Vi mennesker er sultne på opplevelser, på det unike, det spesielle. Ofte ligger det mest genuine rett foran nesa vår mens vi er opptatt av å lete alle andre steder. De siste 15 årene har jeg vært med i selv-utviklingsbølgen, er utdannet både Coach og rebirther samt feng shui ekspert som er mitt hovedyrke. Det jeg ser er at mange begynner å gjøre endringer i livet, mens hjemmet, det stedet du skal komme for å lade batteriene ofte glemmes.

Sånn var det i mitt liv også. Jeg reiste verden rundt på kryss og tvers for å finne meninga med livet, men det var når jeg begynnte å ta tak i hjemmet mitt at ting datt på plass. Derfor ble jeg rett og slett frelst første gang jeg så en feng shui bok. Fengshuiliving er et livskonsept. Jada, det er pop med “the Secret” og “Law of Attraction” men uansett hvor mye vi visualiserer er det vanskelig å planteen rosehage i Norge i Januar. For å få balanse i livet er vi nødt til å tenke helhet. Det kan fengshuiliving hjelpe deg med.

FSLblogg1-1

Det er ikke noe så spennende som å studere disse universelle lovene. Når vi spiller på lag med naturens krefter får vi et liv i flow. Å motsette seg naturen er å kjempe mot det som er. Jeg bor på Sri Lanka. Da tsunamien slo til i 2004 var det ingen elefanter eller ville dyr som omkom. De kunne kjenne vibrasjonene på jorden og søkte ly høyre opp lenge før det var fare på ferde.

Denne egenskapen har også vi. Den er ikke blitt borte, de fleste av oss har bare mistet kontakten med den. Når vi åpner opp for å forstå energienes verden vil dører som tidligere var stengte åpne seg. Vi slutter og kjempe og livet kommer i flyt.

Feng shui er studiet av naturens prinsipper. Det er læren om de forskjellige sesongene. Som kan relateres til forskjellige områder i hjemmet. Syd i hjemmet er sommerens energi, mens i vest er det høstens energier for eksempel.

Fargevalg bruker vi ofte naturlig uten å tenke over det. Kjølige farger som blått og turkis er beroligende og kjennes godt ut på soverommet. Hytta ved sjøen males i hvite og blå nyanser, alle farger som er yin – kjølende og beroligende.

Designersguild1

Inne i hytta på fjellet bruker vi varme nyanser. Visste du forresten at pulsen din øker hvis du kommer inn i et rødt rom? Det vil den gjøre selv om det er mørkt i rommet. Interesant når beskrivelsen av farger er lys som brytes ned i forskjellige frekvenser. Farger er energi. Riktig farge kan endre energien i et rom.

FSLblogg1-2

Håper du lar deg inspirere til et liv med glede, energi og indre ro. Alt henger sammen. Naturen er vår læremester Spill på lag med den og du kjenner når det er ok å stå stille og når det er ok å bevege seg.

Klemmer fra Nina

Ps. Tusen takk for at du deler bloggen min, verden trenger feng shui.

Pss. Nå skal jeg ha et to dagers kurs: Introduksjon til Chue Style Feng Shui  5 & 6 mai i Oslo. Det er ikke ofte jeg underviser utenom mine online kurser, så grip sjansen og bli med, dette er litt først til mølla prinsippet, det er begrensede plasser. Les alt om kurset HER

nina-wolther

Få mine feng shui hemmeligheter

You have Successfully Subscribed!