SHAKTI WISDOM
Fra Drøm Til Virkelighet – Ditt Beste År Venter
Shakti Wisdom guider deg til beste år, med enkle, men kraftfulle verktøy og daglige ritualer.
Er du klar til åpne opp for ditt beste år - ever? Hos Shakti Wisdom, forstår vi reisen du står overfor. Vi vet at du, som en kvinne i din beste alder, er klar for å utforske mer, vokse og blomstre – uten stress og unødvendig press. Vi vet at når du gjør mindre kan du oppnå mer og at alle endringer starter med fokus og disiplin. Det spiller ingen rolle når du starter, hver dag er like frisk og ny som et nytt år. Men de aller fleste kommer aldri i gang. Det ble med den drømmen, som ligger der, den lengselen som forsvant i hverdagens kav og mas. Hemmeligheten er å våkne opp fra den drømmen, det er da magien skjer. Det er livet som er magisk. Ikke drømmen. Den som drømmer sover. Østlige kulturer har utviklet meditasjons metoder gjennom tusener av år, som vekker deg fra den drømmen slik at livet blir virkelighet. 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Er tanken på å ta kontroll over eget liv og skape ditt beste år overveldende? Forandringsviljen er der, men det kan være vanskelig å overkomme frykten for det ukjente.
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Kanskje du vil nikke gjenkjennende til følgende:
🤦🏽‍♀️ Du har lyst til å leve mer meningsfylt, men alt virker så stort og uoversiktlig.
💁🏼‍♀️Du er tiltrukket av et liv med mer men du du føler deg overveldet av alt det innebærer.
🤷🏻‍♀️ Du vet at du vil noe mer med livet ditt, men det første skrittet virker uklart.
arrow_drop_down_circle
Divider Text

Tenk om du kunne......

🌱 Komme i gang med din endringsprosess og legge grunnlaget for ditt beste år. Det trenger ikke ta evigheter for å komme i gang. Du må bare fokusere på det som virkelig betyr noe fra starten. Det handler om å ta de riktige stegene til riktig tid.


🌈 Finne balansen i livet som lar deg blomstre uten stress. Noen ganger kan det virke som om alt er en kamp. Vi viser deg hvordan du kan skape en harmonisk tilværelse, hvor du blomstrer uten å brenne lyset i begge ender.

🧘🏼‍♀️ Innføre mindfulness i hverdagen og oppdage en ny dybde av ro og klarhet. Har du noen gang lurt på hvordan det ville være å leve mer tilstedeværende? Vi hjelper deg å finne svaret og gjøre mindfulness til en naturlig del av din dag.

📚 Utforske og utvikle din indre kreativitet, og la den forme ditt nye liv. Kreativitet er ikke bare for kunstnere. Den er for alle som ønsker å utforske og uttrykke seg. Oppdag hvordan din kreativitet kan transformere din hverdag.
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Ja, Du Kan Gjøre Ditt År Fantastisk.
Fra Nina i Shakti Wisdom

Hei, og velkommen til din transformasjon! Jeg er Nina, grunnlegger av Shakti Wisdom, en trofast mediterende, forfatter, entrepenør og designer. Min reise er unik, akkurat som din vil være.

Jeg startet fra et punkt hvor mange drømmer lå skjult. Jeg lengtet etter å bryte ut av konvensjonelle mønstre og følge hjertet mitt. Så jeg gjorde nettopp det.

Jeg har viet mitt liv til meditasjon og selvutforskning. I fjor bestemte jeg meg for å komme tilbake til der jeg var en gang med kroppen min, noe som har resultert i -18 kilo og en energi som gjør at jeg spretter ut av senga på morgenen i en aldre av 64 år.

Du kan ikke gjøre alt på en gang, men med fokus og disiplin kommer du deg sakte dit du vil.  Jeg har skrevet bøker som reflekterer min reise og mine innsikter. Og nå, i tropenes varme på vinteren, designer jeg mitt eget te-merke – en drøm jeg alltid har hatt og som nå vekkes til live.

Veien hit var ikke alltid enkel. Det var stunder med tvil og utfordringer. Likevel, gjennom meditasjon og fokus, fant jeg min vei. Nå deler jeg disse erfaringene med deg.

