FENG SHUI LIVING

Finn nøkkelen til suksess og lykke i ditt eget hjem.  
Energi, glede og indre ro i hverdagen med med Feng Shui
Drømmer du om et harmonisk hjem som gir deg ro og glede hver gang du kommer hjem? Med Feng Shui kan du skape akkurat det hjemmet du drømmer om. Feng Shui handler ikke bare om innredning; det er en livsstil som bringer balanse og flow inn i hverdagen din.

"Vi har på kort tid gått fra å være rotløse og lite lykkelige, til å ha et hus i struktur og harmoni. Tenk at det skulle være så enkelt at man faktisk kan skape seg ett hjem og en deilig lykkefølelse akkurat der man er."
Vibeke, Oslo


Meld deg på Feng Shui Living Nettkurs!
Bli med på Feng Shui Living, et 8-ukers nettkurs som lærer deg hvordan hjemmet ditt påvirker deg og hva du kan gjøre for å maksimere dets potensial. Oppdag hvordan ulike områder i hjemmet ditt kan forbedre forskjellige aspekter av livet ditt – fra karriere og relasjoner til helse og indre ro.
“Dette fantastiske kurset handler ikke bare om at chien skal finne sin vei inn i hjemmet vårt, det handler også om å finne en vei inn i deg selv.”

ASTRI SKJONG
Er Feng Shui Living for deg?
  • Ønsker du å skape et hjem som er mer enn bare et hjem?
  • Vil du lære hvordan hjemmet ditt påvirker deg?
  • Er du klar til å ta tak i både hjemmet og livet ditt?
  • Ønsker du å bruke farger for å løfte energien i hjemmet ditt?
  • Vil du ha mer energi og glede i livet?
  • Er du åpen for nye måter å tenke på?
  • Ønsker du å lære om Østens helhetlige tankegang?
  • Vil du utnytte de gode energiene i hjemmet ditt?
  • Er du fascinert av fargenes magi?
“Det har vært noen fantastiske uker med et kurs som inneholdt mye mer enn jeg forventet. Liker at du viser oss litt av hva fengshui er i dybden og at du gir oss tid til å fordøye stoffe for så å se sammenhengene. Enda.      mer fasinert av fengshui nå enn før kurset. Så tusen, tusen takk Nina for at du er en så flott inspirator!”
Ingun Rogstad, Rognes
KURS INNHOLD
 MODUL 1 – FINN DITT FOKUS
Chien (energien) går hvor ditt fokus er. Når du er klar og tydelig på hva som er viktig for deg, designer vi hjemmet ditt til å støtte deg på din livsvei slik at du kan oppnå suksess i alle områder av livet. 
 MODUL 2 – ALT OM CHI 
Forstå de tre typene energi: Menneskeenergi, Himmelenergi og Jordenergi. Oppdag hvordan du kan utnytte den naturlige Chien som omgir deg til å forbedre livet ditt. Lær å kjenne, føle og kontrollere Chi, og bruk den til å eliminere negativitet og fremme positiv flyt.
 MODUL 3 - LA FENG SHUI HJELPE DEG
Når du har avdekket dine dypeste ønsker, vil du lære hvordan du kan bruke Feng Shui til å skape et hjem som virkelig støtter deg. Feng Shui handler ikke bare om estetikk, men om å skape et miljø som hjelper deg å nå dine mål og drømmer.

 MODUL 4 - FORMENS KRAFT 
Oppdag hvordan bevisst bruk av former i hjemmet ditt kan skape bedre balanse. Hver form har sin unike energi. Lær å velge de rette formene som støtter dine livsmål og gir deg den energien du trenger.

