Fengshui living webinar 2020
Mandag 31.  august kl. 20.00
FENG SHUI LIVING
La hjemmet ditt komme til liv. 
Med Nina Wolther 
Feng Shui er kunsten å skape lykkelige hjem. I dette GRATIS webinaret viser jeg deg hvordan du kan bruke Feng Shui for å skape et levende hjem med energi, glede og indre ro.

Det er mulig, la meg vise deg hvordan du kan få det beste potensialet ut av det hjemmet du har nå.

Med Nina Wolther 
Meld deg på HER
email
email
email
Så herlig at du er med på Feng Shui living webinar, kan du klikke av på en av boksene under så jeg vet litt mere hvordan jeg kan hjelpe deg: 
settings
settings

Jeg er Feng Shui ekspert Nina Wolther. Min største lidenskap er å hjelpe mine kunder til å skape vakre hjem som også støtter deg i livet. Jeg har gått den lange harde veien og erfart på kroppen hvordan det er å bo i et hjem som ikke støtter meg.

Etter å ha gjort hundrevis av feng shui-konsultasjoner i USA, Europa og Asia ser jeg at mange av de samme problemene går igjen. Med bakgrunn fra mine 20 år som fengshui konsulent og lærer på min egen FENG SHUI skole de siste 10 årene hvor jeg tok den klassiske feng shuien til Norge, skapte jeg FENGSHUILIVING online kurs. Et nettkurs som hjelper deg gjennom område for område av hjemmet ditt. Ikke bare vil du lære hva du skal gjøre, du lærer hvorfor du skal gjøre det.

I dette webinaret vil du lære de viktigste stegene du skal gjøre for å la hjemmet ditt komme til liv, slik at det kan gi deg energi, glede og indre ro og at du kjenner deg løftet i livet. 
Meld deg på  GRATIS webinar mandag 31. august, kl. 20.00 hvor du får oppskriften på å skape det hjemmet du vil elske å bo i. 
 • 30
  DAYS
 • 02
  HOURS
 • 10
  MINUTES
 • 23
  SECONDS
[bot_catcher]