Inne i Shakti Wisdom, inviterer jeg deg til å utforske din egen sti. Og jeg er sikker på at når du begynner med meditasjon, og åpner opp for kreativ utfoldelse, er det lettere å følge hjertes lengsel, hvor er alt mulig.

Det starter med det første steget. Et skritt mot selvoppdagelse, mot å realisere ditt kreative potensial, og mot å leve det livet du alltid har drømt om. Dette er ikke bare en reise, det er en transformasjon.

Jeg vokser og lærer stadig, og jeg er her for å veilede og inspirere deg på din reise. La oss sammen gjøre ditt mest fantastiske år.

arrow_drop_down_circle
Divider Text
Hva sier våre kunder
«Det er en medlemsportal med riktig fokus på hva som er viktig for å få en bedre flyt i hverdagen. Felleskapet er et fint forum for å få ideer og lufte egne spørsmål. Det geniale med Shakti er de små endringene i hverdagen som bidrar til at en går i riktig retning for å nå målene sine.»
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Margrethe Kleiven
"Shakti er en skattekiste hvor jeg får ny kunnskap, påfyll, nye ideer og mye inspirasjon. Vi følger årstidene og naturens sykluser, noe som gjør det hele veldig organisk og levende. Nina støtter og veileder oss gjennom prosessene som settes igang, både på det ytre og det indre plan.Det er veldig godt å være en del av dette fellesskapet." 
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Lise Solgaard
Verktøy som fungerer
"Indre uro blir til innsikt med verktøykassen fra Shakti og jeg har lært mye om meg selv og fått et teknikker for å takle overveldende følelser. Noe som gjør at jeg får større ro, lar ikke ting gå så mye inn på meg lenger, ser hendelser mer for det de er. Jeg blir mindre sliten i hverdagen, og mer glad, og har blitt flinkere til å lytte til kroppens signaler."

Elisabeth Sirevåg
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Her er hvordan vi støtter deg:
Trinn 1

28-Dager Mindfulness
Begynn i Shakti Wisdom med et 28 dagers kurs i mindfulness. Dette kurset hjelper deg å oppdage dine verdier og introduserer deg til de fem nøkkelelementene i personlig vekst. Hver dag i 28 dager mottar du 5 minutter lærdom og 10 minutter meditasjonspraksis, slik at du  kommer i gang.

Trinn 2

12 uker kreativt fokus. Vi er alle født kreative, men mange mister denne evnen tidlig. Å tenke nytt er nøkkelen til nyskaping. Tid brukt på kreativ tenking åpner nye perspektiver – uten det, gjentar vi det samme og får samme resultat. Dette 12 ukers kurset er inspirert av den berømte boken: The Artist Way av Juli Cameron.   

Trinn 3

Challenges. Du blir coachet gjennom hele året. Hver sesong har vi en felles 21-dagers utfordring/challenge for å skape helhet i livet ditt. Mindfulness (januar), Detox (april), Selvkjærlighet (juli), og Rydde (oktober).
Alt er lagt opp etter sesongens energi, og du vil jobbe med både hjem, kropp, sinn og sjel.

Trinn 4

Mellom hver utfordring hjelper jeg deg å holde deg på din nye vei med ukentlige coaching-e-poster med en guidet lydfil som gir deg klar veiledning for å strekke deg etter den beste versjonen av deg, slik at du kan eliminere forstyrrelser, og leve et roligere, rikere, dypere og mer tilfredsstillende liv.

