Gratis seminar på nett
"Sånn blir det ryddig av seg selv"

Meld deg på her
Torsdag 30. januar
Klokken 19.00
Begrensede plasser
Meld deg på NÅ
I dette webinaret deler jeg:
HEMMELIGHET #1

MINDFULNESS. Det blir ikke rotete av seg selv. Når du er tilstede i livet ditt, vil du oppleve at du automatisk slakker ned tempoet og får oversikt. Hvorfor er det så vanskelig å leve med tilstedeværelse? Jeg gir deg en enkel oppskrift som kan endre hele livet ditt, det er ikke vanskelig hvis du gir det din oppmerksomhet.  
 
HEMMELIGHET #2

Chiens hemmelighet. Alt er energi, det har jo vitenskap funnet ut for lenge siden.  Når du forstår hvordan chien beveger seg i livet og hjemmet ditt, og konsekvensene det har å leve med en blokket chi er det lettere å skape et hjem og et liv med FLOW. Når du gjør det enkelt, og har fokus skjer det magiske ting i livet ditt. 
HEMMELIGHET #3

Hva gjør det rotete og hvorfor er det så vanskelig å komme i gang med det du kjenner vil gjøre deg godt? Dette er dype spørsmål, som har enkle svar når du forstår de bakenforliggende mekanismene. Jeg viser deg hvordan du kan unngå "rotefeller" og energityver. 
 
Nina Wolther
Forfatter av boken Ryddeyoga, Feng Shui ekspert og life coach.
Ønsker du å skape det livet du drømmer om må du slippe det som ikke tjener deg, det gjelder i hjemmet og livet ditt. Bli med på dette nettseminaret hvor jeg viser det enkle steg til et ryddig liv. Når du kan slippe det som holder deg tilbake i livet ditt, og ja - hjemmet og livet henger sammen, da kan du få tid og energi til det du virkelig drømmer om. 
WEBINARET STARTER OM:
 • 3

  DAYS
 • 07

  HOURS
 • 14

  MINUTES
 • 26

  SECONDS
[bot_catcher]