fra usikker og overveldet til et kreativt, nytt liv 
Chakra-reisen gir deg verktøyene for å finne hjem til deg selv og din unike livsoppgave. Gjennom å bruke den urgamle visdommen om chakraene som guide, vil du lære hvordan du realiserer ditt sanne potensial.
Bli med på en life-changing reise med vårt Chakra-reise kurs! Våre læringsvideoer er pakket med de beste healing teknikkene for hvert chakra. Det sammen med gruppe coaching og workshops på nettet vil du få verktøyene du trenger for å utforske dine chakraer og finne din indre stemme, slik at du kan leve det du kjenner banker i hjertet ditt, og ønsker å uttrykke seg gjennom deg. 
Et program, en blanding av gruppe-coaching og kurs
 • 8 moduler med de beste healing-verktøyene som finnes for å ta deg gjennom hvert av chakraene, med praktiske øvelser for å åpne og balansere dem. 
 • Sjekklister for å følge fremgangen din og sette mål for hvert chakra. 
 • Tilgang til vårt lukkede medlemsportal, med eksklusive meditasjoner og øvelser for å styrke og balansere chakraene.
 • Gruppe coaching og workshops på nettet der du kan dele erfaringer og støtte med andre deltagere på reisen din.
 • Lukket Facebook gruppe hvor jeg er tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi støtte underveis i reisen.
Chakra-reisen er for deg som ønsker å:
 • Åpne opp for det som brenner i deg.
 • Tenne gnisten.
 • Ha klarhet i din livsmisjon.
 • Få styrke og selvtillit til å følge den.
 • Å leve livet med ditt fulle potensiale. 
 • Finne igjen din passion og purpose. 
 • Åpne for et liv med flow og glede.

Når du bli med på vår Chakra-reise vil du oppdage en mer tilfredsstillende og autentisk deg. Bestill nå og få tilgang til våre lærings videoer med de beste verktøyene, gruppe coaching og workshops på nettet i dag for å kickstarte din transformasjon.
Chakra-reisen kurset hjelper deg å finne hjem til deg selv og din unike livsoppgave ved å bruke chakraene som guide.

I mange år tenkte jeg at for å bli mer, trengte jeg å gjøre mer. Men det er ikke hva det handler om.Her er det som skjer når du slipper der du holder deg selv tilbake: 
Mer være – Mindre gjøre
Mer orden – Mindre kaos

Mer lykke – Mindre stress
Mer trygghet – Mindre usikkerhet
Mer ro – Mindre frustrasjon
Mer kjærlighet – Mindre usikkerhet
Mer av deg – Mindre av alt som ikke er deg
Mer energi og overskudd - mindre følelse av tretthet


Og sånn kan jeg fortsette i det uendelige.
Jeg er Nina Wolther, forfatteren av Chakra-reisen og har viet de siste 25 årene av mitt liv på å dypdykke inn i elementenes verden. Mine studier har tatt meg både til USA hvor jeg jobbet med Caroline Myss i tre år, samt India og Sri Lanka hvor jeg har bodd i 13 år og studert med Ayurvedisk leger, munker og yogier.

I Chakra-reisen kurset guider jeg deg gjennom dine blokkeringer og støtter deg i din prosess til overkomme dine selvskapte begrensinger, slik at du kan bi fri ti å være den du ble født til å være med at du rommer.

Med utgangspunkt i det urgamle komplekse systemet til chakraene, "oversette" jeg det til et enkelt språk og gir deg konkrete oppgaver og verktøy som du kan integrere i hverdags-livet ditt, for å leve det livet du kjenne pulserer på innsiden av deg. 

Åtte moduler 
Modul 1 Rotchakra
Dine verdier, ditt forhold til din familie, din arv, hva vil du gi videre, hva vil du kvitte deg med? Her finner du grunnmuren på ditt livshus. Uten en solid grunnmur vil du ikke føle deg trygg.  

Modul 2 Harachakra
Andre chakra er vann-elementet i kroppen din, og er der du kommer i kontakt med dine følelser.  Følelser beveger deg, men du kan ikke la de styre deg, fordi mye av det du føler er knyttet til din historie.  
Modul 3 Solar Plexus
Din indre flamme, ditt inre kraftsenter. Tenn din indre flamme, og la den brenne. Husk at flammene beveger seg oppover, Få kontakt med ditt solar plexus senter og kjenn at energien din beveger seg oppover til hjerte-sentret. 

Modul 4 "hjerte-hjernen"
Hjerte-chakra er ikke bare selve hjertemuskelen, det foregår mye forsking på hjerte-energien, og hvordan det sentret har sin egen "hjerne" som kommuniserer til din "hode-hjerne". I denne modulen får du det siste fra heartmath insitute om hvor viktig dette senteret er. 
Modul 5 Hjertechakra
Hvordan kan du komme i kontakt med denne magiske energien, ditt kreative senter som binder sammen det åndelige med det fysiske? jeg gir deg oppskiften i denne modulen, som er pakket med praktiske steg du kan ta med deg inn i hverdagen. 
Modul 6 Halschakra
Ditt kommunikasjons senter. Her snakker vi om autentisk kommunikasjon, hvordan du kommuniserer til deg selv (din indre dialog) de fleste snakker til seg selv på en måte vi ikke ville snakket til våre værste fiender på. 

