Rydde Yoga by Nina Wolther

25%
rabatt

RYDDEYOGA!

Systemet som hjelper deg å rydde på inn og utsiden så du kan bli fri og slippe alt som holder deg tilbake fra din sanne natur, den du innerst inne er.

kr. 314,-
+ kr. 75,- frakt

KJØP NÅ

[product_category per_page=”60″ columns=”3″ orderby=”title” order=”ASC” category=”Ryddeyoga”]

TESTIMONIALS


“Ryddeyoga er magisk. Den går dypere enn det synlige rotet vi omgir oss med. Den gir deg nøkkelen til en forståelse av deg selv – og hjemmet ditt.
Nå forstår jeg hvordan hjemmet mitt og ryddighet er tett knyttet til det mennesket jeg er. Og boka gav meg nøkkelen til å gjøre noe med dette.
Boka tar ikke bare for seg hverdagsrydding, men den går også inn i sjelen min og renser opp og fjerner alt som ikke gjør livet mitt bra.”

Gunn-Helen Øye
Sosialantropolog/trendspotter
Boken ble for meg et kinderegg:

1. Bredere forståelse for hvordan rot påvirker oss mentalt

2. Tips og triks til hva konkret gjøre for å skape harmoni rundt deg, både mentalt og fysisk.

3. Motivasjon til å ta tak i både egenutvikling OG rydding


Lene Fjellheim
Coach, foredragsholder og kursleder

En ”må ha” for deg som ønsker å leve med flyt i livet

Denne boken handler ikke om å skape det perfekte hjemmet.

Den gir deg oppskriften på det du fyller hjemmet og livet med som holder deg tilbake fra din sanne natur, det unike mennesket du er. Rot er ikke bare dine ting, rot er det som står mellom deg og det livet du drømmer om.

Det er alle dine små og store valg som har gjort at du har fått det rotete og overfylt. Ønsker du å skape noe nytt, må du velge annerledes.

Høres det vanskelig ut? Ingen grunn til panikk! Jeg har gått opp veien for deg og har satt i system alt du trenger å lære. Husk at den lengste reisen begynner med ett enkelt steg.


Kjøp Ryddeyoga HER

“Jeg elsker boken, fargene og symbolene. Ryddeyoga er lett å lese, lett å forstå og lett og anvende. Boken er en fin kombinasjon opp mot yoga filosofien. Den har inspirert meg til å rydde grundig både på utsiden og innsiden.”

Brit Misje
Yogalærer

Skal du skape varige endringer må du endre de vanene som har gjort at det har blitt rotete!

Del 1 og 2 forbereder deg mentalt.

Du vil forstå hvorfor du roter og hvordan du kan endre disse gamle vanene. Jeg forklarer deg også hvordan hjemmet ditt og livet ditt henger sammen, og hvorfor det er viktig å rydde på innsiden for å få det ryddig rundt deg på utsiden.

Del 3 gir deg et komplett steg-for-steg ryddesystem
med sjekklister.

Jeg har delt ryddeoppgavene i tre. Ryddedel 1 er aller viktigst. Her anbefaler jeg deg å følge rekkefølgen på oppgavene for å kickstarte en god energiflyt i hjemmet og livet ditt. I ryddedel 2 og ryddedel 3 plukker du oppgavene som passer best for deg der du er i livet ditt akkurat nå.

Del 4 viser deg hvordan du kan leve et enklere liv
med mer glede og mindre frustrasjon, og hvordan du unngår å falle tilbake til gamle rotesynder. Alt starter med en bestemmelse. Min erfaring er at når du føler at ”nok er nok”, da er du klar til å velge det som passer for deg.

Del 5 inneholder en del enkle hverdagsvalg til å skape en bedre verden
slik at du kan være med på å utgjøre en forskjell. Det er så lett å tenke ”hva godt kan jeg gjøre i denne forurensede verden?”. Men alle monner drar, og ditt bidrag kan være med på å skape endringen jorden vår trenger for at vi skal leve i en ryddig verden.

bilde av rydde yoga boken - by nina wolther
tilbud:

Bestill boken Nå og få med lydboken for kun kr. 99,-

I tillegg til lydboken, får du med deg to meditasjoner, en stilmeditasjon, som hjelper deg å finne din stil, slik at det blir lettere å kvitte seg med det unødvendige, og vit hva du skal beholde av klær, samt en guidet intensjon meditasjon, som hjelper deg å sette en klar og tydelig intensjon.


Kjøp Ryddeyoga HER