Vi lever i en tid hvor flere kjenner på tidsklemma, mange har ønsker om større økonomisk frihet, noen er utbrente og syke. Veldig mange jeg jobber med føler seg overveldet. 

Rydder du, får du oversikt – og overskudd til å gjøre det du egentlig ønsker å gjøre.

Er du trett og lei av for mange ting i hjemmet ditt? For mye på To-Do lista? For mange forpliktelser, som du egentlig ønsker å si nei til?

Dette kurset handler ikke om å skape det ”perfekte” livet eller hjemmet. Dette er ryddesystemet som hjelper deg å rydde på inn- og utsiden, slik at du kan bli fri og slippe alt som holder deg tilbake fra din sanne natur.

Min definisjon av å rydde i livet, er å slippe alt som holder deg tilbake fra den du er innerst inne, slik at du kan få tilgang til hele deg og alt det du rommer. Du trenger ikke å fikses, du er perfekt akkurat som du er.

Hverken du eller hjemmet ditt trenger å bli "fiksa". Det du trenger er å fjerne forstyrrelsene, og fjerne alt du ikke bruker i hjemmet eller livet. Selv om rydding kan føles magisk, er det ikke ryddemagi. 

Det er livet som er magisk, når du fjerner det du hverken bruker eller bryr deg om. Og du må jobbe innenfra. Du trenger ikke å jobbe som en "proff". Se ærlig på livet ditt så vet du. 

Vi gjør det enkelt. Velg et livsområde du får på plass først. Kun ett. Så skal du se at mange av dine andre utfordringer detter på plass av seg selv. 


MELD DEG PÅ HER
HVORDAN VIRKER PROGRAMMET?

Start med en mental forbereding. Forstå hvorfor livet ditt er for fullt og lær hvordan du kan endre disse gamle vanene. Jeg forklarer deg også hvordan hjemmet ditt og livet ditt henger sammen, og hvorfor det er viktig å rydde på innsiden for å få det ryddig rundt deg på utsiden. 

Neste steget er å velge hvilket livsområde du skal jobbe med først. Det er kun dette området du fokuserer på de neste tre månedene. Da vil mange av dine andre utfordringer falle på plass. Du trenger ikke å fikse alt, bestem deg for kun et livsområde. Ønsker du å ta andre livsområder senere kan du få tilgang til det. Men gjør det enkelt. Jeg gir deg nøkkelen til å lykkes. Hemmeligheten er fokus. 

FACEBOOK GRUPPE MED INSPIRASJONS SENDINGER 

En gang i måneden er det LIVE sending inne i Facebook. Der inspirerer jeg deg til å stå for de valgene du som gjør at du slipper det som holder deg tilbake og oppmuntrer deg til å fortsette på denne utrolige  og spennende reisen du har begynt på. 

Wenche
Sellevåg

“Å rydde med Nina er noe av det beste jeg har gjort på lenge. Systematisk fra rom til rom og hele tiden med tanke på å få det bedre med meg selv. Hvert rom, hvert skap ble ferdig før neste oppgave ble gitt? Det ene tok det andre og jeg føler en indre ro i meg selv nå.  Nina har rett, er det kaos og for mye ting rundt deg er det sikkert inni deg også.”

Marianne
Seromaa

"Bare tanken på å begynne å rydde i huset gjorde meg utslitt. Med ryddekurset til Nina fikk jeg overkommelige oppgaver - som jeg taklet - som ga meg 'guts' til å fortsette ryddingen. Det handler ikke bare om å rydde - men å endre vaner for å holde det ryddig. Det er DET som er det unike med Nina's kurs. Livet føles lettere med færre ting som 'tynger'. Anbefales!"

Grethe
Christoffersen
Ryddige Hjem kurset til Nina er til stor hjelp for å rydde opp i gammelt rot som har samlet seg i boder og kjeller i årevis. Kurset gir mange praktiske innspill og er en god motivasjon til å komme i gang...og ikke minst til å fortsette ryddingen. Jeg anbefaler absolutt dette bevisstgjørende kurset! 
MELD DEG PÅ HER
Her er litt av det du får:
HJEM

 Du får mitt steg for steg system for å rydde i hjemmet gjennom tre måneder (men den mest effektive jobben er livsendringen).