 MODUL 5 - RETNINGENS HEMMELIGHETER 
Forstå hvordan de forskjellige retningene i hjemmet ditt påvirker deg og hvordan du kan ta i bruk kraften. Lær å bruke Ba Guaen det klassiske feng shui redskap som har så mange flere muligheter enn det vi vanligvis forbinder med feng shui magi.
 MODUL 6 - FARGENES MAGI  
Farger er vibrerende energier som påvirker oss forskjellig. Finn ut hvilke farger som passer best i de ulike rommene i hjemmet ditt for å skape et miljø som både ser bra ut og føles godt.
 MODUL 7 - ROM FOR ROM
Få sjekklister for hvert rom i hjemmet ditt. Lær hva som er viktigst og hvordan du effektivt jobber deg gjennom rom for rom for å oppnå den beste energien i hjemmet ditt.
 MODUL 8 - Å LEVE MED FENG SHUI 
Å leve med Feng Shui betyr å leve i harmoni med naturens rytmer gjennom årstidene. Integrer prinsippene fra de fem elementene i hjemmet ditt og i ditt daglige liv, og gjør Feng Shui til en naturlig del av din livsstil, slik at du kan leve med flow. 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
COACHING - WEBINARER
 Vi har regelmessige webinarer hvor jeg svarer på dine spørsmål. Hvert hjem har sin unike energi – hvordan jobber du med ditt hjem? Jeg er her for å hjelpe deg og guide deg gjennom hjemmet ditt.
 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
LUKKET FACEBOOKGRUPPE
 
Vårt støttende nettverk hvor vi heier på hverandre. I vår lukkede Facebookgruppe kan du dele oppturer og nedturer. Å jobbe med Chi kan bety å gå ut av komfortsonen, og å ha noen å dele dette med er gull verdt.

arrow_drop_down_circle
Divider Text
BONUSER
arrow_drop_down_circle
Divider Text
SUPPORT
Jeg er her for å hjelpe deg med hjemmet ditt. Du kan ta bilder og legge ut spørsmål i gruppen, og jeg svarer. Verdi: kr. 3.500.

FARGE-FASITEN
Hvert eneste rom har sin helt egen unike energi. Når vi velger farger som ikke balanserer denne energien føles det ikke riktig ut. Fage-fasiten gir deg oppskriften på det riktige elementet du velger farger etter til hvert rom i hjemmet ditt. Verdi kr. 3.500,-
TRE TYPER INTUISJON
Lær hvordan du kan utvikle og stole på din intuisjon ved hjelp av disse guidede meditasjonene.
FEM ELEMENTER CHI GONG ØVELSER 
Hvert element har sin egen unik energi. Ta deg tid til fem minutter hver morgen for å balansere elementene i kroppen din så vil du oppleve at livet blir balanser, jeg gir deg oppskriften.  Verdi kr. 1.300,-
Litt om meg 
Jeg er forfatter, feng shui-ekspert og coach Nina Wolther. Min største lidenskap er å skape vakre hjem som også støtter deg i livet. Jeg har gått den lange, harde veien og erfart på kroppen hvordan det er å bo i et hjem som ikke støtter meg.

For 24 år siden satt jeg blakk, nyseparert og vettskremt. Jeg visste ikke hvilken retning livet mitt skulle ta. Det eneste jeg visste var at jeg måtte endre livet mitt fordi det var uutholdelig slik det var. Jeg leide en liten leilighet, kom over en feng shui-bok, og ble frelst.

Jeg bare måtte lære denne urgamle kinesiske filosofien. Jeg ble nærmest besatt av å forstå hvorfor livet mitt hadde feilet så totalt. Alt så jo bra ut på utsiden, men når jeg dykket inn i feng shui-verdenen, så jeg at et hus som ser bra ut, ikke nødvendigvis har god feng shui. Mitt hus hadde mange "feng shui-mangler". Jeg hadde økonomisk suksess, men det var ingen støtte for meg som mor og kvinne, og heller ikke for de feminine verdiene. Jeg følte meg aldri hjemme der.

Jeg fant min feng shui-mester fra Hong Kong og fulgte ham rundt i verden. Jeg lærte om chiens spennende verden og begynte som fulltids feng shui-konsulent. Etter å ha gjort hundrevis av feng shui-konsultasjoner i USA, Europa og Asia, ser jeg at mange av de samme problemene går igjen.

Med bakgrunn fra mine 24 år som feng shui-konsulent og lærer på min egen feng shui-skole i over 10 år, hvor jeg tok den klassiske feng shuien fra Østen til Norge, skapte jeg Feng Shui Living nettkurs. Et nettkurs som lærer deg like mye om ditt indre rom som om hjemmet ditt og hvordan alt henger sammen.

