Intuisjonen, den stille hviskende stemmen vi alle har. Vår egen Tinkerbell, eller Timmy Gresshoppe. Er det bare noen som har den ”gudegaven” det er å ha en intuisjon? Noe som bare er forbeholdt klarsynte?

Nei vi er alle født med en intuisjon. Men i dagens samfunn er det få av oss som lærer å lytte til magefølelsen. Vi blir oppfordret til å være praktiske og tenke rasjonelt. Mange av oss har opplevd å høre når vi følger intuisjonen ”hva er det du finner på nå da?” Og sakte drukner vår indre visdomskilde i andres meninger og ytre støy. Vi  blir usikre – skal jeg følge hodet eller hjertet?

Fornuften sier en ting, hjertet en annen, også står vi der da, små-forvirret og i tvil om alt. Det enkle valget er selvfølgelig å følge massene. Være med på det ”man gjør” her i denne verden. Men da blir både magien og mystikken borte. Tilbake er en kjedelig grå hverdag.  Det må ikke være sånn. 

HER ER HVA DU VIL LÆRE 
MODUL 1 
OM INTUISJONEN
1. Hva er intuisjon?
2. Tre typer intuisjon
3. Sanser
4. Mot
 
MODUL 2
TRENINGEN
1. Meditasjon
2. Intuitiv skriving
3. Stillhet/naturen
4. Synkronitet


 
MODUL 3
DRØMMER
1. Om drømmer
2. Drømmetydning
3. Sterkere drømmer

 
MODUL 4
Å LEVE MED INTUISJONEN

1. Hodet og hjertet
2. Bli trygg
3. Intuitivt liv 

 

BONUSER 
I tillegg får du disse bonusene 

1.
Facebook gruppe
Bli med i vår Facebook gruppe, å åpne opp for intuisjonens verden kan være skummelt. Å ha et sted du kan dele dine erfaringer er GULL. I Facebook deler vi alt fra drømmer til nyoppdaget magi. Den hemmelige Facebook gruppa er et trygt sted å dele med andre på samme oppdagelses reise. 
2.
Husrens og rydding
Du får en uke til et ryddigere hjem som en bonus. Av den enkle grunnen at for å lytte trenger du ro. Rot er støy. Av og til kan det være forstyrrelser i hjemmet, så å rense hjemmet kan hjelpe deg å bli klarere i deg selv. 
LITT OM MEG

I 1999 våknet jeg opp på Ullevål sykehus totalt utmattet. Jeg visste ikke lengre hvem jeg var, jeg hadde rett og slett mistet meg selv. Da visste jeg at jeg måtte begynne å lytte til min intuisjon og at jeg ikke hadde levd det livet som jeg skulle leve. Hele mitt liv var basert på hva som foregikk i den ytre verden. Jeg hadde rett og slett overhørt hva hjertet mitt sa. Min strategi var å løpe vekk fra det ubehagelige og bedøve meg med det jeg kunne finne å bedøve meg med. Alt fra shopping og party til å jobbe døgnet rundt. Kroppen min sa stopp.

De siste 20 årene har jeg fulgt intuisjonen min og reist rundt verden og studert med mange mestere, både vestlige og østlige. Jeg har jobbet med mennesker i både Østen og vesten, og jeg brenner for å inspirere mennesker til å lytte innover. Den er der – intuisjonen din, den ble aldri borte, man kanskje den drukner i støy og hva ”de andre sier”.

Av mine formelle utdannelser er jeg sertifisert av Caroline Myss, som arketype konsulent. Og jeg har bodd med en Buddhist munk på Sri Lanka i 5 år og fått inn under huden hvordan meditere. Feng shui og kinesisk astrologi har vært mitt levebrød de siste 22 årene. Men det jeg føler jeg gjør mest når jeg jobber med mennesker er å hjelpe dem å finne svaret i seg selv. 

Intuitive living er kommet gjennom meg. Det er erfaringer jeg til stadig møter når jeg jobber med mennesker. Min bakgrunn som Coach bruker jeg på å stille de gode spørsmålene slik at du kan finne svaret i deg selv. Jeg kan ikke gå inn den døren, bare du kan gjøre det, men jeg kan vise deg den og oppmuntre deg til å gå inn. Det er skummelt og det kan være skremmende. Men det er verd det. Når du åpner for intuisjonen så åpner du for magien og mystikken i livet. Og sakte kommer meninga med livet ditt til deg. Noen ganger raskt, andre ganger langsommere, men det kommer, hvis du bare tar deg tid til å lytte.
 

My Business skills have come from being guided by my inner instinct, my inner self - my intuition.
 Oprah 

ER INTUITIVE LIVING  FOR DEG? 

Intuitive Living er for deg som:

#Ønsker en guide til å finne igjen din indre visdomskilde. 

#Vi bli modigere å følge hjertets stemme. 

 #Vil vite hvordan enkle daglige øvelser kan gjøre deg tryggere. 

#Ønsker følelsen av å mestre livet og finne din unike oppgave. 

#Å lære om hvordan du kan bruke drømmene dine som en guide i livet ditt. 

Intuitive Living er ikke for deg som:

#Vil ha en garanti for at hvis du følger intuisjonen vil alt bli lett. 

#Jobbe som intuitiv veileder etter endt kurs. 

#Tror at å leve intuitivt er en mirakelkur mot livets utfordringer. 

#Vil gå gjennom kurset på en ettermiddag og forvente alt kommer på plass med en gang.

Vil ha en intuitive rådgivning og ikke vil legge inn noe arbeid selv. .

HVA KOSTER INTUITIVE LIVING?

Du får fire moduler pakket med stoff. Hver leksjon kommer med videoer, sjekklister og skrevet materiale.

MODUL 1.: OM INTUISJON
MODUL 2 :TRENING
MODUL 3: :DRØMMER
MODUL 4: Å LEVE INTUITIVT   

+ EN REKKE BONUSER


Prisen for dette kurset er kr. 2861,- 


 

Hva sies om Nina: 
Terry Johnson
Intuitive rådgiver.

Mitt yrke tar meg til over 30 land, og i 30 år har jeg jobbet med over 11.000 interessante, innsiktsfulle og kreative mennesker. Våren 2013 begynte jeg å jobbe med Nina og jeg kan si at hun besitter alle de kreative og profesjonelle kvaliteter som du og jeg ville håpe at vi selv hadde! Hun har en nesten endeløs strøm av kreative ideer som hun deler gjennom sine seminarer og onlinekurs. Likevel, hennes viktigste kvalitet er at hun praktiserer det hun forkynner, og arbeider hardt og flittig med sin selvutvikling. Det er inspirerende at man kan finne en person som har integrert og lever det hun snakker om. 

[bot_catcher]