FENG SHUI LIVING

Finn nøkkelen til suksess og lykke i ditt eget hjem.  
Energi, glede og indre ro i hverdagen med med Feng Shui

"Vi har på kort tid gått fra å være rotløse og lite lykkelige, til å ha et hus i struktur og harmoni. Tenk at det skulle være så enkelt at man faktisk kan skape seg ett hjem og en deilig lykkefølelse akkurat der man er."
Vibeke, Oslo


Meld deg på Feng Shui Living Nettkurs BETA!

Jeg inviterer deg med stor glede til å delta på en unik opplevelse. Det er nå 10 år siden jeg lanserte mitt signatur-kurs Feng Shui Living, og tiden er inne for en oppdatering.

Som vi utvikler oss, utvikler også vår forståelse av stoffet seg. Feng Shui-kunnskapen, som har vært en veiviser i over 5000 år, forblir konstant, men tilnærmingen vår fornyes og tilpasses vår tid.

Er du klar til å ta ditt hjem til neste nivå?

Da vil jeg gi deg en helt unik sjanse:

Direkte undervisning på Zoom

For første (og mest sannsynlig siste) gang, vil jeg undervise direkte på Zoom. Dette gir oss en unik mulighet til å få en dypere og mer personlig kontakt.

Denne eksklusive gruppen gir meg muligheten til å komme tettere på deg, tilpasse undervisningen og virkelig bringe kunnskapen fra hodet til hjertet.

Vi vil også få mulighet til en bedre gruppeprosess og at du kan diskutere med de andre kurs-deltagerene.

Pris: Du betaler kun det samme som de som deltar på Feng Shui Living til høsten. Gå HIT og sjekk ut prisen/verdien. 

Hvorfor gjør jeg dette?

Jeg ønsker å oppdatere Feng Shui Living og trenger din verdifulle tilbakemelding. Gjennom direkte undervisning kan jeg bedre forstå hva som er utfordrende og hva som er lett å forstå, slik at jeg kan løfte kurset til neste nivå.

Jeg vet at du er genuint interessert i Feng Shui, og derfor er dette en win-win. Jeg deler av min tid og kunnskap opparbeidet gjennom 25 år, lært fra mestere i Singapore, Hong Kong og Malaysia. Du gir meg tilbakemeldinger som hjelper meg å forbedre kurset ytterligere.

Er du interessert i å jobbe med meg?

Jeg vurderer å knytte til meg noen som kan jobbe med meg. Hvis dette er av interesse, gi beskjed. Jobber du med interiør, kan jeg gi deg direkte råd om hvordan du kan bruke Feng Shui med kundene dine. Hvis du ønsker å bruke Feng Shui for deg selv og dine nærmeste, er det helt fint. Det viktigste er at du har interessen og vil utforske denne magiske verden.

Er du klar?

Jeg ser frem til å dele denne reisen med deg!

Hva du får ved å bli med nå:


  • 5 undervisninger på 2 timer hver i sommer, via Zoom: Uansett hvor du er, kan du delta via telefon, nettbrett eller datamaskin.
  • Opptak av undervisningene: Hvis du ikke kan delta live, vil du få tilsendt opptakene.
  • Direkte veiledning: Jeg kan jobbe direkte med hjemmet ditt og gi deg personlig veiledning på en mye bedre måte.
  • Full tilgang til høstens nye oppdaterte kurs: Du får hele kurset, som inkluderer videoer og webinarer, til høsten.
  • En dag med meg på Nakholmen: Jeg inviterer deg til en dag med meg hvis du kan spøre meg spørsmål, ha det sosialt med de andre kursdeltagerne og få påfyll både for hjem kropp og sjel, her i mitt lille hjem på Nakholmen, i Oslo, rett utenfor Aker Brygge. 
“Dette fantastiske kurset handler ikke bare om at chien skal finne sin vei inn i hjemmet vårt, det handler også om å finne en vei inn i deg selv.”

ASTRI SKJONG
Her er litt av hva vi skal gå gjennom i kurset, du vil få det forklart på en helt unik måte når du er med på vår LIVE undervisning og kan stille sprøsmål underveis.

KURS INNHOLD
 MODUL 1 – FINN DITT FOKUS
Chien (energien) følger ditt fokus. Når du er klar og tydelig på hva som er viktig for deg, designer vi hjemmet ditt til å støtte din livsvei, slik at du kan leve det livet du lengter etter NÅ, ikke en gang i fremtiden.
 MODUL 2 – ALT OM CHI 
Forstå de tre typene energi: Menneskeenergi, Himmelenergi og Jordenergi. Oppdag hvordan du kan utnytte den naturlige Chien som omgir deg til å forbedre livet ditt. Lær å kjenne, føle og kontrollere Chi, og bruk den til å eliminere negativitet og fremme positiv flyt. En modulen går vi i dybden av hvordan du kan lære chiens kraft å kjenne. 
 MODUL 3 - LA FENG SHUI HJELPE DEG
Når du har avdekket dine dypeste ønsker, vil du lære hvordan du kan bruke Feng Shui til å skape et hjem som virkelig støtter deg. Feng Shui handler ikke bare om estetikk, men om å skape et miljø som hjelper deg å nå dine mål og drømmer. I denne modulen lærer du de viktigste verktøyene vi bruker i feng shui. 

