RyddigHjem2.0
 
 Nytt nettseminar 
 21. Sept. kl. 19.00 
Ryddig Hjem
Ryddig Sinn
 Mindfulness og rydding 

Den viktigste årsaken til ROT, hvorfor du ikke kommer i gang og hvordan du kan.

arrow_drop_down_circle
Divider Text
Meld deg på GRATIS nettseminar
 • -
  DAYS
 • -
  HOURS
 • -
  MINUTES
 • -
  SECONDS
settings
settings
Utsatte beslutninger 
Rot er utsatte beslutninger, og et tegn på at vi føler oss overveldet og klarer ikke å ta valg. Det er den viktigste årsaken til rot.

Du kan finne så mange geniale systemer du bare vil, men hvis du ikke endrer dine vaner som har gjort det rotete, vil rot og kaos komme tilbake, igjen og igjen. Den eneste løsninger er å endre dine vaner. Ikke som skippertak, men å åpne opp for en vei som du kan gjøre uten å slite deg ut, eller stresse. Og når du endrer måten du rydder på, vil du forandre måten du lever livet ditt. 

 Det handler ikke om tid 
De fleste jeg jobber med sier at: Jeg har ikke tid. Men det handler ikke om tid, det handler om fokus og valg.

Den kanskje enkleste måten å skape fokus på er å invitere mindfulness inn i livet. Når du begynner med en mindfulness praksis vil du ikke bare rydde i hjemmet ditt. Du vil bli tilstede i livet ditt og rydde plass og tid til det livet du drømmer om.

I dette nye webinaret vil jeg snakke om rydding og mindfulness og hvordan du kan rydde plass til det livet og hjemmet du kjenner du lengter etter.

Hva du vil lære
Mindfulness og Rydding 
Bli med oss på dette spennende webinaret der vi utforsker det uventede samspillet mellom rydding og mindfulness. Ikke bekymre deg – vi snakker ikke om å kaste alt du eier ut av vinduet. Det handler om å frigjøre hjemmet og tankene dine fra det overflødige og skape et rom der du kan puste, tenke og blomstre.
Mindfulness: Ditt Indre Kompass:
Mindfulness er som å gi hjernen din en kjærlig klem. Det handler om å være til stede i nået, slik at du kan vurdere hva som faktisk betyr noe, og hva du kan gi slipp på. Det er som å gi deg selv en egen nøkkel til ro, kreativitet  og en ny måte å tenke på– en nøkkel som fungerer hver gang du bruker den.
Rydding: Skap Rom for Drømmer: 
La oss være ærlige: rot kan være som en bremseklamp på veien mot målene dine. Jeg vil vise deg hvordan rydding kan frigjøre plass for nye drømmer, nye mål og en ny måte å leve på. Når du gir slipp på det unødvendige, skaper du et vakuum for muligheter.
Rot er ikke bare dine ting, rot er det som står mellom deg og det livet du drømmer om og lengter etter.
Tilbakemeldinger
 Ja dette kurset er virkelig mer enn det gir seg ut for å være, her ryddes både på utsiden og innsiden. Tøffest på innsiden, men da kommer liksom den ytre ryddingen mer av seg selv.  Jeg tror jeg kan kalle kurset ditt en "livredder". Er det noen som kjenner seg igjen og føler noe av det samme? 
[bot_catcher]