De siste 15 årene har jeg hatt mitt hjem på den lille tropeøya Sri Lanka, hvor jeg har kort vei til Singapore, Malaysia og Hong Kong, hvor jeg reiser for å lære av de store mestrene. Slik får jeg hele tiden får påfyll som jeg gir videre til mine kursdeltagere i vesten.

Min største motivasjon er å se hvordan feng shui hjelper mennesker til et bedre liv. Vi trenger ikke slite og kjempe for å få det bedre. Vi kan ta i bruk energiene som ligger rett foran nesen vår – bare vi vet hvordan vi skal utnytte dem.

Hva sier våre kursdeltagere?

Cicilia Mandem
"Jeg kan ikke få fullrost hverken Fengshuiliving eller Nina nok.  Spennende moduler – alt bygget på hverandre slik at vi kunne tilegne oss kunnskapen, som hun brettet til side lag på lag med kjempeinteressant informasjon og matnyttige tips.. Med sin naturlige raushet, humor, store visdom og varme guidet hun oss gjennom ukentlige webinarer og krydret med flere bonuser underveis. Nina er et levende Feng Shui-leksikon, og det ble aldri kjedelig å høre på henne.. Jeg anbefaler kurset på det aller varmeste!"

Birgit Solbakken
"For noen fantastisk interessante og lærerike uker! Takk Nina! Har lært masse jeg kan bruke i jobbsammenheng og ikke minst privat. Nå vet jeg hvorfor og hvordan man må rydde og kaste gamle ting for å komme "videre" i livet, hvilke farger jeg skal ha rundt meg og på meg for å få mer energi og/eller roe meg ned, hvordan senga skal stå for å sove bedre, og ikke minst skjønner jeg nå hvorfor jeg har vondt i ulike kroppsdeler. Jeg har blitt så fasinert og hekta på FengShui at jeg ønsker å lære mer fremover!”
Lotte Thori Løvstad
“I lang tid hadde jeg kjent på en enorm frustrasjon over at jeg ikke får ferdig prosjektene mine på jobb. Jeg som vanligvis er effektiv og handlekraftig. Det var som å gå i sirup.  Nina var innom meg og ga meg helt konkrete feng shui råd i forhold til hva jeg skulle gjøre: Jeg har merket stor forskjell på fokus og arbeidskapasitet. Og kjempestor økning i trivsel. Nå LIKER jeg å være på hjemme-kontoret – det er luftig og jeg får unna arbeidsoppgaver i mye større grad.”

arrow_drop_down_circle
Divider Text
Hva koster Feng Shui Living?

FENG SHUI LIVING nettkurs har 8 MODULER

MODUL 1: FINN DITT FOKUS
MODUL 2: ALT OM CHI
MODUL 3: LA FENG SHUI HJELPE DEG
MODUL 4: FORMENS KRAFT
MODUL 5: RETNINGENS HEMMELIGHET
MODUL 6: FARGENES MAGI
MODUL 7: ROM FOR ROM
MODUL 8: Å LEVE MED FENG SHUI

I tillegg får du en rekke BONUSER:

#SUPPORT: 
Verdi: kr. 3.500.

#FARGE-FASITEN: Verdi: kr. 3.500

#7 DAGER til et ryddig hjem: Verdi: kr. 1.000

#TRE TYPER INTUISJON og hvordan bruke dem i hverdagen

#5 MINUTTER MORGEN ØVELSER som vil høyne ditt energinivå.

#FENG SHUI SJEKKLISTER for alle rommene i hjemmet ditt.

Alt dette får du for kun kr. 8.900,- (når hele kurset betales i forkant.)
Du kan dele opp betalingen over 3, 6 eller 9 måneder. 

arrow_drop_down_circle
Divider Text
Er Feng Shui Living for deg?
Det finnes mange meninger om feng shui, og mange er også skeptiske til å ta et onlinekurs. Her har jeg svart på spørsmål jeg ofte får når jeg snakker med folk, så du skal føle deg trygg på at dette virkelig er noe for deg.


