Ros

Fay Skandsen

Nina er den vakreste, rauseste og på samme tid klokeste kvinnen jeg vet om. Hun sprer om seg med visdom jeg ikke engang visste fantes. Jeg elsker å følge hennes blogger g kurs, da hun hele tiden overrasker meg med sin kunnskap og geniale måte å angripe små og store ting i mitt liv på. Jeg har lært utrolig mye Feng Shui, og jeg elsker å tenkte ying yang, feminin og maskulin i alt arbeide jeg gjør.

Fay Skandsen

www.gudinneskolen.no

Terry Jonhsen

My profession takes me to over 30 countries, and in 30 years of my work I have met some very interesting, insightful and creative people.

In the Spring of 2013, I first began working with Nina.  I can enthusiastically say that she embodies all of the creative and professional qualities that you and I would hope that we ourselves had!   She has a nearly endless stream of creative ideas that she expertly transforms and produces into her seminars and on-line courses.

Yet, what I would say is her most important quality is that she practices what she preaches, and works hard and diligently on her evolving self-development.  It is beautiful that one can find a person whose integrity is lived and not just talked about.

Terry Johnson

Spiritual and Life Consultations with over 11,000 people worldwide

www.terryrayjohnson.com

Ragnhild Nilsen

I have come to know Nina as a very inspiring person with a lot of knowledge around Feng Shui and a lot of smile. She came to my house in Oslo some years ago – to do some energetic work on it. I was amazed how she analyzed and treated it, and at the same time taught me some ground-braking energetic rules around furniture, space and tidiness in a room.

Ragnhild Nilsen

Executive coach, writer and public speaker, Norway

Live Haver Johansen

“Feng shui har skapt en forandring på alle måter i livet mitt. Mest av alt har det betydd orden. Hadde jeg tidligere visst hvilken betydning det å rydde og organisere hjemmet sitt har , for hvilken retning livet tar, så hadde jeg startet med det for lenge siden! Dette kan jeg takke Nina for som med sin kunnskap, visdom, motivasjon har tatt meg med igjennom to år i grunnutdannelsen. Nina er en dyktig lærer med en spesiell innlevelse og er en naturlig inspirerende mentor for hele klassen. Hun har hatt en effektiv strategi for at vi skulle få en god forståelse om faget helt fra begynnelsen. Jeg anbefaler hjertelig Nina og kommer selv til å fortsette på videre utdannelse hos henne igjen.”

Live Haver Johansen, Interiørarkitekt MIAF,Feng Shui konsulent, blogger- www.purodeco.com

Aud Helberget

”Fengshuiliving ble for meg mye mere enn jeg hadde forventet. Har fått fart på meg selv og alt rotet som nesten tok kvelertak på meg her i huset! Det at alt har sin tid, har gjort det klarere for meg og gi slipp, åpne opp og ønske nye muligheter velkommen inn i livet. Kjenner at fengshui er i ferd med å krype inn under huden på meg, så jeg har nok begynt og se på livet med fengshuiøyne. Fantastisk inspirerende og følge deg Nina.”

Cicilia Mandem

”Fengshuiliving ble for meg mye mere enn jeg hadde forventet. Har fått fart på meg selv og alt rotet som nesten tok kvelertak på meg her i huset! Det at alt har sin tid, har gjort det klarere for meg og gi slipp, åpne opp og ønske nye muligheter velkommen inn i livet. Kjenner at fengshui er i ferd med å krype inn under huden på meg, så jeg har nok begynt og se på livet med fengshuiøyne. Fantastisk inspirerende og følge deg Nina.”

Astrid Skjong

“Jeg anbefaler fengshuiliving på det varmeste. Nina har nesten kommet inn i hjemmet mitt via sine webinarer og spennende videoer. Med entusiasme forklarer hun på en enkel måte hva feng shui er, og hva det kan gjøre for oss. Dette fantastiske kurset handler ikke bare om at chien skal finne sin vei inn i hjemmet vårt, det handler også om å finne en vei inn i deg selv. Hun har gitt liv til ett spennende kurs med sin kunnskap om Feng Shui og jeg har lyst til å lære mer. Jeg må bare beundre Nina som legger så mye i hver og en av oss som går på kurset. Har aldri opplevd maken jeg, og jeg har tatt noen kurs oppigjennom årene. Hun er bare helt fantastisk!”

