Hage Feng Shui 2.0
La Feng Shui transformere din Hemmeligheter for En Balansert Hage!
Hage feng shui kan hjelpe deg til å få den hagen du drømmer om.  Sett feng shui-prinsippene ut i praksis og du vil få et bedre liv.

Feng shui er en urgammel kinesisk vitenskap som kan brukes til å organisere hagen din slik at du får energi, glede og indre ro.

Hagen er det perfekte stedet å starte med feng shui. Så mye som 70-80 % av det som skjer ute påvirker det som skjer inne i hjemmet ditt.
Feng shui hagen gir deg ro, inspirasjon, glede og påfyll
Hage feng shui kan hjelpe deg å få den hagen du drømmer om.  Når du setter feng shui-prinsippene ut i praksis vil du få et bedre liv.
  • Få en oppskrift på hvordan du skaper din drømmehage ved hjelp av Østens mystikk.
  • Lær å skape harmoni og balanse i hagen og livet.
  • Skap en hage som snakker til alle sansene.
  • Egen leksjon om hvordan hagearbeid kan gjøres med mindfulness slik at du får energi.
  • Ta i bruke alle ressursene som ligger i hagen.
 
settings
MELD DEG PÅ HER
Skap MAGI med HAGE FENG SHUI
settings
MELD DEG PÅ HER
Derfor vil du elske HAGE FENG SHUI...
check_circle
HAGEPLAN

I hage feng shui kurset starter vi med å få en tydelig oversikt over din intensjon, hva som er viktig for deg, og hvordan du aktivere de riktige områdene i hagen din.

Du får hjelp til å lage en steg for steg plan slik at du skaper en hage som gir deg glede og støtter deg i livet.

Hver retning har sin spesielle energi som du kan aktivisere.  check_circle
HAGEROM

En av de største feilene de fleste gjør når de skal planlegge hagen er å tenke på hagen som et rom.

I hage feng shui deler vi opp hagen i forskjellige rom, fordi hver retning har sin egen betydning som påvirker et spesifikt område av livet ditt.

Når du gjøre hage feng shui får hagen en dypere mening. 

check_circle
SANSER

En feng shui hage er en opplevelse for alle sansene - syn, hørsel, lukt, smak, følelser.

Feng shui hagen rommer alle opplevelser og kan hjelpe deg å komme i dypere kontakt med deg selv.

Feng shui hagen påvirker deg både innenfra og utenfra. 

HAGE FENG SHUI er for deg som vil...
check
Skape en hage som du vil elske å være i, som gir deg ro.
check
Lære å lage en hageplan, slik at det blir moro, ikke frustrerende å jobbe i hagen.
check
Åpne opp for en mindfulness praksis og la hagearbeid bli din meditasjon. 
check
Få oversikt over hagen, sette opp en steg for steg plan, slik at du har en oversikt over hva resultatet blir før du starter.
check
Ta hagen til neste nivå, lære om te og urter og hvordan du kan la hagen din gi deg mat og næring. 
check
Lære de viktigste feng shui prinsippene og se hvordan du kan ta det med i hverdagen slik at du kan leve med naturens rytme og oppleve indre ro.
settings
MELD DEG PÅ HER
Her er hvordan HAGE FENG SHUI flyter
MODULENE:
01.
HAGE PLANEN
Start å lage en visjon for hagen din. Hva er viktig for deg? Hvilke livsområder vil du forbedre/aktivisere slik at du får bedre flyt i livet? Når det er klart kan vi sette opp en plan som gjør at du vet hvor du skal starte og hva som er ditt fokus, slik at du kan følge energiflyten i hagen din og få flow i livet. 

arrow_drop_down_circle
Divider Text
02.
HAGE FENG SHUI 
I hage feng shui bruker vi litt andre prinsipper enn når du gjør feng shui inne. Naturen er tusen ganger sterkere enn det som er skapt av menneske, derfor ser vi først på hvordan du kan utnytte den naturlige chi/energi flyten i hagen din og spille på lag med naturen. Vi jobber med de fem elementene som brukes i all kinesisk filosofi, noe som gjør at du får hjelp til å velge harmoniserende farger og former for hvert område av hagen.

