SHAKTI WISDOM
Oppdag din indre feminine kraft, finn balanse i livet, og lev et mer intuitivt og kreativt liv

Vi lever i en tid hvor vi konstant blir bedt om å gjøre mer, være mer og oppnå mer. Det er lett å falle i fella hvor vi tror at å gjøre mer vil bringe oss nærmere til det livet vi ønsker. Sannheten er at det ofte fører til utmattelse, stress, og en dypere følelse av utilfredshet. Du fortjener mer enn dette.

I SHAKTI Wisdom, tror vi at du kan leve på en annen måte. Vi tror på kraften i å "være" fremfor for konstant å "gjøre". Vi tror på å vende blikket innover og oppdage den indre visdommen som allerede bor i deg.

Vi tror på å leve i harmoni med naturens rytmer, å finne gleden i det enkle, og i kraften av autentisitet, lidenskap og indre styrke. Og det mest overraskende er at du vil oppleve å få gjort mer, når du er tilstede i hverdagens gjøremål, fremfor å presse frem resultater som gjør det utslitt før du er halvveis.

Kun noen få ganger i året tar vi inn nye medlemmer for å sikre at vi kan gi hvert medlem den oppmerksomheten og støtten de fortjener. Hvis du føler at Shakti resonnerer med deg, og du er klar for å begynne din reise med SHAKTI Wisdom, vil vi gjerne ha deg med oss.

Sett deg på venteliste, og bli blant de første vi kontakter når vi åpner dørene for nye medlemmer. Dette gir deg prioritet og sørger for at du får din plass i vårt fellesskap når vi åpner igjen.

Jeg er Nina Wolther  
Forfatter, coach og feng shui ekspert. Min reise for å finne meg selv har vært lang, en reise som tok meg helt til Sri Lanka på jakt etter svar, for å finne meg selv.

Etter 14 år på Sri Lanka forsto jeg at alt jeg søkte var i meg selv hele tiden.


Jeg tok alt jeg lærte - den unike blandingen av kunnskap og erfaringer fra både vestlig og østlig filosofi - med meg hjem til Norge og skapte Shakti Wisdom, en medlems-side for å hjelpe kvinner som deg på deres reise mot indre oppvåkning.
Hvordan SHAKTI Wisdom kan transformere ditt liv

Som medlem av SHAKTI Wisdom, får du et helhetlig rammeverk designet for å hjelpe deg med å skape det livet du alltid har drømt om. 

Medlemskapet inkluderer også et rikt bibliotek av ressurser og kurs, som du kan utforske i ditt eget tempo. Du får muligheten til å delta i webinarer, hver sesong kjører vi en 21-dagers utfordring, i tillegg ligger det kurser og ressurser og venter på deg inne i medlems-portalen. 

Du blir også del av et voksende fellesskap av kvinner, alle på deres egen reise til å oppdage sin indre Shakti. Et fellesskapet hvor du kan du finne støtte, inspirasjon og dypt vennskap.

Her er hvordan vi støtter deg på din Shakti reise:
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Trinn 1
Du begynner med intro kurset for å finne dine verdier, lære om de fem elementene og får en guidet meditasjon for å finne ditt fokus.

Du blir guidet gjennom medlemssiden hvor det ligger en rekke ressurser til deg.

I medlemssiden ligger det ressurser og kurser som du kan ta i bruk akkurat i det tempoet du ønsker.

Du får også tilgang til tidligere Masterklasser både med meg, Nina Wolther, våre faste lærere og våre gjester fra inn og utland.


arrow_drop_down_circle
Divider Text
Trinn 2
Du blir coachet gjennom hele året. Hver sesong har vi en felles 21-dagers utfordring/challenge for å skape helhet i livet ditt.

Mindfulness (januar), Detox (april), Selvkjærlighet (juli), og Rydde (oktober).

Alt er lagt opp etter sesongens energi, og du vil jobbe med både hjem, kropp, sinn og sjel. 
 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Trinn 3
Mellom hver utfordring hjelper jeg deg å holde deg på din nye vei med ukentlige coaching-e-poster som gir deg klar veiledning for å strekke deg etter den beste versjonen av deg.

