Salgsvilkår for Nina W. Int. onlinekurs

Angrefrist

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra startdato og betaler deg tilbake pengene dine innen 1 uke fra datoen din angrefrist benyttes, på de vilkår som er nevnt under punktet ”vilkår for refusjon”.  Tilbakeføring skjer til samme konto pengene ble betalt fra.

Betaling

Vi aksepterer Visa, MasterCard gjennom vår samarbeidspartner Stripe – som også sender faktura rett etter påmelding. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er 100% sikre. Kortkjøp er avgiftsfritt.

Opphavsrett

Opphavsrett © Nina W. Int. Alle rettigheter er beskyttet. Det er forbudt å kopiere, distribuere, publisere eller endre materiale som finnes på Nina W. Int.  nettsider og kursportaler.
Betingelser for bruk av kurs innholdet

Du kjøper tilgang til portalens innhold et år, hvis ikke annet er avtalt. Alt materialet er beskyttet av opphavsrett og kun for personlig bruk. Duplisering, deling, eller opplasting av produktfiler til deling på nettsteder er ikke tillat.

Nina Wolther Int. onlinekurser er personlig program som du mottar brukernavn og passord til ved betaling.

Anonymitet

Vi respekterer ditt privatliv, og må insistere på at du respekterer privatlivet til andre som deltar på kurset. Dermed er dette en gjensidig avtale om taushetsplikt. Du står fritt til å diskutere dine personlige resultater fra våre kurs og oppgaver. Derimot må all erfaring og uttalelser, muntlig eller skriftlig, fra alle andre deltakere holdes strengt konfidensielt.

Avlysing og utsettelse

Nina W. Int. forbeholder seg retten til å avlyse eller utsette kurset som følge av årsaker som er utenfor Nina W. Int. kontroll. Ved avlysning får kursdeltagerne refundert kursavgiften. Ved utsettelse vil kursdeltakeren bli tilbudt om deltakelse på et senere tidspunkt.

Avtalen

Kurset gjelder for en deltaker og det forutsettes at login info ikke deles med andre. Denne avtalen kan ikke overdras av noen av partene.

Kontakt

E-post: info@ninawolther.com
Adresse: Nina W. Int. Hjellevegen 74 b 5211 Os
Denne avtalen skal reguleres av og tolkes i samsvar med gjeldende Norske Lover.