HERLIG! Du er på vei til et enklere liv med mer av det du elsker og mindre av det du ikke bryr deg om. Jeg gleder meg til å inspirere deg til å skape det hjemmet og livet du lengter etter. Sjekk emailen din - der ligger nett seminaret. 

Gun-Helen Øye
Sosialantropolog/trendspotter
Ryddeyoga er magisk

Den går dypere enn det synlige rotet vi omgir oss med. Den gir deg nøkkelen til en forståelse av deg selv og hjemmet ditt.

Nå forstår jeg hvordan hjemmet mitt og ryddighet er tett knyttet til det mennesket jeg er. Og boka ga meg nøkkelen til å gjøre noe med dette.D

Boka tar ikke bare for seg hverdagsrydding, men den går også inn i sjelen min og renser opp og fjerner alt som ikke gjør livet mitt bra.

Lene Fjellheim,
coach, foredragsholder, fasilitator. 
Et kinderegg:

Fra jeg åpnet Nina Wolthers bok ble jeg glad. Format, layout, farger, fonter, illustrasjoner, sitater, oppgaver, små historier - alt var med på å gi meg et førsteinntrykk av at denne boken er spesiell.

Boken ble for meg et kinderegg:

1. Bredere forståelse for hvordan rot påvirker oss mentalt
2. Tips og triks til hva konkret gjøre for å skape harmoni rundt deg, både mentalt og fysisk
3. Motivasjon til å ta tak i både egenutvikling OG ryddin
g

[bot_catcher]