Dette er ingen blogg inspirert av åndenes makt, det handler om hva du ser hver eneste dag. Hva du ser som du ikke legger merke til, men som snakker til underbevisstheten din hele tiden. Vi mennesker er flinke til å ta på oss skylapper. Vi er vanedyr. Å se de samme omgivelsene år etter år gjør at vi blir blinde for detaljene. Og det er jo akkurat detaljene som gjør livet spennende. Mindfulness er på full fart inn i vestlige arbeidsplasser og våre hjem. Mindfulness handler først og fremst om våken oppmerksomhet. Om å se detaljene rundt deg.

Morris-qoutation

“The Law of attraction” er blitt en vel kjent lov. Hva du tenker tiltrekker du deg. Men hva du tenker bestemmes av hva du SER. Du kan ikke sitte i et hjem med bilder som sender negative vibber og visualisere drømmehjemmet. Det blir en mis-match. Du lukker øynene i fem minutter og visualiserer drømmehjemmet og åpner øynene til kaos og rot? Du er enslig og visualiserer drømmen-mannen, også åpner du øynene og ser bare bilder av enslige kvinner. Vi kan ha ordtak på veggen, men et bilde er også et ordtak, det forteller en historie.

Bob-Marley-Quote-Wall-Decal-Decor-Love-Life-Words-Large-Nice-Sticker-Text-Wall-Sticker-Vinyl

Visionboard er et annet populært verktøy. Hvis du ikke kjenner til begrepet Visionboard er det å lage et ark hvor du setter opp dine ambisjoner og drømmer. Du klipper ut bilder av der du vil være en gang i fremtiden, dette kan gjøres både når det gjelder hjem, jobb og relasjoner.  Du finner det du vil tiltrekke deg. limer inn på en stor plakat og henger den opp et sted du ser ofte og din underbevissthet vil starte å tiltrekke seg det du har spesifisert.

Men det vi glemmer er at HELE HJEMMET er et vision board? ALT som henger på veggene i hjemmet ditt og som omgir deg snakker til din underbevissthet HELE tiden. Som feng shui konsulet kommer jeg inn i hjemmet ditt og leser din historie. Jeg kan gå inn i et hjem og ved å se på hva som henger på veggene fortelle mye om de som bor der. Er du enslig og ønsker et forhold? Som regel henger det bilder av enslige personer. Er forholdt til partneren kjølig? Sjekk om du har bilder av lykkelige par som er nær hverandre.

happycouple

Jeg gjorde et feng shui konsultasjon for en kjent foredragsholder. Mye kunst hadde hun fått i forbindelse med foredragene sine, verdifull kust signert av kjente kunstnere. Ved utgangsdøren hang et bilde av en kvinne med en lang vridd hals, som om hun hadde problemer å utrykke seg. Det snakket til henne (uten at hun tenkte over det selvfølgelig vi går alle med skylapper) hver gang hun skulle ut og holde foredrag.

Jeg stoppet foran bildet, tok henne i hånden og spurte – hva forteller dette bildet deg? – Æsj svarte kvinnen, tok bildet ned fra veggen og kastet det i søpla. Mye kust er kunstnerens frustrasjon ut på papir og lerret. Den formidler stemninger i kunstnerens indre. Ikke all kunst skal henge på veggene hjemme. En del kan vi gå på museum og se, for å innblikk i kunstnerens sjel. I hjemmet ditt henger du opp bilder som gjør deg glad. En venninne er en skikkelig «hønemor» datteren betyr alt, hun har statuer av Maria med barnet over alt, 18 stykker talte jeg, plassert i alle kriker og kroker av hjemmet. En annen er opptatt av et nært varmt forhold til mannen sin. Det står det statuer av par som slynger seg tett sammen over alt. Disse har ikke laget et bevisst vision-board, de har dekorert med det som er viktig for dem. Av og til vil vi skifte retning i livet, da trenger vi å se på hjemmet vårt med nye øyne. Er det i samsvar med den retningen vi vil gå?

visionboard1

Hvordan er det med? Hvilken historie forteller du deg selv hver dag gjennom det du har på veggene?

Ta deg en runde i hjemmet ditt – gjør det nå. Hva snakker til deg og gir deg en god følelse? Er det noe som symboliserer noe du IKKE vil ha i livet ditt? Fjern det – med en gang.

Og la en vegg stå naken. La den stå som et symbol på noe nytt som kommer inn i livet ditt, noe du enda ikke vet hva er. For å få inn noe nytt i livet må det være plass til det. Og ønsker du deg et nytt hjem – start med det hjemmet du har, det er utrolig hva du kan få ut av det ved å gjøre enkle forandringer. I slutten av denne måneden starter mitt FENGSHUILIVING kurs. Der går jeg gjennom hjemmet ditt steg for steg for å hjelpe deg til å ta ut det beste potensialet i hjemmet ditt.

Lykke til, får du deg en overraskelse? Del gjerne nedenfor. Hvis du liker det du leser blir jeg glad om du deler og liker.

Lørdag 17. og mandag 19. september har jeg GRATIS Feng Shui webinar. Et webinar er som et minikurs på nettet.Der deler jeg mine viktigste feng shui hemmeligheter.

Meld deg på HER det er GRATIS. Håper jeg ser deg. Sender jeg deg gode Chi-vibber.

Klemmer fra Nina
ninaw