Drømmer du om å ta livet ”tilbake”? Om å leve dypere med mer tilstedeværelse?

Et ekte autentisk liv der du kan være akkurat den du er?

Det er mulig selv i vår verden hvor de fleste er mere opptatt av ytre verdier enn sitt indre liv. 

Ninas Insider Club inspirerer deg til å stoppe opp, senke skuldrene og skape det hjemmet og livet du drømmer om.

Og skal du gjøre det må du rydde vekk forstyrrelsene som gjør at du mister fokuset.

Jeg tror en av grunnene til av vi ikke kommer i gang er fordi vi vet ikke hvor vi skal begynne. Vi glemmer at en reise på tusen mil starter met et skritt. 

Drømmer du om:

#Skape et hjem med energi, glede og indre ro? 

#Frigi tid til deg selv og det du kjenner brenner i deg?

#Leve med flyt i livet slik at du kan senke skuldrene og slappe av?

#Få inspirasjon til å ta deg selv og ditt liv på alvor?

#Dekortips til hjemmet, som hjelper deg til å skape den gode følelsen i hverdagen?

#En guide til en indre og ytre opprydding og en herlig gjeng som heier på deg?

#Små påminnelser for å stoppe opp litt i hverdagen og se magien som ligger her og nå. 

Dette er hva våre medlemmer sier:
Det handler om rydding i hjemmet og i deg selv. Et sted med positiv energi, kreativitet, fokus på helse gjennom årstidenes og naturens skifter og innhyllet i Østens mystikk, yin og yang og de fem elementene. Og selvfølgelig Nina som bobler og deler av sin utrolige kunnskap og visdom som det viktigste element.
BETAL FOR EN MÅNED ELLER ET ÅR
BETAL FOR ET ÅR
kr. 2941,-
 • Få 2 måneder GRATIS
 • + BONUS VÅR 2020

  Space Clearing  nettkurs verdi kr. 2.861, lær å rense hjem kropp og sjel så du kan eve med flyt i hverdagen (er klart i slutten av april).

MÅNED FOR MÅNED
KR. 300,- PR MÅNED 
 • Ingen bindingstid 
 • Få inspirasjon måned etter måned
 • Bli med så lenge eller så kort du vil.
  Kjenn hvordan du sakte endrer vanene dine til å støtte deg og det livet du ønsker å leve.

  La den du er skinne i ditt liv og ditt hjem. Det er på tide å slippe alt du ikke er. Ønsker du å avslutte, sender du meg bare en mail, også tar jeg deg ut. Å LEVE MED BALANSE

Å leve med balanse hander om å være tilstede i hverdagen. Fordi det er hverdager livet består av. Hvis det hele tiden er den drømmer der ute som er ditt fokus mister du det viktigste i livet - nemlig dette øyeblikket. 

"for å leve det livet du drømmer om, må du slippe det som holder deg tilbake, gjennom en indre og ytre opprydding"​​​  

Ninas Insider Club
Lærer deg å leve i harmoni med jordas rytme, og ta vare på deg selv. Du blir inspirert av spennende gjesteforelesere som snakker om forskjellige temaer, kropp, sinn, sjel og hjem. Raushet, nestekjærlighet og samhold er de våre medlemmer opplever. 
Hver måned nye inspirerende temaer 
Hver måned:

1
Månedens fokus
Fokuset følger sesongene. Vinteren er tiden for å søke innover, ha tid til stillhet og refleksjoner, våren er kreativitetens tid, og sommeren er for kjærlighet og glede. Temaene hentes fra Østens visdom  
2
Helse & velvære
Det som er bra for kroppen din om vinteren er ikke nødvendigvis like bra for deg om sommeren. Kinesisk medisin har satt alt dette i et system som jeg deler fra hver måned. Vi har med oss utøvere fra naturmedisin som deler raust av sin kunnskap. 
3
Månedens ryddeoppgave
Rydd opp i hjemmet ditt område for område. Etter å ha jobbet i hundervis av hjem i tre verdensdeler ser jeg at det er et problem som går igjen, for mange ting, få inspirasjon til å ta en indre og ytre rens. Hver måned et nytt enkelt tema, ikke noen "big deal" men små enkle oppgaver. 
Feng shui for hjemmet ditt
Min erfaring med 20 år som profesjonell feng shui utøver deler jeg her. Hver måned et nytt område av hjemmet ditt får inspirasjon. Ditt hjem er et speilbilde av ditt liv. Derfor jobber vi alltid med det indre og det ytre. 

