Feng Shui Rom 
er rom i harmoni 

Drømmer du om å skape harmoniske rom?

Om å ha et hjem som du trives i med flyt og balanse? Men det bare blir med drømmen. Kanskje kjøper du interiørblader med bilder av de vakreste hjemmene, men istedenfor å bli inspirert blir du bare motløs? Du føler at rommene ikke stemmer med det du ønsker deg, men aner ikke hvor du skal starte eller hva du egentlig vil ha? Trives du ikke i hjemmet ditt men vet ikke hva du kan sette fingrene på? Eller aner du ikke hvordan du kan få en bedre energiflyt i hjemmet ditt? 

Feng shui er logiske prinsipper satt sammen i et system. Feng shui er å forstå naturens energier og å ta naturens prinsipper inn i hjemmet ditt. Slik at du får et hjem som gir deg følelsen av at skuldrene senker seg og du kjenner at "nå er jeg hjemme" når du åpner døra. 

Feng shui rom nettkurs et et enkelt feng shui kurs som viser deg de viktigste feng shui prinsippene rom for rom. Det er et kurs for deg som ønsker enkle tips til hvordan innrede ved å bruke feng shui prinsippene i hjemmet ditt. 

HVA SIER VÅRE KURS DELTAGERE? 
Lotte, Gjerdrum

"I lang tid hadde jeg kjent på en enorm frustrasjon over at jeg ikke får ferdig prosjektene mine på jobb. Jeg som vanligvis er effektiv og handlekraftig. Det var som å gå i sirup. 

Ved bruk av feng shui fikk jeg helt konkrete råd i forhold til hva jeg skulle gjøre.  Det er kjempe-stor økning i trivsel. Nå LIKER jeg å være på hjemmekontoret – det er luftig og jeg får unna arbeids-oppgaver i mye større grad."

Vibeke, Oslo

Feng Shui var noe nytt og ikke visste jeg helt hva jeg gikk til.
Men hvor glad er jeg ikke for at jeg gjorde det. Vi har på kort tid gått fra å være rotløse og lite lykkelige, til å ha et hus i struktur og harmoni.
Tenk at det skulle være så enkelt at man faktisk kan skape seg ett hjem og en deilig lykkefølelse akkurat der man er. Feng Shui har startet en flott prosess i våre liv.

Randi, Årnes

Nina som lærer er en 6'er av 6 mulige. Hun gjør det vanskelige til lett, er kjempetålmodig og veldig positiv og gir aldri opp når vi trenger henne.

Kunnskapsrik og levende opptatt av feng shuien, veldig smittende. Nina er inkluderende og gjør ikke forskjell på folk. Og optimistisk, alt er mulig. Ståpå vilje overført til oss. Tålmodig og et forbilde for oss alle

SMÅ ENDRINGER KAN SKAPE BEDRE BALANSE 

Skap flow i hjemmet og livet og lev bedre rett og slett. I dette kurset går jeg gjennom de aller viktigste feng shui prinsippene og hva som er viktig i hvert rom.

Du får sjekklister og videoer til de forskjellige rommene. Hva som er viktig og hva som ikke er så viktig. Hvis du har lest noen feng shui bøker (det er ikke nødvendig for å få utbytte av kurset) har det fleste bøkene et bilde av ”de perfekte rommene”.

Men verden er ikke skrudd sammen sånn. Vi må jobbe med det vi har. Hvert hjem er unikt, og hvert rom har sin egen energi. I feng shui rom guider jeg deg gjennom rom for rom og forklarer hva du skal tenke på for å få flowen. Og det er flyt det handler om. Alt er energi og energi kan enten løfte oss eller dra oss ned. Pass på at hjemmet ditt er et sted som løfter deg opp. 