arrow_drop_down_circle
Divider Text
03.
PRINSIPPENE
Her vil du lære de grunnleggende feng shui prinsippene: Chi, yin og yang, de fem elementene og forståelsen av hvordan chien flyter ute og kommer inn i boligen din. Når du forstår feng shui prinsippene forstår du bedre hvordan hagen, hjemmet ditt og livet ditt henger sammen, og ikke minst hva du kan gjøre for å skape flow i livet. 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
04.
TRIGRAMMENE
De åtte trigrammene brukes alltid i klassisk feng shui. Hver retning har sin egen unike energi. Når du lærer om trigrammenes energi vil du lettere vite hvilke områder som skal aktiveres for at du skal finne din livsvei. Lær om hvordan de forskjellige retningene påvirker deg og du vil vite hvordan du kan bruke feng shui til å transformere ditt liv. Her lærer du også hvilke farger du skal bruke i de forskjellige retningene for å skape harmoni.  
arrow_drop_down_circle
Divider Text
05.
HAGEROM
En av de største feilene mange gjør når de skal skape en hage er å tenke på hagen som et rom, men hagen består av mange rom. Vil du aktivisere velstand, helse eller kjærlighet? Finn hvilket rom i hagen som påvirker de forskjellige retningene og skap magi. Feng shui endrer liv.

settings
MELD DEG PÅ HER
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Hage feng shui har hjulpet så mange......

”Tok ditt fine hage kurs i fjor, og i år har jeg endelig fått ryddet bort ALT som har skapt ubalanse i hagen min. Den stygge ugress skråningen har fått dekke, med praktiske sviller, trå-heller, fine stauder og bark. De stygge buskene og ugresset er borte, erstattet av fine pall kasser med jordbær og grønnsaker av alle slag. Fint at barna lærer hvor maten kommer fra :)

Bedet langs huset bugner av tulipaner, påskeliljer og andre fine vårblomster. De døde trærne og alle stubbene i hekken er fjernet, og ingen spor av ugress. Flere av naboene har tatt ned sol-sperrende trær. Hammocken har fått sin plass i hagen, der vi kan gynge og kjenne gresset under tærne.

Den dumme skråningen har fått trappetrinn, så vi lett kommer til hagen, uten å måtte gå omveier. Flere små prosjekter står for tur. Gleder meg til Peoner, stauder og andre fine vekster begynner å blomstre.”

- TRINE LISE  

Bonuser til glede og nytelse
Bonus 01.
FENG SHUI PLANTER
Hver form og farge er knyttet til et av de fem elementene. Når du forstår hvilken energi trær og blomster bringer inn i hagen din er det lettere å skape balanse og harmoni. Det blir lett å fylle hagen med deilige vekster som skaper flow. 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Bonus 02.
SANSEHAGEN
Sansehagen snakker til alle sansene dine. Det finnes planter for de fleste formål. Aktiviser dine sanser og kjenn at du får glede og energi hver morgen når du setter deg i hagen for å nyte din morgen-te, laget av urter du plukker i urtehagen din. 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Bonus 03.
MINDFULNESS
Ta med meditasjonen inn i hagearbeidet. Alle mine år i Asia har lært meg at hagen er et av de viktigste stedene munkene går for å meditere og finne ro. I Zen Buddhismen ser de på hagen som et bilde på sinnets mange fasetter. Jeg kan ikke tenke meg noe mere meditativt enn å jobbe med hagen. Denne bonusen lærer deg hvordan. 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Bonus 04.
FACEBOOK GRUPPE
Dukker det opp spørsmål underveis hjelper jeg deg i Facebook gruppa. Det er også et sted hvor du kan dele nye innsikter og utsikter, og kanskje du kan koble deg på noen andre hage feng shui entusiaster? 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Bonus 05.
URTEHAGEN
Toppen av lykke for meg er å gå barbeint ut i urtehagen og plukke urter til min morgen te, sette meg på trappa, kjenne roen og kjenne den godgjørende effekten urtenes kraft har på kroppen min. I denne bonusen lærer du enkle triks som gjør at du enkelt kan ha urter tilgjengelig gjennom hele sommeren. 
settings
MELD DEG PÅ HER
HAGE FENG SHUI vil gi deg...
Drømmehagen som gir deg ro og følelsen av å lande når du kommer hjem.
check
En hage med fokus på helhet og harmoni.
check
Oppskriften på hvordan Østens mystikk kan gi deg et bedre liv. 
check
En magisk hage du gjemme deg bort for å få påfyll.
check
Et sted du kan dyrker dine urter og får ro.
check
Inspirasjon til spennende planter og urter.

