Feng Shui Living
Nytt GRATIS nettseminar 
 FARGENES-MAGISKE VERDEN
Lær å bruke farger i hjemmet ditt for å bringe inn den stemningen og  følelsen du trenger.
Onsdag 15. desember kl. 19.00 
De fem elementene som vi bruker i feng shui er den perfekte malen på hvordan fargene virker på deg, hvilke følelser de bringer inn og hvordan du bevisst kan bruke fargenes vibrasjoner for å få flyt i din bolig.

Har du feil farge i hjemmet kan det kjennes tungt ut, det kan til og med tiltrekke seg rot. Mens velger du de riktige fargene kan det gjøre at du sover bedre på soverommet, har bedre energi på hjemme kontoret og du kjenner rett og slett at rommene har flyt.

"Jeg sov bedre etter at soverommet fikk ny farge, og trivdes bedre i rommet. Stua har blitt vakrere og føles mer harmonisk."

Sissel L

 • 5
  DAYS
 • 20
  HOURS
 • 43
  MINUTES
 • 34
  SECONDS
Her er hva du vil lære:
 1. De fem elementene og hvordan alt henger sammen.
 2. Hva er farger og hvordan påvirker fargene deg.
 3. Hvordan farger, sesonger, følelser og retninger henger sammen. 
 4. Hvorfor farger kan tiltrekke seg rot. 
 5. Hvorfor du kan bli stresset i et rom. 
 6. Derfor er farger er en viktig del av feng shui læren.

Jeg heter Nina Wolther og er feng shui-ekspert. Feng shui er egentlig alt. Feng shui handler om å spille på lag med naturens energier. Om å lære av naturen fremfor å lære om den.Om å ta i bruk naturens ressursene på en varsom og hensiktsmessig måte. 

Min utdannelse har jeg fra de beste feng shui-mestrene i verden, og jeg har reist Asia  rundt for å studere med dem. Så fascinert av den østlige kulturen ble jeg at jeg har mitt hjem på Sri Lanka, en liten tropeøy syd for India. Herfra har jeg kort vei til Singapore, Malaysia, Hong Kong og Taiwan hvor jeg reiser for å få påfyll.

En av mine lidenskaper siden jeg startet på denne reisen er farger. Farger er energi, og i dette nettseminaret gleder jeg meg til å ta deg med inn i fargenes magiske verden.

Colors makes the heart song, touches the soul and give joy to the spirit. Searching for this special feeling is my life's passion.

Tricia Guild 
[bot_catcher]