Tusen takk for at du tar deg tid til å svare på spørsmålene mine, det betyr mye for meg og jeg håper at jeg kan bidra til å inspirere deg til å skape det hjemmet og livet du drømmer om. I mitt eget liv har det vært for eksempel en bok, en video, en blogg et kurs som har kommet på riktig tidspunkt og åpnet opp en ny vei eller hjulpet meg å se på livet med nye øyne.

Og det er jo hva jeg drømmer om å skape for de som følger meg, uansett om det er på kurser, de som følger bloggen min eller er med på webinarer. Fyll ut undersøkelsen under her, og legg igen eposten under undersøkelsen så sender jeg deg en video og PDF fil om hvordan du gjør space clearing som takk for hjelpen. 

Det er 10 spørsmål, noen kan du klikke av mange svar, noen kan du skrive noen ord, det er ikke noe ritkig eller feil svar, men jeg er nysgjerrig på deg. Og ønsker å skape stoff som hjelper og inspirerer deg i hverdagen.

Du må rulle nedover for å se alle spørsmålene. 

<script>(function(t,e,s,n){var o,a,c;t.SMCX=t.SMCX||[],e.getElementById(n)||(o=e.getElementsByTagName(s),a=o[o.length-1],c=e.createElement(s),c.type="text/javascript",c.async=!0,c.id=n,c.src=["https:"===location.protocol?"https://":"http://","widget.surveymonkey.com/collect/website/js/tRaiETqnLgj758hTBazgd_2BRo3_2BhiU_2BSiXOnmUIG3v_2BqRqEcmzyQ200NnnffF_2FhU5.js"].join(""),a.parentNode.insertBefore(c,a))})(window,document,"script","smcx-sdk");</script><a style="font: 12px Helvetica, sans-serif; color: #999; text-decoration: none;" href="https://no.surveymonkey.com"> Lag din egen spørreundersøkelse for tilbakemelding fra bruker </a>