Feng Shui ditt soverom 
bedre helse, mer energi og glede i hverdagen

 Soverommet er et rom du tilbringer 1/3 av livet ditt i. Det er her du lader batteriene hver eneste natt. Ingen vil fungere uten en god natts søvn. Å sove godt er fundamentet for god helse, livsenergi og velvære.

Etter å ha jobbet 25 år rundt i hele verden med feng shui, ser jeg at soverommet kanskje er ett av de mest forsømte rommene i hjemmet.

Har du noen gang tenkt over at soverommet er ditt mest private rom? Hvor du er alene med deg selv, avkledd og uten masker. Her gråter vi når vi er triste, og heles når vi er syke og er intime.

Soverommet er et rom hvor du kan trekke deg tilbake både fysisk og psykisk. For meg er soverommet det viktigste rommet i hjemmet, derfor oppfordrer jeg til en "soveromsrevolusjon" med mitt nye kurs: Feng Shui ditt Soverom


HVA SIER VÅRE FENG SHUI-KURS DELTAGERE? 
Lotte, Gjerdrum

"I lang tid hadde jeg kjent på en enorm frustrasjon over at jeg ikke får ferdig prosjektene mine på jobb. Jeg som vanligvis er effektiv og handlekraftig. Det var som å gå i sirup. 

Ved bruk av feng shui fikk jeg helt konkrete råd av Nina i forhold til hva jeg skulle gjøre.  Det er kjempe-stor økning i trivsel.  Det har rett og slett blitt bedre flyt i livet."

Vibeke, Oslo

"Feng Shui var noe nytt og ikke visste jeg helt hva jeg gikk til. Men hvor glad er jeg ikke for at jeg gjorde det. Vi har på kort tid gått fra å være rotløse og lite lykkelige, til å ha et hus i struktur og harmoni.

Tenk at det skulle være så enkelt at man faktisk kan skape seg ett hjem og en deilig lykkefølelse akkurat der man er. Feng Shui har startet en flott prosess i våre liv."

Randi, Årnes

"Nina som lærer er en 6'er av 6 mulige. Hun gjør det vanskelige til lett, er kjempe-tålmodig og veldig positiv og gir aldri opp når vi trenger henne.

Kunnskapsrik og levende opptatt av feng shuien, veldig smittende. Nina er inkluderende og gjør ikke forskjell på folk. Og optimistisk, alt er mulig. Tålmodig og et forbilde for oss alle."

DET STARTER MED KJÆRLIGHET TIL DEG SELV 

Å skape et vakkert soverom gir en følelse av å våkne opp som en konge eller dronning hver dag. Jeg mener vi trenger en bevissthet rundt hvordan soverommet vårt påvirker oss. Det handler ikke om hvordan soverommet ser ut, men om det gir oss ro, balanse og næring. Soverommet bør være en refleksjon av vår evne til selvomsorg.

Uansett hva du ønsker å oppnå starter det med kjærlighet til deg selv. Mange jeg har jobbet med, har opplevd at når de tar vare på soverommet sitt, opplever de selvkjærlighet og blir mindre opptatt av å finne en partner.  

Dette vil du lære:
MODUL 1 
OM FENG SHUI
1. Introduksjon til Feng Shui
2.  Filosofien bak Feng Shui
3. Grunnleggende konsepter
 
MODUL 2
SOVEROMS FENG SHUI
1. Rydd og rens
2. Optimale farger
2. Møblering
3. Symbolikken
4. Planter 
MODUL 3
GOD NATURLIG SØVN
1. Søvnhygene
2. Miljø faktorer
3. Naturlig søvnfremmede midler
4. Enkel aromaterapi
BONUSER

1. Guidet sovemeditasjon
2. Yoga for god søvn
3. Syv dager med mindfulness
4. Space clearing for soverommet. 

Litt om meg
 Jeg er Nina Wolther, forfatter, feng shui-ekspert og livsstils-coach. Jeg brenner for å hjelpe deg med å skape en varig livsstilsendring, og det starter med en god natts søvn. Etter å ha jobbet i hundrevis av hjem over store deler av verden, både gjennom min egen feng shui skole, mine kurs og feng shui-konsultasjoner, ser jeg at et av de mest forsømte rommene i hjemmet er soverommet. 


Skal du leve et godt liv, starter det med en god natts søvn. Du kan gjøre om soverommet ditt til en oase, uansett om det er stort eller lite. Ofte er det ikke de store endringene som skal til. Dette vil jeg dele med deg i Feng Shui ditt Soverom-kurset.

Feng shui har tatt meg rundt i verden, og jeg har hatt kunder i USA, Europa og Asia. Så fascinert ble jeg av den østlige mystikken at jeg har bodd åtte år på den lille tropeøya Sri Lanka, med kort vei til mine mestere i Singapore, Hong Kong og Malaysia.

Jeg brenner for å dele livsstilen vi har i Østen og bygge broer mellom øst og vest, fordi vi har mye å lære av hverandre. I dette kurset vil jeg gi deg de nøklene jeg ser har fungert best for mine elever og kunder. Du får en short-cut til feng shui-prinsippene.

Mitt eget liv ble virkelig forvandlet da jeg organiserte og ryddet og gjorde feng shui på mitt eget soverom. Det var da jeg oppdaget kraften i å harmonisere energiene i hjemmet. Nå ønsker jeg å dele denne kunnskapen med deg gjennom kurset "Feng Shui ditt Soverom", slik at du også kan oppleve ro, balanse og fornyet energi i livet ditt.

Er Feng Shui ditt Soverom for deg? 

Feng shui ditt soverom er for deg som:

#Ønsker å transformere ditt soverom til en oase.

#Vil ha en oppskrift på å skape en god natts søvn, hver natt.

#Vil vite hvordan skape en bedre flyt og slappe bedre av på soverommet.

#Ønsker følelsen av å mestre å innrede soverommet og vite hva som er viktig.

#Å lære om hvordan du kan bruke feng shui prinsippene for å få sove godt og få et bedre liv.

Feng shui ditt soverom er ikke for deg som:

#Vil ta et skippertak og skape en transformasjon på en ettermiddag.

#Jobbe som feng shui konsulent etter dette onlinekurset.

#Tror at feng shui er mirakelkur mot alt.

#Vil sette inn noen kvikk fix kurer og regne med at alt kommer på plass med en gang.

#Vil ha en full feng shui konsultasjon og ikke gjøre en innsats selv.

HVA KOSTER FENG SHUI DITT SOVEROM?

Du får tre moduler pakket med stoff. Hver leksjon kommer meg sjekklister så det skal være praktisk for deg å går gjennom rommene i hjemmet ditt.

MODUL 1: FENG SHUI PRINSIPPER
MODUL 2: SOVEROMS FENG SHUI
MODUL 3: NATURLIG SØVN
EN REKKE BONUSER


Introrprisen er kun kr. 2994  men når du melder deg på NÅ får du 50% rabatt, og betaler kun kr. 1.497,-

[bot_catcher]