arrow_drop_down_circle
Divider Text
Bonuser: Nettkurs
Feng Shui Rom
Feng shui rom er et enkelt feng shui kurs som viser deg de viktigste feng shui prinsippene rom for rom. Det er et kurs for deg som ønsker enkle tips til hvordan innrede ved å bruke feng shui prinsippene i hjemmet ditt. Vanslig pris kr. 4.490,-.
Rot Chakra 
Et balansert rotchakra hjelper deg å finne din indre trygghet. Da kan du takle både livets opp og nedturer, fordi de kommer. I dette kurset gir jeg deg nøklene til å skape et balansert rotchakra. Vanligvis pris er kr. 2.990,-.
 Sacred Space 
Dette kurset guider deg til å skape et hjem som et tempel. Du lærer å lage hus-altre, og ha en hellig plass i hjemmet ditt du kan sette deg ned for meditasjon, refleksjon og komme dypere inn i deg selv. Kurset er kun tilgjengelig for Shakti medlemmer.
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Hva koster Shakti?
Du kan melde deg inn for en måned eller et år. Melder du deg inn for et år, spanderer vi to måneder på deg. Gå all in, og dediker deg til et helt år, lukk den bakdøra og invester i deg selv. Jeg skal love deg at det vil gi resultater hvis du er villig til å gjøre jobben. Sammen kan vi klare det. 
Måned
Hvis du vil prøve om Shakti Wisdom er for deg. 
kr. 490
hver måned
År
Spar kr. 980 og få kurset Space Clearing gratis (verdi 4990)
kr. 4.990
pr. år
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Shakti Wisdom
arrow_drop_down_circle
Divider Text
... er for deg som:
#Ønsker en steg-for-steg guide for personlig og åndelig utvikling.
#Vil skape et liv fylt med harmoni og balanse.
#Søker en bedre daglig flyt og indre ro.
#Ønsker å lære hvordan du bevarer og nærer positiv energi for langvarige resultater.
... er ikke for deg som
#Vil ha raske resultater uten innsats.
#Ser etter en enkel løsning på alle livets utfordringer.
#Tror at åndelig vekst skjer over natten.
#Forventer å bli ekspert umiddelbart etter å ha meldt deg inn.
Spørsmål?

Hvis du bestemmer deg for at Shakti-medlemskapet ikke er for deg, eller vil avslutte av andre grunner kan du når som helt kansellere abonnementet ditt. Send oss en beskjed og vi tar deg helt enkelt ut av medlems-portalen og Facebook gruppen, og avbryter betalingen for ditt måneds eller års-abonnement.

Shakti-medlemskap er et nettabonnement som gjør det enkelt og morsomt å forplikte deg til å følge ditt hjertet og leve det livet som er ment for deg. Vi starter med 28 dager Mindfulness praksis, fordi jeg er overbevist at ved å ta inn den disiplinen det er å meditere på en daglig basis, vil hjelpe deg å ha fokuset på det andre du lengter etter å fylle dagene dine med. Etter de 28 første dagene tar jeg deg med på en kreativ reise, hvor du kan fjerne blokkeringene som holder deg vekk fra din indre kreativitet (og tro meg, den er der.) Hver uke finner du en lydleksjon eller meditasjon eller arbeids-ark eller video hvor jeg veileder til å fjerne de forstyrrelser du fyller livet med, og ha fokus på det som virkelig betyr noe. Jeg gjør det enkelt slik at du kan dedikere deg til din utvikling og vekst, og skape det magiske livet som du kjenner at – ja du blir forelsket i livet selv. I tillegg får du tilgang til alt innholdet på telefonen, datamaskinen eller nettbrettet. Ta meg med på veien, i bilen, på bussen, din favorittkafé eller når du har tid til å lytte. Også vet jeg at hvis du begynner denne reisen, så vil du ganske snart rydde tid til både deg og meg. Hvis du ønsker kan du bli med i vår herlige lukkede Facebook gruppe hvor du finner kvinner som deg, som støtter og heier på deg. Og du får eksklusiv tilgang til både webinarer og workshops.

Hvis du føler at det er noe mer som venter på deg i livet, men sliter med å få tid og plass til deg selv og dine drømmer, eller om du synes det er vanskelig å holde deg på rett spor med praksisen din og alltid føler at du begynner på nytt i stedet for å utdype ditt spirituelle liv, vil Shakti-medlemskapet gi deg strukturen og veiledningen du trenger for å holde deg på din livs-vei. I tillegg vil du ha meg – og vårt herlige Shakti-fellesskap – som ditt support system. Shakti medlemskapet er for alle som ønsker å vokse og gro og utvikle seg som menneske. Vi har mye fokus på mindfulness og kreativitet, og å slakke ned på tempoet og rydde. Fordi det er første steget, nesten alltid, når du ønsker en endring i livet. Der vi oftest feiler, er at vi prøver å fylle på med mer fremfor å fjerne det som ikke fungerer. Det må nemlig bli plass til noe nytt, hvis ikke vil du bare bli mer forvirret.

