RYDDEYOGA
En Steg-for-Steg guide til ryddig hjem, fredfullt sinn og indre ro.

"Er  som en "Ryddebibel" som har lært meg å få ro og balanse i livet mitt, Love it"
Vigdis Bulling Kristiansen


Denne boken handler ikke om å skape det perfekte hjemmet...

Den gir deg oppskriften på det du fyller hjemmet og livet med som holder deg tilbake fra din sanne natur, det unike mennesket du er. Rot er ikke bare dine ting, rot er det som står mellom deg og det livet du drømmer om.

Det er alle dine små og store valg som har gjort at du har fått det rotete og overfylt. Ønsker du å skape noe nytt, må du velge annerledes.

Høres det vanskelig ut? Ingen grunn til panikk! Jeg har gått opp veien for deg og har satt i system alt du trenger å lære. Husk at den lengste reisen begynner med ett enkelt steg. 

"En inspirerende bok som hjelper deg skape ro i hjemmet. Mange praktiske oppgaver, steg for steg , hvordan du kommer i mål med ryddingen. Veien til en ryddigere hverdag og lykkeligere liv i denne boken. Kan virkelig anbefales!"

Trude Kjetil
"Denne boka er helt super! Den ga inspirasjon til å begynne å rydde. Og når jeg følger oppskrifta er det ikke så lett å gi opp underveis heller:) Det blir ryddig både i huset og inne i meg:) Det gir plass til nye opplevelser!"

Rita Mandal
En inspirerende og praktisk bok som har et spennende helhetssyn med sans for detaljene.

Boken tar deg med inn i både indre og ytre rom.
Heidi Felle 
Bok om rydding av hjemmet , om kroppen du bor i med verdier , tanker og følelser. Boka går dypere enn andre rydde bøker , fordi den tar tak i hele mennesket , ikke bare rotet i de ytre omgivelsene .

​​​​​​​Laila Nilsen

Jeg er Nina Wolther feng shui-ekspert og ryddeguru. Etter å ha jobbet i hundrevis av hjem i USA, Europa og Asia ser jeg at mange av de samme problemene går igjen. Vi har for mange ting. Det er nok. Problemet er ikke at vi mangler noe. Det er så mye ting – fysiske ting i livet og ting på – to do lista at vi får ingen flyt.   Mitt motto er: Vi trenger ikke flere ting for å bli lykkelige, vi trenger færre.


​​​​​​​Min utdannelse har jeg fra de beste feng shui-mestrene i verden, og jeg har reist Asia rundt for å studere energi. Feng shui i den ytre verden, yoga og mindfulness i den indre verden. Det hjelper ikke hva vi prøver å tilføre i livet, hvis det ikke er plass til det. Start å kvitte deg med det du ikke trenger, så kan du fylle på med noe annet. Denne boken gir deg hemmelighetene til et enklere liv med mer av det du elsker, og mindre av det du ikke liker, så du kan leve et liv med flyt. 

KJØP BOKEN NÅ OG BETAL KUN KR. 389,- inkl. frakt
få med lydboken - verdi kr. 369,- helt uten kostnader 
Ryddeyoga er magisk

Den går dypere enn det synlige rotet vi omgir oss med. Den gir deg nøkkelen til en forståelse av deg selv og hjemmet ditt.

​​​​​​​Nå forstår jeg hvordan hjemmet mitt og ryddighet er tett knyttet til det mennesket jeg er. Og boka ga meg nøkkelen til å gjøre noe med dette.

Boka tar ikke bare for seg hverdagsrydding, men den går også inn i sjelen min og renser opp og fjerner alt som ikke gjør livet mitt bra.

Gun-Helen Øye
Sosialantropolog/trendspotter

Det er alle dine små og store valg som har gjort at du har fått det rotete og overfylt. Ønsker du å skape noe nytt, må du velge annerledes. 

Det mange gjør når de "rydder" er å flytte rundt på rotet. For å få varige endringer må du endre de vanene som gjorde det rotete i utgangspunktet. 

Gjør deg klar til å ønske ditt nye ryddige liv velkommen..

Grunnen til at jeg tar med chakraene i denne boken er at mange sitter fast i gamle mønstre i livet. Er du ikke er villig til å slippe dem, vil det være vanskelig å slippe alt du har fylt hjemmet ditt med.

Hjemmet ditt er en forlengelse av kroppen din. Vi finner de samme chakraene i hjemmet som i kroppen. Hvert område av hjemmet ditt er relatert til forskjellige områder av livet ditt.

Det er på tide å brette opp ermene og ønske ditt nye, ryddige liv velkommen!

Oppgavene er plassert i en logisk rekkefølge etter testing med kursdeltagerne mine i nettkurset Ryddig Hjem. 

Det går en rød tråd – eller skal vi heller si en usynlig energitråd – gjennom rekkefølgen. Jeg viser deg vei gjennom hjemmet ditt, rom for rom, kategori for kategori. 

Skal du ha et ryddig hjem, en gang for alle, er det viktig å endre vanene som gjorde at det ble rotete. I denne delen lærer du hvordan du rydder på innsiden slik at du finner din indre ro og lever med flyt i livet. Det er fullt mulig og ikke vanskelig. Det handler først og fremst om god planlegging og riktig fokus.

Oppgavene i denne delen av boken er inspirert av yogaveien som har ett mål; å leve uten forstyrrelser i den indre og ytre verden

Yoga betyr forening, ikke bare av kropp, sinn, sjel og hjem, men forening mellom den indre og den ytre verden. 

Du er en del av helheten og helheten er en del av deg. Et populært begrep i yogafilosofien er karmayoga som betyr å gjøre en uselvisk handling. Det vil si å gjøre noe for den store helheten.

Det er så lett å tenke "hva hjelper det hva jeg gjør?" men alle monner drar, og dine valg er med på å gjøre en forskjell på denne planeten vi bor på. 

Yoga hjelper deg til å "rydde opp" i kroppen. Yoga gjør at du åpner opp for en god energiflyt. Det er viktig at kroppen din er sterk nok til å slippe dine gamle overbevisninger. 

I denne boken har jeg tatt med noen enkle yoga øvelser for hvert Chakra, slik at du virKelig kan rydde i både, hjem, sinn, kropp og sjel.

Boken ble for meg et kinderegg:

Rydde Yoga - hva i all verden?

Jeg anser meg selv som en ryddig person som liker å ha det pent rundt meg og ha oversikt. Trenger jeg da en bok om rydding, og hva i all verden har Yoga med rydding å gjøre?

Fra jeg åpnet Nina Wolthers bok ble jeg glad. Format, layout, farger, fonter, illustrasjoner, sitater, oppgaver, små historier - alt var med på å gi meg et førsteinntrykk av at denne boken er spesiell.

Boken ble for meg et kinderegg:

1. Bredere forståelse for hvordan rot påvirker oss mentalt
2. Tips og triks til hva konkret gjøre for å skape harmoni rundt deg, både mentalt og fysisk
3. Motivasjon til å ta tak i både egenutvikling OG rydding

Og Yoga? Ordet betyr forening leser jeg i boken og at yoga handler om å skape balanse i alle områder av livet og da blir det en selvfølge at hjemmet vårt påvirker.

Anbefaler boken Ryddeyoga både for deg som allerede liker å ha orden og system samt deg som trenger å få det.

Lene Fjellheim,
coach, foredragsholder, fasilitator. 
[bot_catcher]