KLASSISK FENG SHUI 

2 dager Klassisk Feng Shui kurs, Oslo 5 & 6 mai


 Tror du at feng shui handler om hvor du plasserer sofaen eller om å henge opp speil? Tro om igjen. Feng shui er den urgamle kunsten å lese landskapet, hvordan det påvirker oss og hvordan vi kan fange ”dragens kosmiske pust”.

Hvis du vil åpne døren på gløtt til hvordan feng shui praktiseres i urbane miljøer i hele verden i dag, inviterer jeg deg til dette todagers intensivkurset.

Enten du vil lære grunnleggende feng shui-prinsipper som du kan ta i bruk hjemme med en gang, eller ønsker å gå dypt inn i stoffet, er dette et ypperlig kurs. Det vil bli undervist i Chue Style Feng Shui. Kursets innhold er tilrettelagt av Master Chan Kun Wah,  www.mastercwchan.com..

Kurset er også en introduksjon til deg som ønsker å studere Chue Style Feng Shui i dybden og utdanne deg til profesjonell feng shui konsulent.

Kursholder er Nina Wolther som tok Chue Style Feng Shui til Norge, feng shui konsulent og lærer/ansvarlig på Imperial School of Feng Shui Norway, grunnleggeren av online kursene; Feng Shui Living, Ryddig Hjem, Feng Shui Rom, Hage Feng Shui og Kinesisk Astrologi bl. a.

Tid, 5 & 6 mai kl. 1000 – 1630 begge dager, sentralt i Oslo.

Meld deg på under her. Det er mange som har ventet på dette kurset, det er begrensede plasser og først til mølla prinsippene. 

Her er litt av hva du vil lære:
I løpet av disse to dagene vil du studere yin og yang, de fem elementene og deres sykluser, kompassretninger, ba gua, formskole, de fem dyrene, sha chi, sheng chi og mye mer.
MELD DEG PÅ HER
[bot_catcher]