Drømmer du om forandring, men det skjer liksom aldri? Kanskje du har lyst til å sette i gang med noe, en hobby, yoga, meditasjon, kjenne på en indre ro? Så setter du i gang, det holder noen dager, også er det tilbake til der det startet?

Da er du ikke alene. Våre vaner er på en måte programmert i hjernen vår. Skal vi gjøre ting på en annen måte, må vi ut av det vante, ut av komfortsonen og komme inn i et nytt program.

Du må rett og slett rense vekk det du ikke vil ha lengre. Det gjelder både hjemmet ditt og livet ditt. Og de henger sammen.

Overfylte hjem og liv er et resultat av den industrielle revolusjonen. Vi har droppet naturens sykluser og har tilgang til alt vi trenger når vi trenger det. Forfedrene våre sanket mat på høsten, lagret den og spiste den opp på vinteren. Når våren kom var lagrene tomme og da startet de på nytt. 

Høsten var tiden for å fete opp kroppen. Vinteren var mager og da var det godt å ha noe å gå på. Derfor stikker det dypt å rydde og kvitte seg med det unødvendige. Det trigger overlevelsesmekanismene våre. Vi er nemlig ikke designet for å være lykkelige. Vi er designet for å overleve. Lykke er et daglig valg.

Og alt startet med en bestemmelse. Du er nødt til å ønske endringen så sterkt at du er villig til å gå ut av komfortsonen og slippe det gamle du holder fast i. Det trenger ikke å gjøre vondt. Det er motstanden mot forandringen som er vond.

Jeg har skrevet en bok som slippes i disse dagene. Den heter rydde yoga og handler om hvordan du kan slippe det som er utgått på dato i hjemmet og livet ditt.

Vil du forhåndsbestille boken kan du gjøre det HER. Jeg har laget en super-bokpakke med masse bonuser, til de 100 første.

Mandag 22. –  torsdag 25. oktober kl. 19.00 har jeg Facebook LIVE hver dag hvor jeg leser fra Rydde Yoga boken og deler tanker og refleksjoner. Du finner meg HER (lik gjerne siden min, hvis du liker deg jeg skriver.)

Ønsker deg en fantastisk høst med full fokus på alt det deilige du har i livet ditt og at du blir modig nok til å slippe det som er ferdig.

Klemmer fra Nina

PS. Hvis du vil ha superpakka klikker du HER

PSS. Takk for at du hjelper meg å dele bloggen min.