I feng shui er det ild som er sommerenergien. Her hjemme brant vi St. Hans bål og feiret av sola snudde. Så nyt nå, dagene blir kortere nettene lengre men vi forhåpentligvis har vi noen late dovne, sommerdager foran oss. Pass på å fylle deg opp med sommerens lekende varme og du vil tåle høstens stormer og vinterens kulde bedre. Å leve med feng shui er å leve med sesongene. Å hvile i naturens energier og bruke det som er her og nå gir deg gode dager. Sommerens energi er magisk og magien ligger som regel rett foran nesa vår.

9 tips til sommermagi

#1. Latter magi

«Fake it to you make it» er det noe som heter. I India og mange steder i verden starter de dagen med latteryoga. Latter er smittende. Hvis du bestemmer deg for å se det komiske i en situasjon er det ofte nok.  Latter er velvære. Den setter i gang masse feel good hormoner. Jeg har vært så heldig å fått med meg Dalai Lama’s undervisning flere ganger i livet. Han har en smittende latter. Selv stive statsoverhoder må le når han spruter. Le med Dalai Lama her.

#2. Hjerte magi

Åpne opp hjertet ditt og del det du har uten å forvente noe tilbake. Lytt, vær tilstede og elsk ubetinget. Ildens energi er kjærlighet og glede. Vær sårbar, vær åpen og vær den du er. Den eneste måten du kan gi ubetinget kjærlighet er å være sårbar uten filter. Hjertet har en magisk kraft vi har tilgang til hele livet – hver eneste dag. Hjertets magiske kraft er mere og større, enn vi har turt å forestille oss. Nå begynner vitenskapen å bekrefte påstanden. Forskere har funnet at hjertet har 100 ganger større elektromagnetisk energi enn hjernen. I hjertet finnes det neurale celler, som vi inntil for kort tid siden kun trodde fantes i hjernen. Hjertet er en del av hjernen og har en hukommelse som kommuniserer med resten av kroppen.

Love

#3. Blomster magi

Vær ute i nature og se på naturens mirakler. Blomster har en naturlig oppløftende energi.  Alt er energi, og blomster vibrerer med høye frekvenser. Når vi omgir oss med høy frekvens energi vil det også løfte oss.  Blomster holder plante-verdenens høyeste energi. Det er ikke bare de vakre formene og fargene som påvirker oss. Når vi ser på en blomst skjer det noe med oss. Vi speiler skjønnheten i vår egen sjel. Må du være inne plukk med deg blomster inn og sett de på kontorplassen. 

fireenergy7

# 4.Barbeint magi

Vi er en del av naturen og naturen er en del av oss. Ta av deg på beina og kjenn att du forbinder deg med jordenergien. Den heler deg og jorder deg så du er tilstede her og nå. Ikke bare kjennes det godt ut kjenne kjølig gress under føttene. Det er også rensende for alt det elektromagnestiske stresset vi svømmer i og hjelper oss å være mer kontakt med naturen.

fengshuilivingsitat1

#5. Passion magi

Ild energi er hjertets energi. Vær tro mot deg selv og lev din pasjon. Legg bort oppfatningen andre har av deg, bli et barn igjen og lek. Ta frem fargestifter og inviter din indre kunstner på date. Dans vær fri og kast hemningene det er sommer. Det er ingen som blir husket for sin To-Do liste. Klarer du å komme i kontakt med det som sitrer i deg, vil du kunne etterlate ditt genuine avtrykk på jorden. Vi har alle noe vi er genuint opptatt av. Hva er din lidenskap? Ofte er det noe vi gjør så selvfølgelig at vi ikke ser på det som genuint. – Nei det, det er bare noe jeg gjør, sier du kanskje. Ta lettheten på alvor. Du vet når det er FLOW i livet, gå dit. Gå etter hva du føler mer enn å være opptatt av HVA det er.

summertime

#6. Spise magi

Salat er kjølende for kroppen og akkurat nå i sommermånedene kan du fråtse i deilige salater. Bruk blomster og inviter skjønnheten inn også på matfatet. De er ikke bare vakre, de smaker godt. Løvetannblader smaker som Ruccula salat, og visste du at å drikke te trukket på Løvetannblomster er en gratis detox kur. Se opp, se ned – se miraklene. 

fireenergy5

#7. Drikke magi

Trekk teblader, søt med honning og få verdens beste iste helt uten tilstningsstoffer. Grønn te er kjølende for kroppen og har masse antioksidanter. Tilsett honningen når teen er blitt lunken så tar du vare på alle godsakene fra honningen også.

fireenergy6

#8. Magefølese magi

Vi leser i dagens avis hva stjernene forteller oss og flyr til vise menn for å svaret. Samtidig som vi er opptatt av å passe inn i en form, men kanskje den formen ikke passer nå? Lytt til intuisjonen og kjenn at du kan følge den og tillate å være den du er. Lytt til intuisjonen og følg den. Ikke alltid ar det logisk å følge intuisjonen men So What? Det er deg og livet ditt. Dette eneste livet vi har. For å høre den lille intuisjonens hviskende stemme må vi være stille. Sett av stilletid hver dag. Tid til å undres. Til å lytte innover.

quotation1

# 9. Småting magi 

Sommernatten er lys og varm. Sitt ute og nyt varmen., Er det kjølig, pakk deg inn med pledd og fyll deg med frisk luft. Det er de små tingene som er med på å skape lykken. Hvis alt er energi, hva er da lite og stort? Når du åpner for takknemlighet fordi du har et liv og en kropp åpner du hjertet for kjærligheten. Uansett om du er single eller sammen med noen. Sommerens energi er hjerte energien.

sommertips

Hverdagsmagi er det som skjer akkurat her, akkurat nå. Om sommeren er det lettere å være tilstede. Nyt de varme lange døsige dagene. Og hvis du liker min blogg blir jeg kjempeglad om du deler. Tusen takk.

Klemmer fra Nina

22. juli har jeg sommerens feng shui webinar, her deler jeg med deg enkle konktrete tips du kan ta i bruk i hjemmet ditt, slik at det kan løfte deg og skape det magiske livet som du drømmer om, (for det er hva feng shui er) du melder deg på HER.