Birgit Solbakken

“For noen fantastisk interessante og lærerike uker! Takk NIna! Har lært masse jeg kan bruke i jobbsammenheng og ikke minst privat. Nå vet jeg hvorfor og hvordan man må rydde og kaste gamle ting for å komme «videre» i livet, hvilke farger jeg skal ha rundt meg og på meg for å få mer energi og/eller roe meg ned, hvordan senga skal stå for å sove bedre, og ikke minst skjønner jeg nå hvorfor jeg har vondt i ulike kroppsdeler. Jeg har blitt så fasinert og hekta på FengShui at jeg ønsker å lære mer fremover!”

Ingun Tørset Rogstad

“Det har vært noen fantastiske uker med et kurs som inneholdt mye mer enn jeg forventet. Liker at du viser oss litt av hva fengshui er i dybden og at du gir oss tid til å fordøye stoffe for så å se sammenhengene. Enda mer fasinert av fengshui nå enn før kurset. Så tusen, tusen takk Nina for at du er en så flott inspirator!”

Jane H. Mellem Linner

“Jeg hadde en opplevelse av at rotet “tøyt” ut av veggene i huset mitt! Uansett hvor mye jeg ryddet, var det like rotete etter kort tid! Frustrasjonen min økte i takt med rotet! Etter at jeg startet opp med Feng Shui Onlinekurset, har jeg igjen fått tilbake gleden ved huset mitt. Huset føles mer levende, det gir meg mer energi. Verktøyene Nina lærer oss er enkle å gjennomføre og veldig effektive. Jeg vil si: det føles helt MAGISK!”

Randi Melhus Jensen

“Nina som lærer er en 6′er av 6 mulige. Forbilde. Hun gjør det vanskelige til lett, er kjempetålmodig og veldig positiv og gir aldri opp når vi trenger henne. Kunnskapsrik og levende opptatt av feng shuien, veldig smittende.”

Birgit Solbakken

“For noen fantastisk interessante og lærerike uker! Takk NIna! Har lært masse jeg kan bruke i jobbsammenheng og ikke minst privat. Nå vet jeg hvorfor og hvordan man må rydde og kaste gamle ting for å komme «videre» i livet, hvilke farger jeg skal ha rundt meg og på meg for å få mer energi og/eller roe meg ned, hvordan senga skal stå for å sove bedre, og ikke minst skjønner jeg nå hvorfor jeg har vondt i ulike kroppsdeler. Jeg har blitt så fasinert og hekta på FengShui at jeg ønsker å lære mer fremover!”

Vibeke – mamma som har vært utbrent

“Vi har på kort tid gått fra å være rotløse og lite lykkelige, til å ha et hus i struktur og harmoni. Tidligere så hadde vi alltid hauger med rot i huset vårt, og daglig snakket vi om å flytte. Tenk at det skulle være så enkelt at man faktisk kan skape seg ett hjem og en deilig lykkefølelse akkurat der man er. Ved hjelp av gode råd og oppfølging av Nina underveis. Alt i alt, har det gitt en stor glede, det er mye mer ro i vårt liv.  Både energisk, økonomisk og harmonisk. Badet gjennomgikk en del enkle endringer etter Feng shui prinsipper. Og vet du hva, et øyeblikk trodde jeg at jeg var på spa da jeg skulle ta et bad. Tenk å få lov å oppleve denne deilige følelsen i sitt eget hjem! Feng Shui har startet en flott prosess i våre liv.”

Anne Myhre

“Nina er en engasjert og lærer som brenner for faget. Hun har lang erfaring, og formidler sin kunnskap på en enkel og klar måte. Jeg benytter Fengs Shui både i min jobb som interiørdesigner og privat. Aller mest gir det meg et sterkere forhold til naturen og masse glede som vekker nysgjerrigheten og livskraften. Det har gitt meg kunnskap om energier og nyttige verktøy til å skape harmoniske rom, velge det jeg vil omgi meg med og velge bort det som ikke støtter.”