Modul 7 Tredje øye chakra
Hva er forskjell på intuisjon og magefølelse? Hvordan kan du bli trygg på å lytte til din intuisjon? Du trenger ikke å utvikle intuisjonen din, den er der ohg har vært der fra du ble født, men du trenger å lære språket, og ikke mist få mot til å lytte til den. 
Modul 8 Kronechakra
Du er en del av en større helhet. Ingenting du gjør er kun for at du skal sitte med det selv. Hvordan kan du leve det du lærer, og bringe budskapet videre på din måte? Dette en livsdom som kan hjelpe å løfte vibrasjonene og bevisstheten vi så sårt trenger på denne kloden. 
LUKKET FACEBOOK
Et nettverk av som støtter og heier på hverandre. I vår lukkede Facebook-gruppe.
 kan du dele oppturer og nedturer. Å jobbe med chakraene betyr å gå ut av komfortsonen. Noen å dele med er GULL.


arrow_drop_down_circle
Divider Text
Her er noe av det du vil oppleve gjennom disse åtte modulene:
Få mer klarhet og selvbevissthet
Forbedrede relasjoner
Økt velvære
Skape overflod
Opprettholde fokus, motivasjon og indre drivkraft.


Jeg er her for deg og guider deg gjennom chakraene, et av gangen. Gjennom gruppe-coaching prosessen, workshops og vår Facebook gruppe hvor jeg er tilgjengelig, får du min støtte når du trenger det. Med min bakgrunn gjennom 25 år med egenutvikling av chakraene, praktisering av meditasjon og åndelige praksiser, og lærere både fra østen og vesten har jeg kompetansen til å støtte deg i din prosess. 
Workshop på nett
En workshop er en interaktiv opplevelse hvor du sitter i virtuelle rom, sammen med andre, og er en aktiv deltagere, ikke bare sitter og hører på meg. For at du skal ta inn denne lærdommen, er det viktig å være med og delta, ikke bare lytte. 
VERDI WORKSHOP

Ditt verdisystem er svært viktig, og spiller en viktig del av valgene du gjør i alt fra hva du velger å studere, arbeide med, hvem du har intime forhold til, hvor du bor osv.

PASSION & PURPOSE WORKSHOP
Dette viktige hjertechakra fortjener all vår oppmerksomhet og jeg har gitt det en egen workshop, hvor vi jobbe i dybden av å finne din passion & purpose i livet. 
VISJON WORKSHOP
Hvem er du? Hva vil du?

Etter åtte moduler, coaching sesjoner og workshops har du funnet nye sider ved deg selv, vi bruker denne siste workshopen på at du skal
bli trygg på veien videre. 

arrow_drop_down_circle
Divider Text
Begynn med en gang, få bonusene meditasjoner, lydbok og 21 dager chakra-challenge med en gang.   
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Kurs med bonuser, gruppecoaching & workshops
Tre workshop på nett, fem gruppecoaching timer, åtte moduler pakket med de beste verktøyene og oppfølging av meg.  
Prisen for dette er kr. 19.900

fordi det er nytt har jeg en spesiell pris for deg:
kr. 990 pr. måned over 12 måneder
eller kr. 9.900 en betaling

Første workshop er 21. januar og første modul legge ut 23. januar. 

VERDIEN 
Chakra-challenge  2.900
Verdi workshop      3.000
Visjons workshop 3.000
Hjerte workshop. 3.000 gruppecoaching   9.000
9 moduler               18.000
Meditasjoner              500
Lydbok                          400
Boken                             361
Journal                          189
 Verdi                         37.350
Ekstra bonuser
8. chakra, din åndelige kontrakt. Her finner du ditt livs-kall. I denne bonusen bir du introdusert til arketypenes verden, og hvordan du kan åpne opp for den verdi 2990,-

EFT. Emotional Freedom Teknikk. En kraftfull og enkel teknikk for å harmonisere ubalanserte følelser, slik at du kan slippe å la følelsene dine styre livet ditt, verdi 2990
Hvorfor skal du lære av meg?
 • Jeg gir deg mine 25 års erfaring, med chakraene og hvordan du kan fjerne hindringene som holder deg tilbake. 
 • Forfatter av Chakra-reisen boken som har guidet hundrevis av klienter til et bedre liv. 
 • Jeg er til stede for deg, og støtter deg i din prosess, slik at du tar steget og åpner opp for neste nivå. 
They say 'the more you tell, the more you sell' which is true... but only if people actually read what you write. People read text that's punchy, interesting and helps them make a good buying decision.
Er du klar for å åpne en ny dør i livet ditt sammen med meg? 
Kjøpsbetingelser                      Personvern
[bot_catcher]