Jeg vet ikke om jeg har tid akkurat nå.
Hvis du føler at livet er for fullt allerede, eller at du skal på helgetur, ha ferie, jentetur, kjæresteferie eller skal starte på en stor jobb – husk at du har tilgang til kurset i et helt år. Min erfaring er at det ikke blir bedre hvis vi ikke tar tak og skaper endringer. Kanskje er det akkurat dette kurset som hjelper deg å strukturere hjemmet og livet ditt, slik at du kan ta deg pauser og få påfyll innimellom alt det du liker å gjøre. Kurset kan du ta når det passer deg, i ditt eget tempo. Hele kursmateriellet er tilgjengelig for deg i et helt år. Legg det opp etter din egen kalender.

Hva om jeg er opptatt og mister webinarene? Mister jeg en del av kurset da?
Nei, det er ingen problem. Du har mulighet til å sende meg spørsmål og bilder på forhånd. Kan du ikke være med "live", får du opptaket tilsendt på e-post, slik at du kan se det i etterkant og lytte til svarene når du har tid. Fordelen med nettkurs er at det er fleksibelt.

Dette er virkelig noe for meg, men jeg har tenkt til å flytte. Er det ikke bedre å vente til jeg er på plass i det huset jeg skal bo i?
"The law of attraction" gjelder like mye her som i resten av livet. Fiks det hjemmet du har nå. En viktig læring er å se hvordan du kan gjøre det beste ut av der du er akkurat nå. Da vil du tiltrekke deg et bedre hjem neste gang. Lær å strukturere hjemmet ditt. Du vil merke at når hjemmet ditt er i orden, vil også livet komme på plass. Det henger sammen. Tenk om du sakte kan snu gamle vaner? Du vil kjenne på en ny frihet og en ny lykke, og du vil garantert tiltrekke deg et bedre hjem. Vi har 1440 minutter til rådighet hver dag, uansett om vi er kong Salomon eller Jørgen Hattemaker. Alt handler om prioriteringer. Og kurset – det ligger der tilgjengelig for deg i et helt år.

Hvor mye tid må jeg sette av?
Selve kursinnholdet bruker du 2–4 timer på i uken. Oppgavene håper jeg at du implementerer i hverdagen, slik at de kommer inn i livet ditt. Det tar tid å bli trygg på energienes verden. Jo mer du integrerer stoffet du får i hverdagslivet ditt, jo bedre forståelse får du, og jo bedre blir livet ditt helt enkelt. Vi har et nettverk hvor du deler dine erfaringer og treffer andre som er på samme reise som deg. Kanskje finner du nye venner? Jo mer du legger inn selv, jo mer får du ut av det.

Kan virkelig feng shui, utviklet i Kina for mange tusen år siden, funke i min vestlige stressede hverdag?
Vi jobber med universelle prinsipper som virker på hele kloden. Uansett hvor du befinner deg, står solen opp i øst, og morgenen har en annen energi enn ettermiddagen. Det er en rytme i naturen. Når vi forstår denne rytmen, kan vi tilpasse oss den og få et bedre liv. Vi må leve med det som er her og nå. Vi kan ikke kjempe mot vinteren i Norge, men vi kan flytte eller kjøpe bedre klær. Det er feng shui i et nøtteskall – hvordan du tilpasser deg naturen og spiller på lag med den. Kineserne har satt dette i system for lenge siden, og naturens lover har ikke forandret seg.

Dette ser gøy ut! Når er neste kurstart?
Kurset starter en gang i året, på nyåret. Livet mitt tar meg til mange spennende oppgaver, så dette er et kurs som for tiden kun holdes en gang i året. Det eneste som er, er her og nå. Skal du vente til du er klar, skjer det kanskje aldri. Kanskje det å ta tak i hjemmet ditt og få en bedre flyt der vil hjelpe deg til å frigjøre tid, slik at du kan bruke mer tid på det du har lyst til.

Kan du ikke bare anbefale meg en feng shui-bok jeg kan studere?
Det finnes mye litteratur om feng shui, men det er så komplekst at mange blir deppa når de leser bøker. Livet er ikke svart-hvitt. Ved å være med på onlinekurset kan jeg guide deg. Å få et perfekt hus er nesten umulig. Ingen er perfekte, heller ikke husene. Men jeg kan hjelpe deg å få det bedre. Mange av rådene i bøkene må justeres for å passe til ditt hjem og liv. Dette kurset er utviklet ut fra min erfaring med energi-arbeid gjennom mange år. Jeg har studert med både vestlige og østlige lærere og jobbet tett med mine kunder i mange år. Det er det jeg har satt sammen til deg her.