Dette vil du lære:
MODUL 1 
GRUNNPRINSIPPER
1. Hva er feng shui?
2. Alt er energi/chi
3. Yin og yang i hjemmet og livet
 
MODUL 2
ROM FOR ROM
1. Gangen
2. Soverommet
3. Kjøkkenet
4. Stuen
5. Barnerommet
6. Badet​

 
MODUL 3
MYSTIKKEN 
1. Baguaen
2. Symboler
3. Ditt indre og ditt ytre rom
4. Å leve med feng shui 
BONUSER
INSPIRASJON 

1. Feng Shui Farger
2. Rydding
3. Feng shui hager
4. Hjemmekontoret
5. De fem helende lydene (indre feng shui)​​​​

LITT OM MEG

For 18 år siden bodde jeg i et fantastisk hus med sjøutsikt på 500 kvadrat. Jeg jobbet og bodde i huset men følte meg aldri hjemme. Jeg som burde være så lykkelig ønsket meg bare vekk. Jeg ble skilt og flyttet til en liten leilighet og startet den reisen jeg fremdeles befinner meg på, studiet av energienes verden. Jeg måtte forstå hva som hadde skjedd. Hvorfor det gikk så galt. 

En dag kom en venninne med en feng shui bok og jeg var solgt. Endelig fikk jeg svaret på hvorfor jeg hadde vært så miserabel i mitt forrige hus. Det er ikke alltid energiene i huset er bra selv om det ser bra ut.

Da visste jeg at jeg skulle studere feng shui og at det var den retningen jeg ville gå i livet. Du vet, når du får det jeg kaller en ”hunsh” og du kjenner det i hele kroppen at "dette er riktig". Jeg fant min Feng Shui Mester og fulgte han i mange år. i 2005 startet jeg min feng shui skole i Norge og har gjennom årene lært av mange Mestere. 

Mitt fokus er alltid å hjelpe mine kunder til å skape det hjemmet de drømmer om. Jeg er overbevist om at vi kan alltid skape noe bra ut av den boligen vi har, akkurat nå. Det handler om å tenke litt annerledes, se på hjemmet med nye øyne og tenke på en annen måte. Feng shui har brakt meg rundt i verden og kundene mine har vært i USA, Europa og Asia.

Så fascinert ble jeg av den Østlige mystikken at jeg har bodd åtte år på den lille tropeøya Sri Lanka, med kort vei til mine Mestere i Singapore, Hong Kong og Malaysia.  Jeg brenner for å dele livsstilen vi har i Østen og bygger broer mellom Øst og vest fordi vi har mye å lære av hverandre.

Feng Shui er kunsten å skape lykkelige hjem
ER FENG SHUI ROM FOR DEG? 

Feng shui rom er for deg som:

#Ønsker en steg for steg guide til å bruke feng shui prinsippene i hjemmet

#Vil ha en oppskrift på å skape trivsel i de forskjellige rommene.

 #Vil vite hvordan skape en bedre flyt og slappe bedre av.

#Ønsker følelsen av å mestre å innrede hjemmet og vite hva som er viktig.

#Å lære om hvordan du kan bruke feng shui prinsippene for å få et bedre liv.

Feng shui rom er ikke for deg som:

#Vil ta et skippertak og kvitte deg med det du ikke trenger en ettermiddag.

#Jobbe som feng shui konsulent etter dette onlinekurset.

#Tror at feng shui er mirakelkur mot alt.

#Vil sette inn noen kvikk fix kurer og regne med at alt kommer på plass med en gang.

Vil ha en full feng shui konsultasjon og ikke gjøre en innsats selv.

HVA KOSTER FENG SHUI ROM?

Du får tre moduler pakket med stoff. Hver leksjon kommer meg sjekklister så det skal være praktisk for deg å går gjennom rommene i hjemmet ditt.

MODUL 1. GRUNNPRINSIPPENE
MODUL 2 :ROM FOR ROM
MODUL 3 :FENG SHUI MYSTIKK
BONUSER

For alt dette betaler du kun kr. 4990,- 

 

[bot_catcher]