 MODUL 4 - FORMENS KRAFT 
Oppdag hvordan bevisst bruk av former i hjemmet ditt kan skape bedre balanse. Hver form har sin unike energi. Lær å velge de rette formene som støtter dine livsmål og gir deg den energien du trenger. Her lærer du om hvordan du bevisst kan lære å guide chen rundt i hjemmet ditt ved bevisst å bruke formene. 

 MODUL 5 - RETNINGENS HEMMELIGHETER 
Forstå hvordan de forskjellige retningene i hjemmet ditt påvirker deg og hvordan du kan ta i bruk kraften. Lær å bruke Ba Guaen det klassiske feng shui redskap som har så mange flere muligheter enn det vi vanligvis forbinder med feng shui magi.
 MODUL 6 - FARGENES MAGI  
Farger er vibrerende energier som påvirker oss forskjellig. Finn ut hvilke farger som passer best i de ulike rommene i hjemmet ditt for å skape et miljø som både ser bra ut og føles godt. Du får en oppskrift på hvilke elementer som passer til hvert av de forskjellige rommene i hjemmet ditt. 
 MODUL 7 - ROM FOR ROM
Få sjekklister for hvert rom i hjemmet ditt. Lær hva som er viktigst og hvordan du effektivt jobber deg gjennom rom for rom for å oppnå den beste energien i hjemmet ditt. Her får du sjekkliste for hvert rom, hva er funksjonen og hvordan kan du best innrede det? 
 MODUL 8 - Å LEVE MED FENG SHUI 
Å leve med Feng Shui betyr å leve i harmoni med naturens rytmer gjennom årstidene. Integrer prinsippene fra de fem elementene i hjemmet ditt og i ditt daglige liv, og gjør Feng Shui til en naturlig del av din livsstil, slik at du kan leve med flow. 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
LUKKET FACEBOOKGRUPPE
 
Vårt støttende nettverk hvor vi heier på hverandre. I vår lukkede Facebookgruppe kan du dele oppturer og nedturer. Å jobbe med Chi kan bety å gå ut av komfortsonen, og å ha noen å dele dette med er gull verdt.

arrow_drop_down_circle
Divider Text
“Det har vært noen fantastiske uker med et kurs som inneholdt mye mer enn jeg forventet. Liker at du viser oss litt av hva fengshui er i dybden og at du gir oss tid til å fordøye stoffe for så å se sammenhengene. Enda.      mer fasinert av fengshui nå enn før kurset. Så tusen, tusen takk Nina for at du er en så flott inspirator!”
Ingun Rogstad, Rognes
Litt om meg 
Jeg er forfatter, feng shui-ekspert og coach Nina Wolther. Min største lidenskap er å skape vakre hjem som også støtter deg i livet. Jeg har gått den lange, harde veien og erfart på kroppen hvordan det er å bo i et hjem som ikke støtter meg.

For 24 år siden satt jeg blakk, nyseparert og vettskremt. Jeg visste ikke hvilken retning livet mitt skulle ta. Det eneste jeg visste var at jeg måtte endre livet mitt fordi det var uutholdelig slik det var. Jeg leide en liten leilighet, kom over en feng shui-bok, og ble frelst.

Jeg bare måtte lære denne urgamle kinesiske filosofien. Jeg ble nærmest besatt av å forstå hvorfor livet mitt hadde feilet så totalt. Alt så jo bra ut på utsiden, men når jeg dykket inn i feng shui-verdenen, så jeg at et hus som ser bra ut, ikke nødvendigvis har god feng shui. Mitt hus hadde mange "feng shui-mangler". Jeg hadde økonomisk suksess, men det var ingen støtte for meg som mor og kvinne, og heller ikke for de feminine verdiene. Jeg følte meg aldri hjemme der.

Jeg fant min feng shui-mester fra Hong Kong og fulgte ham rundt i verden. Jeg lærte om chiens spennende verden og begynte som fulltids feng shui-konsulent. Etter å ha gjort hundrevis av feng shui-konsultasjoner i USA, Europa og Asia, ser jeg at mange av de samme problemene går igjen.

Med bakgrunn fra mine 24 år som feng shui-konsulent og lærer på min egen feng shui-skole i over 10 år, hvor jeg tok den klassiske feng shuien fra Østen til Norge, skapte jeg Feng Shui Living nettkurs. Et nettkurs som lærer deg like mye om ditt indre rom som om hjemmet ditt og hvordan alt henger sammen.

De siste årene har jeg hatt mitt hjem på den lille tropeøya Sri Lanka, hvor jeg har kort vei til Singapore, Malaysia og Hong Kong, hvor jeg reiser for å lære av de store mestrene. Slik får jeg hele tiden mitt påfyll og kan gi videre kunnskapen til mine kursdeltagere i vesten.

Min største motivasjon er å se hvordan feng shui hjelper mennesker til et bedre liv. Vi trenger ikke slite og kjempe for å få det bedre. Vi kan ta i bruk energiene som ligger rett foran nesen vår – bare vi vet hvordan vi skal utnytte dem.

arrow_drop_down_circle
Divider Text
[bot_catcher]