASJONER
Til hvert chakra er det laget en guidet meditasjon. Med i denne pakka får du alle guidede meditasjonene lest opp, med bakgrunnsmusikk designet til hvert chakra. 
settings
BESTILL LYDPAKKA HER 
Er du klar for å reisen innover? Akkurat som en eventyrer som baner vei inn i urskogen, blir dette din reise inn i ditt ukjente. Denne boken er som en guide til din utvikling og vekst. Jeg oppfordrer deg herved til å bli vant til å gå ut av komfortsonen din. Du vil ikke vokse ved å holde deg på «trygg grunn». Og tro meg, dette er den mest magiske og spennende reisen du kan ta i livet ditt!

Chakraene er små veivisere som hjelper deg å finne tilbake til den du er – din sanne natur, uten alle maskene du har tatt på deg underveis ettersom samfunnet har formet deg.

Når du kjenner chakraene dine, vil de hjelpe deg å forene kropp, sinn og sjel – slik at du kan kjenne deg hel. Denne kunnskapen kaster lys over ubalanser og blokkeringer i livet ditt og gir deg verdifull innsikt om hvor du holder deg selv tilbake, slik at du kan rydde vekk hindringer. Du kan forestille deg det som et kart du kan manøvrere livet etter.

«Chakra-reisen er en nydelig bok som veileder deg til å bli kjent med deg selv - med sjelen din, den du er innerst inne. Du veiledes på en måte som gjør deg i stand til å utføre selve reisen i deg selv.»
Anne Marit Bussesund

«Boken har gitt meg en dypere forståelse av chakraene. Noe kunne jeg fra før, men boken gir en dypere innsikt. Jeg synes alle temaene er spennende og at det er vanskelig å fremheve noen, men avsnittene om balanse og ubalanse og hva det gjør/innebærer er veldig spennende.»
Åse Herfoss Grini

«Takk for at du har prioritert tid og krefter til å skrive/utgi boka di, Chakra reisen. Boka har blitt min juvel i hverdagen som oser spenning, utfordring, jobbing og takknemlighet. En stor takk til deg Nina som har startet min reise.»
Kjersti E Berg


settings
BESTILL LYDPAKKA HER 
[bot_catcher]