Natural Living
medlemsportal
Du vet at du vil noe mer med livet ditt, men det første skrittet virker uklart og du føler at det aldri er tid til deg. 
Er du klar for å få energi, overskudd og tid til deg selv?

Til det du kjenner en lengsel etter UTEN kompliserte rutiner eller quick-fix løsninger?


Å leve et liv fylt med energi og mening, samtidig som du er i harmoni med naturens sykluser?

Da er Natural Living ditt neste steg. Her får du verktøyene du trenger for å skape varige, positive endringer på en enkel og naturlig måte.

Og det starter med tid. 

check
Er det mulig å få gjennomført mer, på mindre tid uten å bli utslitt? 
check
Å leve i harmoni med naturen og oss selv, føle på både indre ro og ha energi til å nyte livet, uten at vi blir utbrente?
check
Absolutt! For hva er poenget med en sunn livsstil hvis vi er konstant stresset med dårlig samvittighet fordi vi ikke klarer å oppnå målet? Det er jo ikke derfor du ønsker å forbedre helsen din, samt vokse og utvikle deg som menneske.
check
Sannheten er at du KAN både føle deg mer vital og ha mer overskudd, slik at du får den livskvaliteten du drømmer om uten å føle deg overveldet. 
check
Første steget er å stresse ned, sortere, rydde vekk og ha fokus. De aller fleste gjør det altfor komplisert. 
Hemmeligheten er naturens mikro vaner 
check_circle
Hvorfor mikrovaner

Mikrovaner virker fordi de er så små at hjernen din ikke gjør motstand - du kan alltid gjennomføre dem, selv på dårlige dager.

Ved å gjøre disse bittesmå handlingene daglig, bygger du selvtillit som over tid vokser til større endringer. Du jobber for, ikke mot en naturlig motstand mot forandring. 

check_circle
Naturens vei 
Naturen jobber alltid gradvis og uten å stresse - et frø blir til et mektig tre over tid, ikke over natten.

Følg naturens vei, med små skritt hver dag som føles enkle og naturlige, akkurat som en plante som vokser litt hver dag. Endringene blir varige og harmoniske, fordi du gir deg selv tid til å vokse og tilpasse deg, naturens vei. 
check_circle
Stopp prokastinering

Prokrastinering smelter bort når du bruker naturens egen metode: gjør litt hver dag.

Mikrovaner er så små at hjernen din ikke rekker å protestere eller utsette dem.

Ved å følge naturens vei med ørsmå daglige handlinger, overvinner du prokrastinering nesten uten å merke det.

Her er hvordan NATURAL LIVING flyter
Vi følger årstidens rytmer, og endrer takt hver 12. uke. Du får en enkel guide hver uke med små steg du kan ta for å skape det livet du ønsker. Kostholdet, treningen, guidede meditasjoner, og organisering av tiden din legges opp etter sesongens energier, inspirert av de fem elementene som brukes i både ayurvedisk og kinesisk medisin (verdens eldste medisinske system). Og det er små mikrovaner som skaper store endringer. Og fordi vi gjør det enkelt er det gjennomførbart. 
A sub-headline offers the reader another reason to dive into the main copy.
01.
ÅRSTIDEN
Å leve med årstidene gir deg mer energi og bedre helse. I Natural Living får du tips om mat, aktiviteter og selvpleie for hver sesong. Dette hjelper deg å følge naturens rytme og føle deg bedre. Du får enkle guider og oppskrifter som passer sesongen.
arrow_drop_down_circle
Divider Text
02.
MINDFULNESS
Mindfulness hjelper deg å endre vaner. Du får korte meditasjoner som passer i en travel hverdag. Dette reduserer stress og øker fokus. Du lærer å være mer tilstede og nå målene dine. Vi gir deg guidede mindfulness-meditasjoner du kan bruke hver dag, slik at du vil oppnå fokus uten å føre deg overveldet.
arrow_drop_down_circle
Divider Text
03.
KOSTHOLD
Riktig mat gir deg energi og god helse. Vi lærer deg å spise sunt uten strenge dietter. Du får enkle oppskrifter og tips som passer kroppen din og årstiden. Få et sunt forhold til mat gjennom tips og sjekklister. Lær om hva som er bra for deg, og ikke bra for deg gjennom årstidene, fordi det som er sundt om sommeren er ikke nødvendigvis sundt om vinteren. 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
04.
TRENING
Bevegelse er viktig for kropp og sinn. Vi gir deg treningsprogram som passer deg, uansett form. Du lærer å gjøre treningen gøy og som en del av hverdagen. Gjennom videoer, sjekklister og utfordringer finner du glede i å bevege deg uten å slite deg ut. 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
05.
RYDDE
Et ryddig hjem gir et ryddig sinn. Vi viser deg hvordan du kan rydde for å støtte helsemålene dine. Du får ryddetips og utfordringer til å rydde både i hjemmet og tiden din. Skal du ha noe nytt må du rydde plass til det, helt enkelt. Å rydde er å kvitte seg med det gammelt uansett om det er unødvendig tidsbruk eller ting som slenger i hjemmet ditt.
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Hva våre medlemmer sier:
Verktøy som fungerer 

"Indre uro blir til innsikt med verktøykassen fra Shakti og jeg har lært mye om meg selv og fått et teknikker for å takle overveldende følelser. Noe som gjør at jeg får større ro, lar ikke ting gå så mye inn på meg lenger, ser hendelser mer for det de er. Jeg blir mindre sliten i hverdagen, og mer glad, og har blitt flinkere til å lytte til kroppens signaler."