“Det har vært noen fantastiske uker med et kurs som inneholdt mye mer enn jeg forventet. Liker at du viser oss litt av hva fengshui er i dybden og at du gir oss tid til å fordøye stoffe for så å se sammenhengene. Enda mer fascinert av fengshui nå enn før kurset. Så tusen, tusen takk Nina for at du er en så flott inspirator!”
Ingun Rogstad

"Da jeg begynte på feng shui living kurset tok livet mitt en annen kurs og etter flere år med store utfordringer opplevde jeg indre ro. De endringene jeg har gjort i hjemmet mitt kjenner jeg har gjort noe med meg. Jeg har en helt annen trygghet og nå tør jeg å stole på intuisjonen min. Jeg vil anbefale feng shui living kurset på det varmeste.” 
Nina Kristoffersen

“For noen fantastisk interessante og lærerike uker! Takk Nina! Har lært masse jeg kan bruke i jobbsammenheng og ikke minst privat. Nå vet jeg hvilke farger jeg skal ha rundt meg og på meg for å få mer energi og/eller roe meg ned. Jeg har blitt så fasinert og hekta på Feng Shui at jeg ønsker å lære mer fremover!”
Birgit Solbakkenarrow_drop_down_circle
Divider Text
Hva koster hage feng shui?
Meld deg på NÅ mens vi venter på våren og få EARLY BIRD prisen
Tre betalinger
Hvorfor skal du jobbe med meg?
01.
FENG SHUI SKOLE

Jeg tok den klassiske feng shuien fra Hong Kong til Norge hvor jeg hadde min egen feng shui skole i 10 år.

Har du spørsmål, hjelper jeg deg i facebook gruppa, du får nyte godt av min min erfaring som lærer og feng shui ekspert, gjennom 25 år.

02.
DE BESTE MESTRENE

Min kunnskap kommer fra Østens beste feng shui mestrene gjennom 25 år i Singapore, Taiwan, Malaysia og Hong Kong.

Jeg har jobbet med kunder i USA, Europa og Asia og er vant til å finne nye løsninger på utfordringer som vil gi deg gode resultater. 

03.
GJØR DET ENKELT

Feng Shui er et komplekst system som jeg har brukt mange år på å lære. En av det viktigste tilbakemeldingene jeg får fra mine kursdeltagere er at jeg forklarer det komplekse på en enkel, praktisk og jordnær måte, slik at du enkelt forstår det. 

Du er i godt selskap

«Jeg kan ikke få fullrost hverken Fengshuiliving eller Nina nok.  Spennende moduler – alt bygget på hverandre slik at vi kunne tilegne oss kunnskapen, som hun brettet til side lag på lag med kjempeinteressant informasjon og matnyttige tips.. Med sin naturlige raushet, humor, store visdom og varme guidet hun oss gjennom ukentlige webinarer og krydret med flere bonuser underveis. Nina er et levende Feng Shui-leksikon, og det ble aldri kjedelig å høre på henne. Jeg anbefaler kurset på det aller varmeste!»


'Cicilia Mandem

settings
MELD DEG PÅ HER
Jeg er Nina Wolther

For 14 år siden flyttet jeg til sommerhytta på en øy i Oslofjorden og følte jeg landet. Der ute, vekk fra biler, stress og mas fant jeg endelig den indre roen jeg hadde reist halve jordkloden for å finne. Det er denne gleden sammen med den østlige filosofien jeg deler med deg i hage feng shui kurset.

