ROT CHAKRA
portalen til ditt sanne jeg
En indre trygghet
Bli kjent med dine verdier og lev dem! Skap de rutinene som gjør at du kan virkeliggjøre ditt unike potensial. 

Drømmer du om at det er noe mer i livet?

Jeg tror at uansett om det er jobb, forhold, kropp, sjel, eller business du vil bli bedre på, er det eneste riktige stedet å starte med deg selv, og løfte deg fra innsiden. Fordi uansett hva du gjør i den ytre verden, vil være et speilbilde på din indre verden.

Har du noen gang spurt deg selv: Hva er meningen med livet? Hvorfor er jeg født?

Jeg tror hver og en av oss er født med en helt unik oppgave i livet. Det trenger ikke å være noe samfunnet ”der ute” ser på som verken stort eller lite. Fordi hva som er stort og lite i det store bildet tror jeg ingen av oss vet hva er. Men det er en energi, en kraft som ønsker å bli født gjennom deg.

Det starter med å skape solide røtter slik at du kan stå støtt når stormen Fordi det vil komme storm i livet ditt. Og stormene beveger deg, og kan vekke deg. Da er det viktig å stå støtt. 

Du har alle svarene selv, hvis du bare kan rydde vekk alle andres meninger, sette av tid til refleksjon, tid til å lytte innover.

FRIHET - VERDIER - RUTINER - RØTTER 
Hvorfor?

Skal du strekke deg til ditt beste potensiale må du stå stødig i deg selv. Finn din indre trygghet. Da kan du takle både livets opp og nedturer, fordi de kommer.

I dette kurset gir jeg deg nøklene til å skape et balansert rotchakra. Du finner dine verdier, og lever dem.

Uten gode rutiner vil du ikke komme i mål. Det er faktisk rutiner som skaper frihet.

Jeg har tatt frem de temaene og øvelsene jeg har brukt i mitt liv for å stå stødig og ta de utradisjonelle valgene som har vært riktig for meg.

Det kan du gjøre også - tradisjonelt eller utradisjonelt. Det spiller ingen rolle.

Det som er viktig er at du går den veien du er "ment to go".


4 MODULER
#1. Rotchakra
Hvem er du og hva har du tatt med deg fra familien din som ikke er deg?
I denne modulen jobber vi også med tilliten din. Tillit til livet, tillit til at det som du trenger kommer til deg. 
#2 Indre barn
Vi lagrer på mange følelser fra vi var barn. Ofte er vi ikke engang bevisst disse følelsene, men når du blir kjent med ditt indre barn får du også tilgang til mange skjulte ressurser. 
#3 Verdier
Dine verdier styrer deg. De styrer dine valg, hva du skal spise, hvordan du lever, utdannelsen du har tatt og hvilken bil du kjører. Bli kjent med disse dype mekanismene som styrer deg. 
#4 Rutiner
Skal du relalisere alle dine drømmer må du strukturere rutinene dine. Få en oversikt, vit hva du sier ja og nei til, ta de valgene som tøtter deg, slik at du blir fri til å rydde plass og tid til det du drømmer om. 
Meld deg på NÅ og betal kun kr. 995,- for dette magiske livsendrende kurset. 
[bot_catcher]