Elisabeth Sirevåg

MIKROVANER
"Oj, dette var mye, hvordan kan alt dette være enkelt?" tenker du kanskje", men hemmeligheten er ikke skippertak, det har aldri skapt varige endringer. Men minkro vaner vil ta deg dit. Det er små steg som du tar med inn i hverdagen. Det er da du inviterer inn en ny livsstil. 

Tenk deg at du kan skape et skifte i livet ditt uten store, skremmende endringer. Det er akkurat det mikrovaner handler om.

Istedenfor å snu livet ditt på hodet over natten, fokuserer vi på bittesmå endringer som er så enkle at de nesten virker harmløse. Men ikke la deg lure – disse små vanene kan ha en enorm effekt over tid.

Hemmeligheten ligger i kraften av små, daglige ritualer. Tenk på det som å legge én murstein hver dag. I starten ser du kanskje ikke noe stort, men før du vet ordet av det, har du bygget et helt hus.

Det beste med mikrovaner er at de er nesten umulige å mislykkes med. De er så små at hjernen din knapt merker endringen. Men hver gang du gjennomfører en mikrovane, bygger du selvtillit og momentum.

I Natural Living lærer vi deg hvordan du kan bruke mikrovaner til å endre kosthold, treningsrutiner, meditasjon, søvnmønster, rydde i hjemmet ditt og mer. Vi gir verktøy som er så enkle at du ikke kan si nei.

Husk, det handler ikke om perfeksjon, men om framgang. Små steg, tatt konsekvent over tid, kan føre til livsendrende resultater. Og det beste av alt? Du vil knapt merke anstrengelsen underveis.

Er du klar for å oppdage kraften i det lille? Bli med i Natural Living og start din reise mot varige endringer, én mikrovane om gangen, naturens vei.

Hva er prisen?
Bonus 01.
Guidede meditasjoner
Alt starter i hodet - også endringer. Sesongbaserte meditasjoner retter tankene mot naturens syklus. Dette gjør det lettere å endre egne vaner.
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Bonus 02.
Utfordringer 
Hver sesong har sin helt unike energi som vi tar nytte av i Natural Living. Du får en tre ukers utfordring, hver sesong, som kun tar noen minutter hver dag. 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
NATURAL LIVING vil gi deg...
Varig livsstils endring
check
Mer tid og energi til det du vil
check
Lær hvordan du kan få overskudd på en naturlig måte
check
Opplev hvordan det å være til stede gir deg mer fokus
check
Indre ro i en travel hverdag
Jeg er Nina Wolther

Forfatter, coach og feng shui ekspert. Min reise for å finne meg selv har vært lang, en reise som tok meg helt til Sri Lanka på jakt etter svar, for å finne meg selv.

Det var først når jeg forsto at  det var naturens rytmiske sykluser som kunne hjelpe meg,  og at det jeg vokste opp med, av lærdom fra min mor, som kom fra en gård mellom fjorder og fjell på Vestlandet kunne hjelpe meg med å skape balanse og ro i min hverdag.

Jeg tok alt jeg lærte - den unike blandingen av kunnskap og erfaringer fra både vesten og østen - med meg hjem til Norge og skapte Natural Living, en medlems-side for å hjelpe kvinner som deg på deres reise mot indre oppvåkning.

Hvorfor skal du jobbe med meg?
01.
Jeg har gått veien selv og lever disse prinsippene

Jeg har viet mitt liv til meditasjon og selvutforskning. I fjor bestemte jeg meg for å komme tilbake til der jeg var en gang med kroppen min, noe som har resultert i -18 kilo og en energi som gjør at jeg spretter ut av senga på morgenen i en aldre av 64 år.

02.
Vet hvordan det er å være overveldet

Jeg veldig godt hva det vil si å føle seg overveldet. Jeg har hatt så mange ambisjoner med mitt liv, så store mål, at jeg har sittet rundt i verden og jobbet nesten døgnet rundt, uten å få det til, som har resultert i at jeg har følt meg totalt mislykket. 
03.
Mikrovaner gjorde den store forskjellen

Det var når jeg begynte å invitere inn små endringer i livet mitt, jobbe mindre, ta meg tid til meg, til å jobbe fire dager i uka, og reise på retreats en gang i måneden, at jeg klarte å skape det livet jeg hadde drømt om i flere ti-år. Jeg lever disse prinsippene selv. 

Hva er prisen?

«Det er en medlemsportal med riktig fokus på hva som er viktig for å få en bedre flyt i hverdagen. Felleskapet er et fint forum for å få ideer og lufte egne spørsmål. Det geniale med Shakti er de små endringene i hverdagen som bidrar til at en går i riktig retning for å nå målene sine.»

Margrethe Kleiven

"En skattekiste hvor jeg får ny kunnskap, påfyll, nye ideer og mye inspirasjon. Vi følger årstidene og naturens sykluser, noe som gjør det hele veldig organisk og levende. Nina støtter og veileder oss gjennom prosessene som settes igang, både på det ytre og det indre plan.Det er veldig godt å være en del av dette fellesskapet." 

Lise Solgaard
- NAME OF CLIENT

"Inspirerende og lærerikt å være med. Føler at jeg har lærå leve i harmoni med jordas rytme, noe som passer meg godt. Jeg har også forstått å ta mer vare på meg selv, noe som fører til at jeg fortsatt har lyst å lære mer om dette. Spennende gjesteforelesere har vi også hatt i forskjellige tema. Raushet, nestekjærlighet og samhold er følelser som dukker opp."

Anne K Johansen
- NAME OF CLIENT
Nina W Int
[bot_catcher]