Empowered Life er mitt bidrag til å gjøre verden litt bedre. Empowered Life har regelmessige eventer hvor inntektene går til forskjellige prosjekter, for å “Empower Life” først og fremst i Asia, siden det er her jeg bor.

Ingen er tjente med en ”stakkars deg” mentalitet. Alle liker å klare seg selv. Prosjektene vi støtter er prosjekter som hjelper mennesker til å bli trygg på sine ressurser slik at det gavner både dem selv og andre. Det finnes mange utfordende skjebner. I vesten lever vi med en spirituell fattigdom og trenger inspirasjon til å få bukt med våre utfordringer på vår måte.

Et Empower Life event inspirerer deg til å ta tak i livet ditt– HER & NÅ

Du får treffe andre likesinnede som også ønsker å gjøre en forskjell, du knytter kontakter og blir inspirert.

Vi har foredragsholdere som gir sitt bidrag slik at dine inngangspenger går til en bedre hverdag for mennesker som trenger det.

Ved å komme på et Empower Life event får du inspirasjon til å ta tak i livet ditt, og gjøre de gode hverdagsvalgene. Og du er med på å skape en bedre hverdag for noen med helt andre utfordringer enn deg selv. Vi er alle mennesker med en drøm om å vokse og gr. Og vi ønsker alle å gjøre verden litt bedre, på forskjellige måter.

Følg med for oppdateringer om neste Empower Life event.