I slutten av januar feirer over en milliard kinesere nytt år og vi går over i Ild Hanens år. Hva bringer den nye energien deg?

Dette er året for å våkne opp. Hanens gal vekker oss opp om morgenen og bringer et ”wake-up call” for alle snart 7,5 milliarder menneskene som deler denne lille planeten.

Tenk deg hvis du var et romvesen og og besøkte planeten jorden. Hadde du blitt imponert over hva du så? Å våkne opp til livets realiteter er ikke alltid like behagelig, særlig hvis du ikke har lyst til å se sannheten i hvitøyet.

Her er de viktigste stikkordene for Ild Hanens år:

#1. Våkn opp

Er du klar for et ekte og ærlig liv er dette året for deg. Og er du ikke klar vil årets energier riste deg ut av søvnen og hjelpe deg å se på det som er. Ikke legge til eller trekke fra men se ærlig på den verden du lever i og ta ansvar for livet ditt, omgivelsene dine og gjøre det du kan der du kan gjøre noe, og slippe du det du ikke kan gjøre noe med.

#2. Fashion

I hanens år blir hardt ærlig arbeid belønnet. Men det er ikke bare hardt arbeid og “wake up call” som symboliserer hanen. Han har vakre fjær og selv om det kan virke som en motsetning å skulle være opptatt av mote og bli vekket opp kan vi helt fint knytte det hele sammen. Dette er året hvor mote og fashion vil blomstre.  La oss våkne opp til sannheten om moteindustrien og velge de som produserer mote som tar vare både på mennesker og natur. Gjenbruk og å tenke nytt om det gamle hjelper deg.

#3. Feminine verdier 

Hanen tar vare på hønseflokken sin og vi vil se at dette året tar mennene ansvar. I året vi kommer fra – Apens år, ble macho kulturen dyrket. I år vil vi oppleve at mennene også tar ansvar for de mykere verdiene. Når jeg skriver dette er det dagen da USAs nye president overtar makten. Vi vil se at det går en farsott over USA, og at mange menn slår tilbake på macho kulturen og står opp for de mere feminine verdiene.

#.4 Oppgjør

Hvis hanen blir utfordret kan han være farlig. I en hane kamp er det ikke uvanlig at den ender først når en av kamphanene er død. Ingen vil gi seg. Ild hanen er den mest hissige av alle hanene, så verdens ledere trenger å trå varsomt for å ikke skape totalt kaos. La oss sende healing til denne planeten i år. Den trenger det og den trenger mer enn noen gang at vi alle tar ansvar. Hva er det værste du kan gjøre i dette året? Helt klart bare fortsette å sove. Ta et oppgjør også på personlig plan. Hva vil du ha i livet ditt, hva vil du ikke ha? Også blir du kvitt det du ikke vil ha. Så enkelt. Glem nostalgien, bare slipp det som ikke er bra.

” It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness, it was the epoch of belief, it was the epoch of incredulity, it was the season of Light, it was the season of Darkness, it was the spring of hope, it was the winter of despair”.

Er starten på Dickens bok ”the tale of two cities” og kan brukes som en beskrivelse på ild hanens år. Det er året for å ta oppgjør, ta ansvar og slippe det som ikke tjener deg lengre både på det indre og det ytre plan.

#De store linjene

Her har jeg skrevet litt om de store linjene, men vi har alle vårt personlige horoskop slik at noen kan senke skuldrene og surfe på livets bølger, mens for andre er det tiden for å justere seilene på livets vei og endre retningen i livet og la hanens gal vekke deg opp.

Generelt og individuelt

Dette var er generelt bilde av hva vi kan vente oss av hanens år. Men det er klart at hver og en av oss har et personlig horoskop, så det året som jeg seiler i medvind seiler du kanskje i motvind. Kinesisk astrologi er et stort og bredt tema som du kan bruke mange år å dypdykke ned i. Det er alltid et lag til å utforske. Selv har jeg studert kinesisk astrologi i 18 år nå, og jeg lærer stadig noe nytt. Det finnes mange skoler, og mange metoder og jeg har fulgt mange mestere. Her i østen tar de astrologien veldig seriøst. Kanskje litt for mye, for astrologien er som Guden som forteller deg akkurat hva som skal skje. Og det kan vi ikke.

Værmelding

Selv ser jeg på astrologien som en slags “værmelding” som jeg bevisst bruker for både min business og mitt private liv. Er det vindstille er det dumt å bruke masse ressurser på å jage fremover, mens jeg bruker vinden når den beveger seg for å komme meg fremover.

Webinar

25. januar har jeg årets kinesiske astrologi webinar. Der vil jeg kommentere hvert av de 12 dyrenes skjebne i dette Ild Hanen år. Håper du har lyst til å være med.

Du melder deg på HER.

 

Stormer det i den ytre verden, pust, vær stille og lytt innover og ingen kan ta fra deg din sinnsro.

Håper at du blir med meg på: Se Hva Som Skjer i Ild Hanens År Webinar onsdag 25. januar.

Meld deg på HER

Ønsker deg en fantastisk helg.

Klemmer fra Nina

ninaw