Her snakker vi ikke om den "perfekte" vesjonen, men og eliminere forstyrrelser, slik at du kan leve et roligere, rikere, dypere og mer tilfredsstillende liv. 


arrow_drop_down_circle
Divider Text
arrow_drop_down_circle
Divider Text
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Bonuser: Nettkurs
Feng Shui Rom
Feng shui rom er et enkelt feng shui kurs som viser deg de viktigste feng shui prinsippene rom for rom. Det er et kurs for deg som ønsker enkle tips til hvordan innrede ved å bruke feng shui prinsippene i hjemmet ditt. Mine Shakti medlemmer får feng shui rom som en bonus, et kurs som vanligvis selges for kr. 4.490,-.
Rot Chakra
Skal du strekke deg til ditt beste potensiale må du stå stødig i deg selv. Finn din indre trygghet. Da kan du takle både livets opp og nedturer, fordi de kommer. I dette kurset gir jeg deg nøklene til å skape et balansert rotchakra. Dette er et kurs som alle Shakti medlemmene får tilgang til. Vanligvis selget dette kurset for kr. 2.990,- men ved å være medlem i er det ditt. 
Hva sier våre medlemmer?
«Det er en medlemsportal med riktig fokus på hva som er viktig for å få en bedre flyt i hverdagen. Felleskapet er et fint forum for å få ideer og lufte egne spørsmål. Det geniale med Shakti er de små endringene i hverdagen som bidrar til at en går i riktig retning for å nå målene sine.»

Margrethe Kleiven

"Inspirerende og lærerikt å være med. Føler at jeg har lærå leve i harmoni med jordas rytme, noe som passer meg godt. Jeg har også forstått å ta mer vare på meg selv, noe som fører til at jeg fortsatt har lyst å lære mer om dette. Spennende gjesteforelesere har vi også hatt i forskjellige tema. Raushet, nestekjærlighet og samhold er følelser som dukker opp."

Anne K. 

"Shakti er en skattekiste hvor jeg får ny kunnskap, påfyll, nye ideer og mye inspirasjon. Vi følger årstidene og naturens sykluser, noe som gjør det hele veldig organisk og levende. Nina støtter og veileder oss gjennom prosessene som settes igang, både på det ytre og det indre plan.Det er veldig godt å være en del av dette fellesskapet." 

Lise Solgaard
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Dine sykluser og naturen
Vi legger stor vekt på å leve i takt med naturens sykluser. Hver sesong får du en ny 21 dagers challenge. Designet for å hjelpe deg å ta vare på kropp, sinn, sjel og hjem.

Dette inkluderer alt fra rydde-utfordring om høsten for å skape et hjem som støtter deg, til mindfulness om vinteren, når naturen sover, detox om våren for å rense kroppen og selv-kjærlighet om sommeren når naturen er i full blomst.

Og selvfølgelig jobber vi med måne-syklusen og hvordan du kan leve hver måned med balanse med dine indre og ytre sykluser, uansett hvor du er på din livsreise. 


arrow_drop_down_circle
Divider Text
Er du klar til å starte din indre Shakti- reise, vil jeg gjerne invitere deg til å bli en del av Shakti Wisdom.

La oss sammen utforske dette vidunderlige landskapet av indre visdom, kjærlighet, og aksept. Jeg gleder meg til å gå denne veien sammen med deg.


Vi tar inn nye medlemmer noen ganger i året, så når du setter deg på venteliste, vil du bli den første vi inviterer inn når vi åpner dørene for nye Shakti medlemmer. 

Vi vet at når du kommer inn i Shakti, vil du ved hjelp av våre kraftfulle verktøy innse at alt du noen gang har søkt etter, all den freden og tilfredsstillelsen, all den kraften og visdommen, alltid har vært inni deg. Alt du trenger å gjøre er å åpne opp for den.

Så, hvis du er klar til reisen innover, sett deg på ventelisten og bli en del av Shakti Wisdom fellleskapet.

La oss sammen utforske dette vidunderlige landskapet av indre visdom, kjærlighet og aksept.


arrow_drop_down_circle
Divider Text
HVER SESONG - EN NY UTFORDRING
Hver tredje måned får du en  ny challenge.
Meditasjons-Challenge (Januar)
Nyttårsforsetter funker dårlig, men nesten alle jeg jobber med ønsker å komme i gang å meditere. Vi starter det nye året med en enkel meditasjons-challenge. Nei jeg snakker ikke om å sitte timevis hver dag. Bare sett av «litt» tid, så kommer du i gang med den kanskje beste vanen du kan gi deg selv.

