SPACE CLEARING 
   skap harmoni, rens vekk negative energier  

 Skap er hjem som gir deg indre ro! 

Ofte merker man at det ligger noe i luften når man kommer inn i et hjem. Er det et godt sted å være, eller føles det helt motsatt? Begrepet "det sitter noe i veggene" er mere korrekt enn vi mange ganger aner. Alt er energi, det har jo vitenskapen funnet for lenge siden.

"Energi kan aldri forsvinne bare gå over i en annen form" er  fysikkens første lov.

Energien i rom der mennesker oppholder seg kan bli både mørk og tung og blir det lav nok energi vil du ikke trives.

Du har kanskje opplevd å komme inn i et rom der noen nylig har hatt en skikkelig krangel, det ligger en ubehagelig følelse i rommet. Det kan være vanskelig å sette ord på, men luften kan kjennes både tung og tett og en ubehagelig og klaustrofobisk følelse er ikke uvanlig.

Det trenger ikke å være så vanskelig å lette energien. Du kan lære å fjerne den tunge ubehagelige følelsen og erstatte den med en lett, myk følelse.

Norge topper statistikken på oppussing i hjemmet, men det hjelper ikke hvor «fint» du gjør det, du kan pusse opp så mye du orker, henger det et tungt lag av usunn energi i din bolig vil du ikke få den gode følelsen der.

Det spennende er at du kan enkelt gjøre noe med det - gjør en Space Clearing.

HVA SIER VÅRE KURS DELTAGERE? 
Lotte, Gjerdrum

"I lang tid hadde jeg kjent på en enorm frustrasjon over at jeg ikke får ferdig prosjektene mine på jobb. Jeg som vanligvis er effektiv og handlekraftig. Det var som å gå i sirup. 

Ved bruk av feng shui fikk jeg helt konkrete råd i forhold til hva jeg skulle gjøre.  Det er kjempe-stor økning i trivsel. Nå LIKER jeg å være på hjemmekontoret – det er luftig og jeg får unna arbeids-oppgaver i mye større grad."

Vibeke, Oslo

Feng Shui var noe nytt og ikke visste jeg helt hva jeg gikk til.
Men hvor glad er jeg ikke for at jeg gjorde det. Vi har på kort tid gått fra å være rotløse og lite lykkelige, til å ha et hus i struktur og harmoni.
Tenk at det skulle være så enkelt at man faktisk kan skape seg ett hjem og en deilig lykkefølelse akkurat der man er. Feng Shui har startet en flott prosess i våre liv.

Randi, Årnes

Nina som lærer er en 6'er av 6 mulige. Hun gjør det vanskelige til lett, er kjempetålmodig og veldig positiv og gir aldri opp når vi trenger henne.

Kunnskapsrik og levende opptatt av feng shuien, veldig smittende. Nina er inkluderende og gjør ikke forskjell på folk. Og optimistisk, alt er mulig. Ståpå vilje overført til oss. Tålmodig og et forbilde for oss alle

MED SPACE CLEARING KAN DU ENKELT RENSE  VEKK NEGATIVE ENERGIER OG SKIFTE DE UT MED EN HARMONISK FLYT!

Skap flow i hjemmet og livet og lev bedre rett og slett. I dette kurset går jeg gjennom de aller viktigste Space Clearing prinsippene og hvordan du kan vedlikeholde den gode energien du har tilført.


Du får PDF filer og videoer til hver av oppgavene og øvelser som gjør det tryggere på å stole på intuisjonen din og vite hva du skal gjøre.

Hvert rom har sin egen energi. I Space Clearing guider jeg deg gjennom hjemmet ditt og forklarer hva du skal tenke på for å få flowen.


Og det er flyt det handler om. Alt er energi og energi kan enten løfte oss eller dra oss ned. Pass på at hjemmet ditt er et sted som løfter deg opp. 

