Ønsker du å leve tilstede i hverdagen din og skape de magiske dagene akkurat der hvor du er?

Savner du et felleskap av kvinner som ønsker å favne dette livet som er her og nå, ikke som et kurs, men i hverdagen? Et sted hvor det er trygt å være deg, hvor du kan få påfyll i livets krukke!

Vil du lære hvordan du kan rydde vekk hindringene som holder deg tilbake fra å være den du kjenner innerst inne at du er. Og favne alle kvalitetene du har.

HVORFOR MEDLEMSKAP?

Jeg vet at den lengste veien du kan ta er fra hodet til hjertet. Hva betyr det egentlig? Det betyr å ta den kunnskapen du kan og transformere det til visdom. Det betyr å leve det du innerst inne vet. Livet endres ikke av skippertak metoden. Jeg vet alt om å sitte på kurs, tilegne meg kunnskap uten å sette det ut i livet. Og jeg er sikker på at det gjelder deg. Det er ikke sikkert jeg gir deg uendelig med ny kunnskap (selv om det kan hende). Men jeg vil minne deg på hva du vet men ikke lever. Sånn at du er tro mot deg.

Jeg brenner for å ta deg med på denne lange livsreisen innover, inn til den du innerst inne er, og hjelpe deg til å få kontakt med alt du rommer.

Et medlemskap er for deg som vil leve et magisk liv, på innsiden, da detter utsiden på plass av seg selv.

Vi lever i informasjons alderen, det har vel aldri vært mere informasjon tilgjengelig med et tastetrykk, men veien fra å vite til å leve er lang, og kan være utfordrende, fordi det er så lett å dette tilbake til gamle vaner. Derfor er et medlemskap gull.  

Det er for deg som vil prioritere personlig utvikling og vekst. Utvikling – er å vikle ut den du allerede er men kanskje har mistet kontakten med.

DU lever visdommens vei, som handler om de små valgene du tar i hverdagen. Små daglige valg skaper store transfomrasjoner. Så enkelt og så vanskelig.  

Måned eller år    
BETAL FOR ET ÅR
kr. 2941,-
  • Få 2 måneder GRATIS
  • + BONUSEN nettkurset 
    Intuitive Living som hjelper deg til å, bli trygg på å lytte til intuisjonen, og åpne opp for å finne svaret i deg selv.  Når du betaler for et år, får du to måneder gratis. 

BETAL FOR EN MND
kr. 300,- pr. måned
  • Ingen bindingstid
  • Få inspirasjon måned etter måned
  • Bli med så lenge eller så kort du vil.
    Kjenn hvordan du sakte endrer vanene dine til å støtte deg og det livet du ønsker å leve, dypere og rikere. 

Hva medlemmene sier:
"Ninas Insider Club beriker på mange plan. Det er rett og slett en skattekiste. Her får jeg ny kunnskap, påfyll, nye ideer og mye inspirasjon. Temaene er indre Feng Shui, Feng shui i hjemmet, månedens fokus, helse & velvære, ryddeoppgaver, feng shui dekor, tung sing og inspirasjon. Hver måned legges det ut nytt stoff, og hver måned er det nye webinarer med forskjellige temaer og forskjellige mennesker.


Om jeg ikke kan få med meg webinarene live, så legges de ut på medlemssiden. Vi følger årstidene og naturens sykluser, noe som gjør det hele veldig organisk og levende. Vi som er med i gruppa velger helt selv hva vi ønsker å gjøre/ ikke gjøre. Nina støtter og veileder oss gjennom prosessene som settes i gang, både på det ytre og det indre plan. Samtidig er det lave skuldre, og her er det ingenting som skal presteres, veies og måles. Det er veldig godt å være en del av dette fellesskapet."

Lise Solgaard

Om meg
Jeg er Nina Wolther feng shui-ekspert, og yogi. Min utdannelse har jeg fra de beste feng shui-mestrene i verden, og jeg har reist Asia rundt for å studere energi. Feng shui i den ytre verden, yoga og mindfulness i den indre verden.

