Drømmefangeren

Fra drøm til virkelighet på 6 måneder

Drømmer er svevende ideer som flyr rundt oss hele tiden. De er der og minner oss på hva som er mulig, men de kommer som regel ikke dalende ned. Du må fange dem.

Fordi skal du virkeliggjøre en drøm krever det handling. Først drar du drømmen ned fra himmelen og får den først ned på papiret.

Neste er å lage et steg for steg plan, og det er en naturlig orden som må følges. Akkurat som en eikenøtt, ikke plutselig blir et digert tre, trenger også drømmen å plantes, næres, og gjødsles, slik at den kan gro til en sterk plante. 

“Hold fast to dreams, for if dreams die, life is a broken-winged bird that cannot fly.”
Langston Hughe

Det kommer aldri en tid hvor alt ligger tilrette. Hemmeligheten er å skape en struktur i hverdagen og ta et steg av gangen. Lag en solid plan, ha støtte rundt deg og tenk små steg.

Brenne de broene og slippe plan B, sånn at det kun er en vei å gå. Og sannheten er at når du har bestemt deg… og da mener jeg VIRKELIG bestemt deg… for å få til noe, da er det ingenting som kan stoppe deg.

Har du har et system rundt deg som hjelper deg og støtter deg på veien til ditt mål, er det lettere å ikke gi opp. Fordi du har bestemt deg, du har supporsystemet og har sluppet plan B, slik. at det er bare en vei å gå – nemlig fremover.

Prosessen

Gruppecoaching

Annenhver uke har vi gruppecoaching. Når du er med på dette i 6 måneder blir det resultater. Guppedynamikken er sterk, og jeg bruker intuitivt ale mine teknikker, slik at du skal få ditt gjennombrudd og bryte gjennom hindringer som står mellom deg og dine mål. Vi er en liten gruppe, slik at det blir en god balanse mellom coaching på hver og en, samt magien som skjer i en gruppe. Metoden jeg bruker en en blading mellom NLP, Human Design arketyper, og alle de andre healing tekikkene jeg har tilegnet meg gjennom over tyve år. 

Human Design

For å kunne finne dine styrker og svakheter, og å åpne opp for dine genuine gaver, bruker jeg Human Design, som vitenskapen om hvordan vi alle er forskjellige. Det er et spirituelt system, men også veldig jordnært og praktisk. Det vil ikke spå deg noe eller fortelle deg noe du ikke vet fra før, men heller gi deg de små og store aha opplevelsene, der du kan senke skuldrene og få bekreftet det du egentlig visste, men ikke helt har turt å stole på.

Retrait

Vi starter Drømmefangeren med en full dags virtual retrait. Her jobber vi med å finne dine verdier, finne den drømmen du vil virkligjøre gjennom de neste seks månedene. En utfordring mange sliter med er at de ønsker å realisere mange drømmer, men du kan bare gjøre en ting av gangen, ha et fokus av gangen. 

Drømmefangeren avsluttes med en tre dagers retrait hvor du lager den en plan for hvordan du skal gå videre fremmover alene, slik at disse seks månedene ikke bare blir en drøm, men at du fortsetter virkeliggjøringen av det prosjektet du har bestemt deg for å gi liv. 

Jeg er Nina Wolther 

 

Min utdannelse har jeg fra noen av de beste mestrene i østen og vesten. Men det som kanskje er viktigst i arbeidet med gruppecoaching er min erfaring gjennom et langt liv. 

Du kan ikke gi noen det du ikke har hatt selv. Og jeg har hoppet mange ganger. Bygget mange bedrifter. Brent mange broer. 

Du er helt unik. Din reise er helt spesiell. Vi er alle født med noen helt unike gaver. Noe bare du kan gjøre. Min oppgave som coach i drømmefangeren er å støtte deg i prosessen til å finne dine gaver, ditt uttrykk slik at du kan gå “all in”.

For å åpne opp for våre unik gaver trenger vi visse forutsetninger. Akkurat som en plante trenger vann og   næringsrik jord for å vokse, gro og blomstre, trenger vi mennesker omgivelser som støtter oss for å blomstre. Derfor er en gruppe-prosess helt unikt, vi skaper sammen et miljø for vekst. 

 

Definer din drøm, ta en bestemmelse og gjør den til virkelighet, et lite steg av gangen sammen med oss.

Det kan være alt fra å skrive den boka, bgge den businessen, lage det kurset, skape den magiske hagen, eller ta det halve året fri å reise vekk. Drøømefangeren er på mange måter et slags “Wake-Up-Call” som hjelper deg til å våkne opp. Til å vekke deg, slik at du kan åpne opp for noe du ignorerer i livet ditt. 

Som ligger der å venter på deg. 

Du kjenner den lengselen. Det er noe som ligger der og gnager. Hvis ikke hadde du ikke sjekket ut denne siden. 

Drømmefangrene er ingen drømmeprogram. Det er et program som støtter deg til å virkeligjøre drømmen din.