Vi har gått inn i et nyttår og mange har satt seg nye mål for dette året som ligger her blankt, ubrukt og åpent. Vi har alle  525.600 minutter til rådighet dette året. En ting vi alle deler er et ønske om å være lykkelig. Hva vi fyller disse 525.600 minuttene med kan vi si legger grunnlaget for lykken.

Det hører med å sette mål til nyttår. Businesser setter seg businessmål, og vi har gjerne noen ting vi vil endre på i privatlivet.

Det er fint og flott med mål og planer men hva med å sette disse målene på en annen måte? Hva med å fokusere på hvilke følelser du ønsker å ha i hverdagen? Hva gjør deg lykkelig? Når føler du deg løftet? Din energi går hvor ditt fokus går, fokuser på å skape de rette forutsetningene for at du skal kjenne deg løftet i hverdagen, så er det lettere å skape det livet du drømmer om HER – NÅ. Det eneste som er er jo her og nå. Livet er sammensatt, fyll hjemmet og livet med det som betyr noe for deg, så vil du oppleve de magiske hverdagene. Det er enkelte ting som er vitenskapelig bevist vil løfte deg. Her er noen forslag:

6 nyttårsfortsetter som gjør at du lykkes

#1. Takknemlighet 

Takknemlighet er en av grunnpilarene til et lykkelig liv. Når du fokuserer på det du har, så tiltrekker du deg mer av det, så enkelt. Det er ”Law of attraction” i praksis. Likt tiltrekker seg likt, så enkelt er det. Fokuser på hva du mangler så får du mer av det.  La et av dine mål for 2019 være å ha en takknemlighets journal. Hvis du hver kveld skriver ned fem ting du kan være takknemlig for, så skjer det noe med deg. Oprah har gjort det, nesten så lenge hun har kunnet skrive og veldig mange suksessfulle mennesker skriver sin takknemlighets-liste hver kveld. Du tiltrekker deg mer av det du er takknemlig for.

#2. Et hjem du elsker

Hjemmet ditt er et speilbilde av ditt liv. Skap et hjem du elsker så du føler deg lykkelig hver gang du går inn døren. Feng shui er kunsten å skape lykkelige hjem. Og alt handler om å la chi/energien i hjemmet ditt bevege seg fritt. Ikke for rakst og ikke for sakte. Start med å gå på en “walkabout” i ditt hjem. Hvordan er energien i hjemmet ditt? Hvordan er fargene? Representerer dette hjemmet du bor i deg? med dine verdier og følelser?

#3. Mennesker som løfter deg

Hvis vi hele tiden får høre at vi ikke er gode nok, pene nok, flinke nok, eller enda værre – dårlige mennesker, er det ikke lett å løfte seg selv. Vi har alle drømme tyver rundt oss, noen kan vi ikke unngå (familie etc.) men venner kan vi velge. Omgi deg med mennesker som tror på deg og heier på deg og du har større sjanse for å leve et lykkelig liv, og å skape det livet du drømmer om.

#4. Rydd vekk det du ikke elsker

Det er ikke lett hverken å skape et liv eller de gode resultatene hvis vi omgir oss med rot og ting vi egentlig ønsker å kvitte oss med. Hvorfor gjør du det ikke? Bare rydder opp i livet ditt? Hva må du fjerne for å leve det livet du drømmer om? For å få de resultatene du ønsker? 90% av alle nyttårsløfter er glemt innen 14 januar, hvorfor? Fordi vi ikke skaper de riktige forutsetningene for å lykkes. Kanskje du ikke trenger noe mer inn i livet? Kanskje det er mer enn nok? Skriv en ”let go” liste og fjern alt som ikke løfter deg. Ønsker du å få ryddeinspirasjon? Meld deg på mitt nye nettseminar: Sånn blir det ryddig av seg selv HER.

#5. Lytt til Intuisjonen

Går du ofte på akkord med deg selv? Tar valg som du vet ikke støtter deg og sier ja når du egentlig ønsker å si nei? Det gjelder mange av oss. Vi har alle en indre liten stemme som hvisker det vi trenger å gjøre. Den er ikke brautende og høylytt, du må være stille for å høre den. Det krever mot for å lytte til intuisjonen, men når du lærer deg til å lytte og blir modig nok til å handle vil du ta valg som støtter deg i livet. De fleste av oss er super-intuitive men tør ikke helt å stole på intuisjonen – mave-følelsen. Intuisjonen er der og har alltid vært der. Lytt innover, så vet du hvordan du skal leve et lykkelig liv og ta valg som bringer deg nærmere dine mål.

#6. Selvrefleksjon

Når kvelden kommer, bruk noen minutter på selvrefleksjon før du legger deg å sove. Spør deg selv: Hva har vært bra? Når tok jeg de gode valgene? Hva var ikke så bra? Stopp å dømme deg selv for de valgene som ikke var så bra, bare legg merke tid det. Bruk takknemlighets journalen din og skriv ned hva du er takknemlig for. Tenk på hva du ønsker å ha fokus på neste morgen, og slipp alt som har skjedd i løpet av dagen. Sover du dårlig kan du kanskje sjekke på hvordan soverommet ditt er innredet, slik at du får en god søvn og får bygget opp energiene dine. Finn tips til et godt Feng Shui soverom HER.

Ta med noen eller alle punktene inn i 2021 og du vil lettere oppnå dine mål. Dagene kommer og går, livet går i bølger, det er natt og dag, sommer og vinter, flo og fjære og nymåne og fullmåne. Disse skiftningene kommer i livet ditt også. Ha fokus på hvilke følelser du ønsker å leve med, så setter du målene etter det.

Vår hjerne er som en kjemifabrikk som produserer kjemikalene til de forskjellige følelsene vi opplever i hverdagen. Er du vant til å alltid føle deg stresset velg å fokusere på indre ro. Er du vant til å aldri føle deg bra nok, trenger du å se på hva du kan gjøre for å føle deg god nok. Vi er vanemennesker som handler på autopilot helt til vi blir bevisste og tar andre valg. Husk at det er følelsene vi lever med som bestemmer om dagene har vært gode eller dårlige.

Godt nyttår til deg. Takk for at du leser bloggen min. 

Jeg har laget en GRATIS feng shui serie, som du kan laste ned HER.

Takk for at du hjelper meg å dele bloggen.

Klemmer fra Nina