Retur og reklamasjon

Bytting av varer kjøpt i nettbutikk

Dersom du ønsker å bytte mottatt vare i en annen størrelse eller farge må du kontakte https://shop.ninawolther.no innen kort tid. Vi sender nye varer portofritt, men returen dekkes av deg.

Det er viktig at byttet avklares med oss på e-post (support@ninawolther.com) slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.

Ved bruk av bytterett må varen være ubrukt, og merkelapper må ikke være fjernet fra produktet.

Reklamasjon

Dersom det oppdages feil eller mangler på et produkt kjøpt gjennom https://shop.ninawolther.no sin nettbutikk må kjøper innen rimelig tid gi Nina W. Int. beskjed om dette via e-post. Produktet sendes tilbake, og ny vare vil bli tilsendt så fremt lagerbeholdningen tillater det. Har man kjøpt produktet gjennom nettbutikken dekker Nina W. Int. porto til og fra ved behandling av reklamasjonsproduktet. Når reklamasjonen er godkjent refunderer vi kostnadene tilbake til din konto, eller sender en ny vare.

Angrerett

Angrerettloven fra 2014 gjelder ved alle kjøp forbrukere foretar i Nina W. Int. nettbutikk.

Angrefristen utløper etter 14 dager etter varen er bestilt. I denne perioden kan kjøperen uten forpliktelser sende tilbake varene man har mottatt. Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt.

Kjøper dekker de direkte kostnadene ved å returnere varen, med mindre annet er avtalt eller selger har unnlatt å opplyse om at kjøper skal dekke returkostnadene. Selgeren kan ikke fastsette gebyr for kjøperens bruk av angreretten. Kjøper kan prøve eller teste varen på en forsvarlig måte for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, uten at angreretten faller bort, jf. angrl § 25.

Dersom prøving eller test av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, kan kjøperen bli ansvarlig for eventuell redusert verdi på varen. Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale kjøpesum- men til kjøperen uten unødig opphold, og senest 14 dager fra selgeren fikk melding om kjøperens beslutning om å benytte angreretten.

Selger har rett til å holde tilbake betalingen til han har mottatt varene fra kjøperen, eller til kjøper har lagt frem dokumentasjon for at varene er sendt tilbake.

Ved bruk av angrerett må varen være ubrukt, og merkelapper (hang-tags f.eks) må ikke være fjernet fra produktet. Brukes angreretten på varer som er betalt med rabattkupong/rabattkode/rabaterte gavekort, er det beløpet du har betalt for varen og ikke varens salgspris, som refunderes.

Ved retur og benyttelse av angrerett kan man altså ikke få refundert et høyere beløp enn det man har betalt for varen. Du vil få pengene refundert direkte til din konto for varer som er sendt i retur.

Bytterett

Det er ingen bytterett på matvarer som ikke er forseglet, undertøy og øredobber.