Skal jeg bruke så mange tusen på så kort tid?
Lykke har ingen pris, sier mange. Ved å følge kurset og gjøre de endringene i hjemmet som kreves, vil du oppleve en flyt av energi, glede og indre ro. Du vil kunne skape det lykkelige hjemmet du ønsker deg. Du har kurset tilgjengelig i et helt år, slik at du kan ta det i ditt eget tempo og virkelig ta deg tid til å integrere all den nye kunnskapen. Du kan delta på webinarene, som går under kursperiodene, og kontakten i Facebookgruppen gir masse inspirasjon, motivasjon og et flott samhold.

Hvis tankens kraft er så stor, hvorfor trenger jeg feng shui da?
La oss være realistiske – du kan ikke stoppe en tsunami med tankene. Men de ville dyrene her hvor jeg bor på Sri Lanka, elefantene, leopardene og villsvinene, ble ikke tatt av tsunamien i 2004. De kunne føle at noe var i ferd med å skje og søkte ly i høyden. Den egenskapen har også vi, bare vi lærer å lytte til signalene naturen sender oss. Feng shui handler om å spille på lag med naturens krefter. Ved å kjenne chi-kraften, vil det hjelpe deg, ikke bare å få en god energiflyt i hjemmet ditt, men også en god energiflyt i livet ditt.

Kan man lære feng shui på nettet? Jeg trodde det var noe man måtte lære av en kinesisk mester?
Feng Shui Living onlinekurs lærer deg grunnprinsippene i feng shui, og du får hjelp til å jobbe gjennom hjemmet ditt rom for rom. Det du lærer kan du også bruke for å hjelpe venner, familie og kjente.
Tidligere hadde jeg en profesjonell utdanning hvor jeg jobbet med mine elever i to år i klasserommet.

Feng Shui Living nettkurs er ingen profesjonell utdanning, men den gir deg et godt grunnlag å bygge videre på. Den store forskjellen mellom å kjøpe en bok og gjøre det selv kontra å være med på et nettkurs, er at jeg er der for deg og hjelper deg gjennom alle prinsippene steg for steg. Hvert hus har sin unike energi, og jeg hjelper deg ikke bare med å skape et hjem som løfter deg, men også med å bli kjent med chiens magiske verden og forstå hvordan chi kan løfte deg i livet ditt.

Hvordan foregår Feng Shui Living nettkurs?
FENG SHUI LIVING er et fleksibelt og interaktivt web-basert kurs. Du kan jobbe helt i ditt eget tempo, akkurat når det passer deg. Kurssidene har du tilgang til i et helt år, og du kan se læringsvideoene så mange ganger du ønsker. Hver fredag legger jeg ut ukens kursmodul, som er tilgjengelig når helgen kommer, slik at du kan se på modulene i fred og ro. Dette gir deg muligheten til å tilpasse læringen til din egen tidsplan.

Veiledning
Til hver modul er det gruppecoaching, en spørsmål og svar-seanse (Q&A) hvor du kan stille spørsmål om ukens kursmodul. Du kan sende meg bilder av hjemmet ditt i henhold til ukens modul, og jeg gir deg konkrete forslag til utbedringer. Q&A tas opp og sendes til deg på e-post, slik at du kan få med deg læringene, selv om du ikke kan delta live.

Dette kurset er ikke bare teoretiske prinsipper, men gammel visdom satt inn i en praktisk kontekst som hjelper deg å løfte energien i hver lille krok av hjemmet og livet ditt.
GARANTI
Jeg er her for å hjelpe deg med hjemmet ditt, og jeg er så sikker på at dette systemet fungerer at jeg gir deg en garanti. Hvis kurset ikke oppfyller dine forventninger etter at du har åpnet det, send meg en e-post innen 14 dager, og jeg gir deg gladelig pengene tilbake.
[bot_catcher]