TUNG SING KALENDEREN 2023
Tung Sing/Bondens almanakk
Den kinesiske bondens almanakk, også kjent som Tung Sing kalenderen, er en tradisjonell kinesisk almanakk som har blitt brukt i tusenvis av år for å bestemme når det er best å plante og høste ulike avlinger.

Almanakken er basert på kinesisk astrologi og kalender, og inneholder masse informasjon. I denne Tung Sing almanakken, har jeg  kalkulert dagene, også kalt "De 12 Offiserer" som gir anbefalinger om når det er best å utføre ulike aktiviteter.

Den kinesiske bondens almanakken er fremdeles veldig populær i Kina og andre deler av Asia, og brukes av både bønder, businessfolk og vanlige hjem for å planlegge ulike aktiviteter i løpet av året.
Bonus: Minikurs i braindumping og fokus
Til årets Tung Sing Kalender har jeg laget et minkurs om fokusert jobbing og Brain Dumping" en metode som jeg bruker hver dag, for å få jobbet på en effektiv måte, slik at jeg kan få tid til alt det andre jeg brenner for.

Du får med ark til nedlasting for Bain Dumping og en video som forklarer hvordan du kan skape den fokuserte, produktive dagen, slik at du kan jobbe i ro med kudrene senket. Fordi en ting vet jeg, at stress skaper ikke den gode arbeidsdagen, det er faktisk når du jobber saktere at du får gjort mer.
TUNG SING 2023
Med minikurset: Sånn får du en produktiv dag med plass for deg og det du elsker. 
BETALINGSINFORMASJON
settings
settings
settings
settings
settings
settings
settings
DIN BETALING
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Loading...
 Secure Payments with SSL Encryption
[bot_catcher]