Ninas Natural Living
Varig livsstilsendring
Lev i harmoni med årstiden og koble deg på kroppens naturlige rytme.
Onsdag 17. juli kl. 19.00
 • -
  DAYS
 • -
  HOURS
 • -
  MINUTES
 • -
  SECONDS
Kroppens Kraft  
Nina Wolther
GRATIS webinar

Dette webinaret er designet for deg som ønsker å oppnå varig helse og velvære ved å utvikle en dypere forbindelse med kroppen din. Vi vil utforske hvordan kroppsbevissthet kan hjelpe deg med å finne tilbake til kroppens kraftsenter, redusere stress, og skape en balansert og sunn livsstil fylt med kraft, energi, glede og ro.

Enten du ønsker å gå ned i vekt, forbedre din mentale klarhet, eller leve et mer balansert liv, vil dette webinaret gi deg verktøyene og innsikten du trenger for å starte din transformasjon. Oppdag hvordan du kan koble deg på ditt indre kraft-senter, finne kroppens naturlige rytmer og skape varige endringer som fremmer helse og velvære. Jeg gleder meg til å dele denne kunnskapen med deg. 

settings
settings
settings
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Jeg er Nina Wolther
De siste 25 årene har jeg viet til å forstå energiens verden, og studert med de store mestrene både i Asia og USA.  Jeg var aldri spesielt stor, men kiloene hadde sakte sneket seg inn med årene. Til tross for at jeg i 25 år har meditert, gjort yoga, spist sunt og gjort alt det riktige, kom den store transformasjonen først da jeg begynte å koble meg på kroppens eget bevissthetssenter og kom tilbake på gymmet at jeg opplevde den store transformasjonen. På 1,5 år har jeg nå gått ned 18 kilo, og opplever en helt annen energi, fokus og klarhet i livet. Faktisk føler jeg meg mer energisk nå, i en alder av 64 år, enn da jeg var i 20-årene. Denne reisen til ny livsglede og velvære vil jeg dele med deg.
arrow_drop_down_circle
Divider Text
I dette GRATIS webinaret gir jeg deg mine beste tips til en varig livstilsendring!
Kroppen er ditt hjem, start med å skape en kropp det er godt å bo i, som gir deg den energien du trenger for å oppnå både glede og ro i hverdagen. Skal du ha en varig livsstils endring starter det med kroppen.
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Hvordan somatiske øvelser kan være nøkkelen til en sunn og harmonisk kropp som også kan hjelpe deg til å slippe unødvendige kilo. Når du frigjør spenninger og stress vil det fremme balanse i kroppen. 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Hvorfor søvn er essensielt for en sunn og harmonisk kropp. Søvn balanserer det autonome nerve-systemet, gir kroppen tid til å reparere seg selv, og gjenoppretter harmoni. En sunn kropp starter med å sove godt.  
arrow_drop_down_circle
Divider Text
C 2024 Nina W. Int.
[bot_catcher]