Du inviteres med på en reise som åpner deg for å ha fokus og disiplin på sånn du ønsker å leve livet ditt. Inne i medlemsportalen ligger det Masterklasser med lærere fra inn og utland. Jeg har en spørsmål og svar sesjon hver måned hvor jeg svarer på alle dine spørsmål, i tillegg har vi månedlige klasser på nett med en av våre faste lærere. Du får ukentlige coaching eposter fra meg, og alt innholdet legges inn i medlemsportalen som du kan gå rett inn i fra telefonen eller pc eller hva som er lettest tilgjengelig for deg. I epostene jeg sender til deg ukentlig ligger det en link som du klikker på, så kommer du rett inn i medlemsportalen. Ví har gjort det praktisk og enkelt slik at du vil benytte deg av ressursene, ikke bare melde deg inn og la det ligge. Hvis du er som meg, så har jeg ikke tall på hvor mange kurser jeg ivrig har kjøpt, men aldri gjennomført. Og for å gjøre det SUPER enkelt å holde seg målbevisst, sender jeg en e-post hver mandag for å minne deg på de små stegene du kan gjøre på en daglig basis for å leve ditt beste liv. Innholdet er inspirert av sesongenes skiftende sykluser, slik at fokuset på vinteren vil bli helt annerledes enn om sommer eller høst. Alle mine år med studier i den østlige filosofien har gitt meg dype innsikter om elementene som er i deg og rundt deg. Dette deler jeg med deg i Shakti slik at du kan forbedre hvert hjørne av livet ditt. I tillegg kan du bli med i vår private Facebook-gruppe for å finne spirituelle søstre som støtter deg på veien.

Det er opp til deg! Jeg vil anbefale deg å lese mandags eposten hvor jeg vil gi deg en klar oversikt over hva som skjer den neste uken. Det kan være et webinar, en ny ressurs, en challenge, du får alltid en lydfil med en hilsen fra meg, og kanskje ligger det med en PDF fil, en guidet meditasjon, du velge din egen rytme og sjekker inn når det passer deg. Det fantastiske med Shakti-medlemskapet er at det gjør det veldig enkelt å holde seg på sporet og leve et liv som åpner deg for magien og mystikken. Shakti-medlemskapet er som et smørgåsbord, hvor du selv velger tempoet og hva du vil fortære.

Det vil være der og vente på deg! Du kan gå tilbake til en hvilken som helst leksjon, meditasjon, webinar, lydfil eller ressurs som du kjenner snakker til hjertet ditt. Shakti-medlemskapet gir deg en fleksibel struktur. Det er ingen stive regler.

JJa! Shakti-medlemskapet er for alle som allerede har ELLER ønsker å ha en praksis som gjør at du kobler deg på den større delen av deg selv, din sjel. Alt du trenger for å starte er ønsket om å slakke ned og velge vekk det som skaper kaoset. Shakti-medlemskapet gir deg en fleksibel struktur, støtte, inspirasjon og fellesskap når du begynner reisen. Faktisk er det et fantastisk sted å starte, takket være vårt herlige fellesskap. Still spørsmål i Facebook-gruppen! I stedet for å gå i en million retninger og føle deg overveldet, kan du støtte deg på veiledningen min og starte på en ny vei med tillit og klarhet.

Absolutt, vi trenger alle en påminnelse om å «stay on track». Shakti-medlemskapet vil forbedre din daglige praksis og hjelpe deg å holde deg dedikert til den. Jeg har vært på en spirituell vei i lang tid, men livet kan bli så travelt at selv den mest dedikerte personen kan bli slått ut av forstyrrelser og forpliktelser til tider, derfor må jag ta meg inn, igjen og igjen og det er også en av grunnene at jeg skapte medlemskapet. Jeg vil møte deg uansett hvor du er og gjøre det enkelt og morsomt å holde fast ved praksisene dine og kanskje invitere deg til å prøve nye, uansett hva som skjer! I tillegg vil mine ukentlige coaching-e-poster og månedlige coaching webinarer gi deg klar veiledning om de små valgene du kan gjøre på en daglig basis for å leve et mirakuløst liv.

[bot_catcher]