Tiden spinner fortere og fortere, før vi vet ordet av det er uken over og det kan nesten virke som om det er uka etter St. Hans vi tar frem adventskransen. Ofte spiser vi den samme maten året rundt, og vi har daglig tilgang til råvarer fra de fleste kriker og kroker av denne kloden som stadig blir mindre.  

Mange av oss føler at vi trenger å ta tiden og livet tilbake. Stoppe opp, puste dypt og leve det magiske livet i hverdagen her og nå. 

Ninas Insider Club inspirerer deg til å stoppe opp, senke skuldrene og skape det hjemmet og livet du drømmer om. Jeg tror en av grunnene til av vi ikke kommer i gang er fordi vi vet ikke hvor vi skal begynne. Vi glemmer at en reise på tusen mil starter met et skritt. 

Drømmer du om:

#Skape et hjem med energi, glede og indre ro? 

#Frigi tid til deg selv og det du kjenner brenner i deg?

#Leve med flyt i livet slik at du kan senke skuldrene og slappe av?

#Få inspirasjon til å ta deg selv og ditt liv på alvor?​​​​​​​

#Dekortips til hjemmet, som hjelper deg til å skape den gode følelsen i hverdagen?

#En guide til en indre og ytre opprydding og en herlig gjeng som heier på deg?

#Små påminnelser for å stoppe opp litt i hverdagen og se magien som ligger her og nå. 


Å LEVE MED FENG SHUI

Å leve med feng shui handler om å leve i balanse og harmoni.  Feng shui brukes til å skape positiv energi som gir grobunn for deg og dine livsmål. Når ditt ytre rom og ditt indre rom er i balanse vil du leve i harmoni med dine omgivelser. 

"for å leve det livet du drømmer om, må du slippe det som holder deg tilbake, gjennom en indre og ytre opprydding"​​​  

Ninas Insider Club
Er medlemsportalen som inspirerer deg til å slakke ned på tempoet i hverdagen og skape det livet du drømmer om, med ro og harmoni. Du får små påminnelsene i hverdagen til å leve i takt med din egen rytme og følge naturens rytmiske sykluser, måned for måned. 

MELD DEG INN NÅ OG FÅ MED DEG HELE DET SPENNENDE PROGRAMMET
 

Tenk deg den følelsen: Å omgi deg med det du elsker. Å bo i et hjem hvor alt har sin plass slik at du finner det du skal ha når du trenger det. Du har plass til nye tanker og ideer. Kjenner deg sunnere og renere i kroppen og har tid til de gode nære tingene.​​​

Det ironiske er vi løper rundt for å søke påfyll, mens det er når vi slakker ned på tempoet og  lever nærmere naturen at vi føler oss nærmere oss selv. Da kan vi kjenne på både ro og energi. Naturen er rett og slett den største læremesteren.  

Feng shui er å forstå naturens energier og å ta de inn i hjemmet og livet ditt, slik at du får et hjem som gir deg følelsen av at skuldrene senker seg og du kjenner at "nå er jeg hjemme" når du åpner døra til ditt hjem. 

Det handler om å føle seg hjemme i livet vårt. Mange jeg har jobbet med føler at de er på feil plass men vet ikke hvor de skal starte med en endring.

Vi må starte hjemme hos oss selv, med de små enkle tingene, med nærhet og tilstedeværelse.
Hver måned et nytt inspirerende tema 
Hva får du i Ninas Insider Club?
Temaer for august, september & oktober: 
Høstmånedene er metall energiens tid o
g naturens transformasjon er å minimere. Trærne slipper bladene, trekkfuglene flyr til varmere strøk, naturen forbereder seg på å sovne inn (vann energien). Først skal vi ha MOT (august) og tørre å GI SLIPP (september) på det unødvendige, og gjøre oss klar til transformasjonen og ha TILLIT (oktober) til at det blir riktig når vi er villige til å gjøre vår del.
​​​​​​

Ninas Insiders Club er ikke et kurs, men en livsvisdom du tar inn i hverdagen. Det er ikke meningen du skal sette av masse tid til studier. Dette er prinsipper du integrerer i hverdagen. Når du kan bruke tiden din mer konstruktivt, blir det mere plass til deg. Til livet ditt. Til hjemmet ditt og til det som virkelig betyr noe. 

Hver måned har sin unike energi, når vi kan favne den, åpne opp for naturens visdom og la den guide deg i livet er det lettere å komme i flow. Jeg viser deg hvordan. Dette er et sted hvor du kan komme, være deg selv, og gå dypt. 

Se hva som skjer............

1.

Nytt tema hver måned med oppgaver/refleksjoner

2.

Kropp, sinn, sjel og hjem

3.

Webinar hver måned

4.
Facebook gruppe med Facebook LIVE sendinger 
5.
Feng shui ditt hjem rom for rom
6.
Sesongens mat og pynt i hjemmet 
7. 
Facebook gruppe med rause herlige venner.
8. 
.....og masse mer

Hva koster Ninas Insider Club?
Meld deg inn NÅ og betal kun kr. 300 pr måned eller 2.941 pr år.

De første som melder seg på og betaler for et helt år, beholder denne prisen forever.  Hvis du betaler for et år av gangen får du rabatt på mine onlinekurs og du kan være med på å bestemme hva som skal være i portalen. 

Det er ingen bindingstid, liker du det ikke, gir jeg deg gladelig pengene tilbake. Send meg en epost innen 14 dager og jeg avbryter medlemskapet og gir deg pengene tilbake. Ellers kan du avbryte medlemskapet akkurat når du ønsker det. 

 

Her er hvordan vi gjør det
Betal for et år
Kr. 2.941,-
Få to måneder GRATIS + super rabatt på mine andre onlinekurs.
Betal pr. måned
kr. 300 pr. måned
Ingen bindingstid 
[bot_catcher]