Dette vil du lære:
MODUL 1 
FORBEREDELSER
1. Lær å forstår Chien
2. Yin chi & yang chi
3. Ryddesystemet
 
MODUL 2
PROSESSEN
1. Ritualer
2. Meditasjonen
3. Space Clearing prosessen
 
MODUL 3

TILFØRE NYTT
1. Intensjon
2. Ditt husalter
3. Symboler

4. Krystaller og oljer

MODUL 4 
SJELENS FENG SHUI 

1. Atmosfæren
2. De fem elementene
3. Ba Guaen
4. Din indre Ba Gua

HVEM ER JEG?

Jeg er Nina Wolther. Feng Shui ekspert, forfatter og ryddeguru. For 21 år siden bodde jeg i et fantastisk hus med sjøutsikt på 500 kvadrat. Jeg jobbet og bodde i huset men følte meg aldri hjemme. Jeg som burde være så lykkelig ønsket meg bare vekk. Jeg ble skilt og flyttet til en liten leilighet og startet den reisen jeg fremdeles befinner meg på, studiet av energienes verden. Jeg måtte forstå hva som hadde skjedd. Hvorfor det gikk så galt. 

En dag kom en venninne med en feng shui bok og jeg var solgt. Endelig fikk jeg svaret på hvorfor jeg hadde vært så miserabel i mitt forrige hus. Det er ikke alltid energiene i huset er bra selv om det ser bra ut.

Jeg satt himmel og jord i bevegelse og fant mine Feng Shui Mestre. Space Clearing er en del av feng shuien, men da var først da jeg kom til Bali og studerte Space Clearing med en Sjaman der, at jeg virkelig forsto hvordan jeg skulle gjøre en dyp energetisk rens. Han innviet meg til Space Clearing kunsten.

I Østlige kulturer er det en selvfølge å regelmessig rense energien i hjemmet. På Sri Lanka renser alle hjemmet før nyttår og før Poja dagen som er fullmåne dagen, det ligger i kulturen. Dette er en kunst vi har glemt her hjemme.

Space Clearing gjør en stor forskjell i min arbeidsdag. Hvis jeg føler at jeg har mistet inspirasjonen eller sitter fast i livet eller jobbe setter jeg i gang med en Space Clearing og det slår aldri feil, jeg kommer meg tilbake til flyten i livet. 

Jeg reiser mye, og overnatter ofte på plasser det har vært mage som har overnattet før meg. Når jeg kommer inn på et hotellrom og gjør en Space Clearing, vet jeg at jeg sover bedre, og er mer uthvilt neste morgen. 

Space Clearing er rett og slett et verktøy jeg har med meg i hverdagen og som er med på å gjøre livet mitt bedre. 

ER SPACE CLEARING NETTKURS FOR DEG? 

Space Clearing er for deg som:

#Ønsker en steg for steg guide til å lære om hvordan du kan kjenne energier, og rense vekk det som ikke er bra. 

#Vil ha en oppskrift på å skape harmoni og balanse i livet. 

 #Ønsker å skape en bedre flyt i hverdagen og leve med indre ro. .

#Vil lære om hvordan du vedlikeholder den gode energien du har skapt slik at det skaper et godt og varig resultat. 


Space Clearing er ikke for deg som:

#Vil ta et skippertak og rense vekk all energi en ettermiddag. 

#Jobbe som Space Clearing ekspert etter dette nettkurset.

#Tror at Space Clearing er mirakelkur mot alt.

#Vil sette inn noen kvikk fix kurer og regne med at alt kommer på plass med en gang.

#Vil få et ryddig hjem og et ryddig liv ved å kun gjøre en Space Clearing. 

HVA KOSTER SPACE CLEARING nettkurset?

Du får fire moduler pakket med stoff. Hver leksjon kommer med PDF fil hvor jeg har skrevet ned essensen i modulen.

MODUL 1. Forberedelser
MODUL 2. Prosessen
MODUL 3. Tilføre nytt
MODUL 4. Feng Shui for sjelen

For alt dette betaler du kun kr. 3.100,- meld deg på nå og betal kun kr. 1860,- 

[bot_catcher]