SINN

Hjelp til å finne ditt livsområde du føler er mest utfordrende og ha fokus på. 

SJEL 
Guidet meditasjon til oppgavene, samt oppgaver du tar med i hverdagen som hjelper deg til indre ro. 
FACEBOOK

inspirasjons sendinger som motiverer deg til å rydde ditt fokus livsområde. 

HVA OM?

Kanskje du tenker.....hva om jeg ikke kan henge med i tre måneder? Jeg skal på ferie, eller jeg er opptatt, eller jeg får besøk eller det skjer så masse i livet mitt at jeg ikke har tid til å gjøre oppgavene!

Ingen grunn til bekymring,  ta kurset i ditt eget tempo. Dette er et livs-endrende kurs som gir deg oppgaver som du kan ta inn i hverdagen. Du lærer rett og slett å gjøre ting på en annen måte, slik at det etterhvert blir like automatisk som det du gjør i dag, men på en støttende måte for livet ditt. 

MELD DEG PÅ HER

OM NINA 

Jeg er Nina Wolther, forfatter av boken Rydde-Yoga, feng shui-ekspert, life coach og ryddeguru. Etter å ha jobbet i hundrevis av hjem i USA, Europa og Asia ser jeg at mange av de samme problemene går igjen. Vi har for mange ting. Det er nok. Problemet er ikke at vi mangler noe. Det er så mye ting – fysiske ting i livet og ting på – to do lista at vi får ingen flyt.  

Mitt motto er: Du trenger ikke å bli "fikset", du er perfekt, akkurat som du er. Kvitt deg med alle overbevisningene som forteller deg at du ikke er god nok og rydd plass til noe nytt i livet ditt. 

De siste 20 årene har jeg reist verden rundt og studert med de beste, i USA studerte jeg arketyper med Caroline Myss. I Singapore, Hong Kong og Kuala Lumpur studerte jeg med de beste feng shui Mestrene. I India lærte jeg yoga, og her hjemme utdannet jeg meg til Executive Coach hos Coach Team. 

 Det viktigste jeg lærte var at det hjelper ikke hva du prøver å tilføre i livet, hvis det ikke er plass til det. Start å kvitte deg med det du ikke trenger, så kan du fylle på med noe annet. Det er så enkelt og vanskelig på en gang. Min passion er å hjelpe deg til å finne din passion og oppmuntre deg til å følge ditt hjertes stemme.

Det har jeg gjort og bor i dag store deler av året på den vakre tropeøya Sri Lanka hvor jeg lever det enkle gode livet.  

MELD DEG PÅ HER
ER RYDDIG LIV NETTKURS FOR DEG?

Ryddig Liv nettkurs er for deg som: 

#Føler at livet er for fullt.
#ER villig til å endre dine vaner og ta andre valg i hverdagen.
#Ønsker å leve med Mindfuness i hverdagen
#Er klar til å tenke på en annen måte.
#Føler at livet er noe mer enn ting.

Ryddig Liv nettkurs er IKKE for deg som: 

#Vil fortette å leve akkurat som du gjør nå.
#Tror at bare du flytter rundt på rotet blir det ryddig
#Ikke liker endringer.
#Ønsker ikke å ta ansvar for ditt liv.
#Tror at et enklere liv detter på plas helt av seg selv.

Hva koster Ryddig Liv nettkurs?

Hvilken pris er du villig til å betale for å ta tiden din tilbake og få ro i livet? Slik at du kan fokusere på det du føler er din livsoppgave? 

Det er et nytt kurs, som bygger på all min erfaring gjennom å jobbe med indre og ytre rydding i over 20 år, Du får inspirasjon gjennom LIVE nettseminarer i tillegg til oppgaver, tilpasset det livsområde du velger å fokusere på de neste 3 månedene.

Vanlig pris for dette kurset er kr. 5.410,- men melder du deg på nå så får du introduksjonsprisen som er, kun kr. 3.861,-

MELD DEG PÅ HER

PENGENE TILBAKE GARANTI             
Gjør oppgavene og se hva sm skjer, hvis du i løpet av to uker finner ut av dette ikke er noe for deg, send meg en epost til support@ninawolther.no, og gi meg en tilbakemelding på hva som ikke fungerer for deg, så gir jeg deg gladelig pengene tilbake. 

[bot_catcher]