5
Månedens inspirasjon
Her deler jeg en bok, en film, noe som passer til det gjennomgående temaet som vi har for månedens fokus. 
6
Indre feng shui 
Det indre og det ytre henger sammen. Lær å forstå deg selv bedre, kjenn mekanismene som jobber i underbevisstheten din og du vil få et mere spennende, ekte, intenst og givende liv. Kjenn deg selv rett og slett, slik at du kan bli fri fra alt som holder deg tilbake.  
7
Tung Sing kalenderen 
Den kinesiske almanakken, også kalt bondens almanakk, brukes daglig av over en milliard kinesere, hver måned får du den inne i Inside Club. 
8
Feng shui dekor
Inviter naturen inn, du er en del av naturen og naturen er en del av deg. Hver måned får du forslag til hvordan du kan dekorere hjemmet ditt for å løfte energiene. 
Workshops 

3 - 4 gangen i måneden har vi workshop, hvor du får inspirasjon fra meg eller noen av våre samarbeidspartnere fra inn og utland. 

Annenhver måned har vi en workshop med fokus på helse hvor en av våre natur-leger gir deg helsetips for sesongen. De svarer også på spørsmål, slik at du kan få tips og råd til å gjøre de gode valgene for deg, i hverdagen med riktig kosthold, trening og fokus.

En uke hver måned har jeg morning peptalk, da kommer jeg LIVE inne i vår lukkede Facebook gruppa for å inspirere deg, ikke til å prøve å bli hverken bedre eller vakrere eller "dyktigere". Når du begynner å snu fokuset på den unike personen du er med alle de kvalitetene du rommer, vil du se at det er nok. Du trenger ikke å presse deg inn i noe. Slipp alt det som ikke tjener deg og du vil oppleve å bli fri. 


Hva koster Ninas Insider Club?
Meld deg inn NÅ og betal kun kr. 300 pr måned eller 2.941 pr år.

Betal for et helt år og få to måneder gratis. I tillegg har jeg en super-bonus for deg som melder deg inn og betaler for et helt år nå, du får mitt kurs "Intuitive Living" helt uten kostnader.

Det er ingen bindingstid, liker du det ikke, gir jeg deg gladelig pengene tilbake. Send meg en epost innen 14 dager og jeg avbryter medlemskapet og gir deg pengene tilbake. Ellers kan du avbryte medlemskapet akkurat når du ønsker det.

 

Her er hvordan vi gjør det
Betal for et år
Kr. 2.941,-
Få to måneder GRATIS + rabatt på mine andre onlinekurs og meld deg på NÅ så får du mitt kurs nye kurs Space Clearing (ferdig i slutten av april) verdi kr. 2861,- som bonus. 
Betal pr. måned
kr. 300 i måned
Meld deg på nå, du kan si opp akkurat når du vil, det er ingen bindings tid. Bare send meg en epost og jeg tar deg ut når det passer deg. 

Ninas Insider Club beriker på mange plan. Det er rett og slett en skattekiste. Her får jeg ny kunnskap, påfyll, nye ideer og mye inspirasjon. Temaene er indre Feng Shui, Feng shui i hjemmet, månedens fokus, helse & velvære, ryddeoppgaver, feng shui dekor, tung sing og inspirasjon. Hver måned legges det ut nytt stoff, og hver måned er det nye webinarer med forskjellige temaer og forskjellige mennesker.

Om jeg ikke kan få med meg webinarene live, så legges de ut på medlemssiden. Vi følger årstidene og naturens sykluser, noe som gjør det hele veldig organisk og levende. Vi som er med i gruppa velger helt selv hva vi ønsker å gjøre/ ikke gjøre. Nina støtter og veileder oss gjennom prosessene som settes i gang, både på det ytre og det indre plan. Samtidig er det lave skuldre, og her er det ingenting som skal presteres, veies og måles. Det er veldig godt å være en del av dette fellesskapet.


Lise SolgaardPÅMELDINGEN STENGER OM 
 • 123

  DAYS
 • 1

  HOURS
 • 2

  MINUTES
 • 3

  SECONDS
[bot_catcher]