Jeg dyrket mine urter, spiselige blomster og grønnsaker og fant at lykkeboosten kom når jeg var i nærkontakt med naturen. Å gå på “matjakt” ute i min lille hage er et av dagens høydepunkter. På vinteren bor jeg på tropeøya Sri Lanka hvor jeg fant mitt paradis. Derfra har jeg kort vei til Singapore, Taiwan, Hong Kong og Malaysia hvor mange av de store fengshui-mestrene bor. 

FAQ
Her har jeg svart på noen av de vansligste spørsmålene jeg får:

Vi jobber med universelle prinsipper som virker på hele kloden. Uansett hvor du befinner deg står sola opp i øst og morgenen har en helt annen energi enn ettermiddagen. Det er en rytme i naturen. Når vi forstår denne rytmen kan vi tilpasse oss den og få et bedre liv. Vi må leve med det som er her og nå. Vi kan ikke sloss mot vinteren i Norge men vi kan flytte eller kjøpe bedre klær. Det er feng shui i et nøtteskall. Hvordan tilpasser du deg naturen og spiller på lag med den? Kineserne har satt dette i et system for mange tusen år siden. Natur-lovene har ikke forandret seg.

Se det i øyene, du kan ikke stoppe en tsunami med tankene. De ville dyrene her hvor jeg bor på Sri Lanka, elefantene, leopardene og villsvinene ble ikke tatt av tsunamien i 2004. De kunne føle at noe var i ferd med og skje og søkte ly i høyden. Den egenskapen har også vi, bare vi lærer å lytte til signalene naturen sender oss. Feng shui handler om å spille på LAG med naturens krefter. Ved å kjenne chi kraften, vil det hjelpe deg, ikke bare å få en god chi-flyt i hagen din, men også en god energi-flyt i livet.

Det finne masse litteratur ute på markedet om feng shui. Men feng shui er så komplekst så mange sier de blir deppa når de leser feng shui bøker. Livet er ikke svart eller hvitt. Ved å være med på nettkurset kan jeg guide deg. Å få en perfekt hage er nesten umulig. Ingen er perfekte, heller ikke hagene, men jeg kan hjelpe deg å få ut det beste potensialet til hagen din . Da må en del av disse rådene fra bøkene justeres. Dette er et kurs jeg har utviklet ut fra mine erfaringer med energi-arbeid gjennom mange år. Jeg har studert med både vestlige og østlige lærere og jobbet tett med mine kunder. Disse erfaringene deler jeg med deg i hage feng shui kurset. 

"The law of attraction” gjelder like mye her som i resten av livet. Fiks den hagen du har, en viktig læring er å se hvordan du kan gjøre det beste ut av der du er akkurat nå. Da vil du tiltrekke deg en bedre bolig neste gang. Lær å strukturere hjemmet ditt. Du vil merke at når hjemmet ditt er i orden vil også livet komme på plass. Det henger sammen. Tenk om du sakte kan snu gamle vaner? Du vil kjenne på en ny frihet og en ny lykke. Og du vil garantert tiltrekke deg et bedre hjem. Vi har 1440 minutter til rådighet hver dag, uansett om vi er kong Salomon eller Jørgen Hattemaker. Alt handler om prioriteringer. Og kurset – det ligger der tilgjengelig for deg til din neste hage også. 

Nettkurset vil bli liggende der for deg. Det geniale med å sette opp en plan er jo akkurat at du kan få ro til å gjennomføre det du har planlagt. Husk at prosessen er like viktig som selve målet, og når du har satt opp planen kan du kose deg med hvert enkelte steg på veien. La reisen være målet i seg selv. Meditasjonen du får i kurset hjelper deg å være tilstede og ha ro gjennom hele prosessen. 

settings
MELD DEG PÅ HER
(C) Nina W Int
[bot_catcher]