Lotte Thori Løvstad

“I lang tid hadde jeg kjent på en enorm frustrasjon over at jeg ikke får ferdig prosjektene mine på jobb. Jeg som vanligvis er effektiv og handlekraftig. Det var som å gå i sirup.  Nina var innom meg og ga meg helt konkrete råd i forhold til hva jeg skulle gjøre: Jeg har merket ganske stor forskjell på fokus og arbeidskapasitet. Og kjempestor økning i trivsel. Nå LIKER jeg å være på hjemmekontoret – det er luftig og jeg får unna arbeidsoppgaver i mye større grad.”

Trine Gjesrum Larsen

“Nina har hjulpet meg til å se på rot på en ny måte. Det er blitt ålreit å rydde, få fram og synliggjøre “diamantene” tingene og kvitte seg med det overflødige. Jeg har startet en ryddeprosess både hjemme og på jobb og du har fått meg til å forstå at ting henger sammen. Fint at jeg kan ta det i mitt eget tempo. Det er deilig å føle seg på vei til mer oversikt og det nye for meg er at jeg kan kjenne den gode flyten, eller Chi’en.“

Kjerstin Torell

“Jeg opplever at det blir løftet en stor bør av skuldrene – lettet og fri – nesten “20 kg”. Oppdager mens veien blir til i ryddeprosessen at jeg føler meg frier og lettere til sinns: mye rot fra loftet (hodet) blir borte. Det å se andres gleder når man gir bort er verdt all rydding – gir til en forening som støtter barna i gamle Öststatene – barnehjem. Å rydde og se at vi ikke trenger alt er deilig. Har heller ikke erstattet noe av det som er blitt borte. Har sett nøye over hva det vi egentlig trenger enten når det gjelder til huset eller oss selv. Foreløbig ikke et eneste impuls kjøp så langt. Det er nesten noe “religiøst” over det hele – føler meg så fri!”

Siv Hege Kvalnes

“Jeg har deltatt på ryddekurs, og det har åpnet mine øyne. Det å rydde har fått en annen betydning enn at det kun skal se pent ut hjemme. Det er å hjelpe mitt hjem slik at det har god energiflyt. Det er å bli bevist på hva mitt hjem inneholder, av ting og tang og papirer. Jeg har lært at mitt rot også skaper stagnasjon i livet. Jeg har kastet og solgt, gitt bort, tatt farvel med gamle dukker og ungdomsstæsj og gamle kjærlighetsbrev som ikke andre har noe med. Har selvfølgelig ikke kvittet meg med hele historien min, men jeg har sett på mange ting og vurdert om de har noen nytteverdi for meg og mine sønner nå. Og jeg er virkelig blitt flink! Jeg kvitter meg med gammel last mye lettere enn før. Min mann er takknemlig for alt jeg har lært. Og det er jeg og! Det føles godt å rydde, og gi rom for noe nytt. Tusen takk til Nina som har delt av sin store kunnskap. Jeg er blitt kjempemotivert og inspirert!”

Wenche Sellevåg

“Å rydde med Nina er noe av det beste jeg har gjort på lenge. Systematisk fra rom til rom og hele tiden med tanke på å få det bedre med meg selv. Hvert rom, hvert skap ble ferdig før neste oppgave ble gitt.Jeg er av den typen som tar vare på ting og tang i tilfelle noen andre trenger, eller kanskje jeg skal bruke det en gang i fremtiden.Jeg endte med å dra alt ut av skuffer og skap. Jeg spurte meg selv, hva skal jeg med alt dette rotet ? Har jeg bruk for dette i livet mitt ? Fikk endelig sortert , kastet og pakket ESKER med ting og tang, gardiner, duker og sengetøy som jeg ikke har brukt de siste 3 år og gitt til Røde Kors. Klær som var i overflod som gikk til UFF containere. Bare det ga meg en god følelse. Og så var alt i gang. Det ene tok det andre og jeg føler en indre ro i meg selv nå. Spesielt når jeg ser rundt meg og i tillegg åpner skapdørene hvor det er oversiktlig nå av ting jeg bruker. Nina har rett, er det kaos og for mye ting rundt deg er det sikkert inni deg også.”