Jeg brenner for å leve med magi og mystikk i hverdagen. Å leve et enkelt, dypt og inspirerende liv, og lytte innover, fremfor å lytte utover. I min Insider Club inspirerer jeg deg til å finne din vei, den veien du kjenner er riktig for deg.

ALT DETTE FÅR DU HVER MÅNED   

Månedens fokus
Fokuset følger sesongene. Vinteren er tiden for å søke innover, ha tid til stillhet og refleksjoner, våren er kreativitetens tid, og sommeren er for kjærlighet og glede. Temaene hentes fra Østens visdom  
Helse & velvære
Det som er bra for kroppen din om vinteren er ikke nødvendigvis like bra for deg om sommeren. Kinesisk medisin har satt alt dette i et system som jeg deler fra hver måned. Naturterapeut Trine Spanien er med og deler raust av sin kunnskap. 
Ryddeoppgave
Rydd opp i hjemmet ditt område for område. Få inspirasjon til å ta en indre og ytre rens. Hver måned får du noen små enkle oppgaver, som faktisk vil gjøre det ryddig, nesten av seg selv. Det handler nemlig først og fremst om å snu tanken. 
Fegn Shui i hjemmet
Min erfaring med 20 år som profesjonell feng shui utøver deler jeg her. Hver måned et nytt område av hjemmet ditt får inspirasjon. Ditt hjem er et speilbilde av ditt liv. Derfor jobber vi alltid med det indre og det ytre. 
Inspirasjon
Her deler jeg en bok, en film, noe som passer til det gjennomgående temaet som vi har for månedens fokus. 
Indre Feng Shui
Lær å forstå deg selv bedre, kjenn mekanismene som jobber i underbevisstheten din og du vil få et mere spennende, ekte og givende liv. Kjenn deg selv rett og slett, slik at du kan bli fri fra alt som holder deg tilbake.  
Tung Sing 
Den kinesiske almanakken, også kalt bondens almanakk, brukes daglig av over en milliard kinesere, hver måned får du den inne i Inside Club. 
Feng Shui dekor
Inviter naturen inn, du er en del av naturen og naturen er en del av deg. Hver måned får du forslag til hvordan du kan dekorere hjemmet ditt for å løfte energiene. 
Webinarer

4 - 5 gangen i måneden har vi webinarer, hvor du får inspirasjon fra meg eller noen av våre samarbeidspartnere fra inn og utland. Vår helseekspert gir deg råd til å skape balanse med kropp og sjel, hver måned. 

Ninas Insider Club
Gir deg nøkkelen til å leve i harmoni med jordas rytme, og ta vare på deg selv. Du blir inspirert av spennende gjesteforelesere som snakker om forskjellige temaer, kropp, sinn, sjel og hjem. Raushet, nestekjærlighet og samhold er de våre medlemmer opplever. 
Hver sesong; inspirerende temaer og gjester

Webinarer
4 - 5 gangen i måneden har vi webinarer, hvor du får inspirasjon fra meg eller noen av våre samarbeidspartnere fra inn og utland. 

Vår helseekspert gir deg råd til å skape balanse med kropp og sjel, hver måned. Hun svarer også på spørsmål, slik at du kan få tips og råd til å gjøre de gode valgene for deg, i hverdagen med riktig kosthold, trening og fokus.

Inspirasjons-sendinger
En uke hver måned har jeg morning peptalk, da kommer jeg LIVE inne i vår lukkede Facebook gruppa for å inspirere deg, ikke til å prøve å bli hverken bedre eller vakrere eller "dyktigere". Når du begynner å snu fokuset på den unike personen du er med alle de kvalitetene du rommer, vil du se at det er nok. Du trenger ikke å presse deg inn i noe. Slipp alt det som ikke tjener deg og du vil oppleve å bli fri

[bot_catcher]