Detox-Challenge (April)
Etter en lang og mørk vinter skal både vi og naturen våkne til livet og da er det viktig og rense ut gamle toksiner og mønstre, slik at det kan blir plass til alt det nye som åpenbarer seg dag for dag. Du er en del av naturen, og naturen er en del av deg, den samme prosessen skjer inne i dine celler, som den gjør rundt deg ute. 

Selv-kjærlighet (Juli) 
Sommerens ildenergi står kjærlighet og glede. Og skal du åpne hjertet ditt er det kun et sted du kan begynne, nemlig med deg selv. Her får du daglig en påminning og enkle verktøy for å ta vare på deg selv. For å se skjønnheten og magien i livet ditt. For å åpne opp for takknemlighet, som er en short-cut til å åpne opp hjerte-energien. 

Rydde-Challenge (Oktober)
Høsten er tiden for å slippe. Naturen slipper bladene, og det er tiden for å trekke seg innover. Er hjemmet ditt fylt opp med ting du ikke bruker, elsker eller bryr deg om vil du sitte fast i fortiden. Det er rett og slett vanskelig å bevege seg fremover, fordi du må rydde plass. Ditt hjem er et speilbilde av ditt liv. Start med ditt hjem og du vil se at det får ringvirkninger for resten av ditt liv.
arrow_drop_down_circle
Divider Text
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Verktøy som fungerer
"Indre uro blir til innsikt med verktøykassen fra Shakti og jeg har lært mye om meg selv og fått et teknikker for å takle overveldende følelser. Noe som gjør at jeg får større ro, lar ikke ting gå så mye inn på meg lenger, ser hendelser mer for det de er. Jeg blir mindre sliten i hverdagen, og mer glad, og har blitt flinkere til å lytte til kroppens signaler."

Elisabeth Sirevåg

Ukentlige coaching-emals
Hver mandag morgen får du en epost fra meg hvor du får informasjon om hva som skjer i uken som kommer. Du får enkle, kraftfulle verktøy som inspirerer deg til å holde deg fokusert på det som er viktig for deg i livet ditt.

I eposten får du også en lydfil, eller guidet meditasjon eller noen enkle ressurser du kan ta med deg i farten slik at du kan bli inspirert til å ta det valget som er best for deg på en daglig basis. 
Hva koster Shakti Wisdom?
Du velger det abonnements-alternativet som passer best for deg!

Betal måned for måned, eller betal for et helt år, og få en rekke superbonuser (klikk på linken, så vil du se.)


pr. måned
490,-
pr. år
4900,-
HAR DU ANDRE SPØRSMÅL? 

Hvis du bestemmer deg for at Shakti-medlemskapet ikke er for deg, eller vil avslutte av andre grunner kan du når som helt kansellere abonnementet ditt. Send oss en beskjed og vi tar deg helt enkelt ut av medlems-portalen og Facebook gruppen, og avbryter betalingen for ditt måneds eller års-abonnement. Eneste du gjør er å svare på en av epostene vi sender deg og si stopp.

Shakti-medlemskap er et nettabonnement som gjør det enkelt og morsomt å forplikte deg til å følge ditt hjerte og leve det livet som er ment for deg. Det handler om å slakke ned på tempoet, åpne opp for mystikken og skape det hjemmet og livet som støtter deg. Se på meg som din velvære coach! Hver uke finner du en lydleksjon eller meditasjon eller arbeids-ark eller video hvor jeg veileder til å skape magi i livet og harmoni for kropp, sinn, sjel eller hjem. Jeg gjør det enkelt for deg at du dedikerer deg til din utvikling og vekst, slik at du kan skape ditt magiske liv som du kjenner at – ja du blir forelsket i selve livet. I tillegg får du tilgang til alt innholdet på telefonen, datamaskinen eller nettbrettet. Ta meg med på veien, i bilen, på bussen, din favorittkafé eller når du har tid til å lytte. Også vet jeg at hvis du begynner denne reisen, så vil du ganske snart rydde tid til både deg og meg. Hvis du ønsker kan du bli med i vår herlige lukkede Facebook gruppe hvor du finner kvinner som deg, som støtter og heier på deg. Og du får eksklusiv tilgang til både webinarer og workshops.

Hvis du føler at det er noe mer som venter på deg i livet, men sliter med å få tid og plass til deg selv og dine drømmer, eller om du synes det er vanskelig å holde deg på rett spor med praksisen din og alltid føler at du begynner på nytt i stedet for å utdype ditt spirituelle liv, vil Shakti-medlemskapet gi deg strukturen og veiledningen du trenger for å holde deg på din livs-vei. I tillegg vil du ha meg – og vårt herlige Shakti-fellesskap – som ditt support system. Shakti medlemskapet er for alle som ønsker å vokse og gro og utvikle seg som menneske. Vi har mye fokus på å slakke ned på tempoet og rydde, fordi det er første steget, nesten alltid, når du ønsker en endring i livet. Der vi oftest feiler, er at vi prøver å fylle på med mer fremfor å fjerne det som ikke fungerer. Det må nemlig bli plass til noe nytt, hvis ikke vil du bare bli mer forvirret.

Du får ukentlige coaching eposter fra meg, og alt innholdet legges inn i medlemsportalen som du kan gå rett inn i fra telefonen eller pc eller hva som er lettest tilgjengelig for deg. I epostene jeg sender til deg ukentlig ligger det en link som du klikker på, så kommer du rett inn i medlemsportalen. Ví har gjort det praktisk og enkelt slik at du vil benytte deg av ressursene, ikke bare melde deg inn og la det ligge. For hvis du er som meg, så har jeg ikke tall på hvor mange kurser jeg ivrig har kjøpt, men aldri gjennomført.Og for å gjøre det SUPER enkelt å holde seg målbevisst, sender jeg en e-post hver mandag for å minne deg på de små stegene du kan gjøre på en daglig basis for å leve ditt beste liv.Innholdet er inspirert av sesongenes skiftende sykluser, slik at fokuset på vinteren vil bli helt annerledes enn om sommer eller høst. Alle mine år med studier i den østlige filosofien har gitt meg dype innsikter om elementene som er i deg og rundt deg. Dette deler jeg med deg i Shakti slik at du kan forbedre hvert hjørne av livet ditt. I tillegg kan du bli med i vår private Facebook-gruppe for å finne spirituelle søstre som støtter deg på veien.

Det er opp til deg! Hver mandag mottar du din mindful mandags coaching-e-post, hvor jeg vil gi deg en klar oversikt over hva som skjer den neste uken. Det kan være et webinar, en ny ressurs, en challenge, du får alltid en lydfil med en hilsen fra meg, og kanskje ligger det med en PDF fil, en guidet meditasjon, du velge din egen rytme og bare sjekke inn når det passerdeg. Det fantastiske med Shakti-medlemskapet er at det gjør det veldig enkelt å holde seg på sporet og leve et liv som åpner deg for magien og mystikken. Shakti-medlemskapet er som et smørgåsbord, hvor du selv velger tempoet. Jeg vil anbefale at du tar deg tid til å lytte til mandags-emailen og få den boosten som gjør at du holde fokuset gjennom uken.

Det vil være der og vente på deg! Du kan gå tilbake til en hvilken som helst leksjon, meditasjon, webinar, lydfil eller ressurs som du kjenner snakker til hjertet ditt. Shakti-medlemskapet gir deg en fleksibel struktur. Det er ingen stive regler.

Ja! Shakti-medlemskapet er for alle som allerede har ELLER ønsker å ha en praksis som gjør at du kobler deg på den større delen av deg selv, din sjel. Alt du trenger for å starte er ønsket om å slakke ned og velge vekk det som skaper kaoset. Shakti-medlemskapet gir deg en fleksibel struktur, støtte, inspirasjon og fellesskap når du begynner reisen. Faktisk er det et fantastisk sted å starte, takket være vårt herlige fellesskap. Still spørsmål i Facebook-gruppen! I stedet for å gå i en million retninger og føle deg overveldet, kan du støtte deg på veiledningen min og starte på en ny vei med tillit og klarhet.

Absolutt, vi trenger alle en påminnelse om å «stay on track». Shakti-medlemskapet vil forbedre din daglige praksis og hjelpe deg å holde deg dedikert til den. Jeg har vært på en spirituell vei i lang tid, men livet kan bli så travelt at selv den mest dedikerte personen kan bli slått ut av forstyrrelser og forpliktelser til tider, derfor må jag ta meg inn, igjen og igjen og det er også en av grunnene at jeg skapte medlemskapet. Jeg vil møte deg uansett hvor du er og gjøre det enkelt og morsomt å holde fast ved praksisene dine og kanskje invitere deg til å prøve nye, uansett hva som skjer! I tillegg vil mine ukentlige coaching-e-poster gi deg klar veiledning om de små valgene du kan gjøre på en daglig basis for å leve et mirakuløst liv.

[bot_catcher]