Zen (hjemme)
kontoret
GRATIS nettseminar
16. april kl. 19.00
Meld deg på HER
email
email
email

Du kan leve med ro, fokus og harmoni

Det er kaos tider, mange har fått jobben hjem, og sitter og jobber på de utroligste stedene i hjemmet. Få mine beste tips til å skape et hjemmekontor  som du vil elske å sitte og jobbe fra. Disse prinsippene kan du selvfølgelig også bruke på jobben. 

Hvordan kan du leve med indre ro i en verden som er i ferd med å gå av «hengslene»?

Skal du finne ro er det viktig å skape et miljø rundt deg som støtter deg.

Bli med på dette nettseminaret hvor jeg gir deg de viktigste verktøyene til å skape et arbeidsmiljø som inspirerer deg, og hvordan du kan bruke denne tiden til å finne hjem til deg selv.

I dette nettseminaret deler jeg: Hvordan du kan bruke feng shui for å finne den beste posisjonen å jobbe på i hjemmet ditt. Jeg deler hvordan du kan finne roen ved å starte dagen med et ritual og ikke minst så vil jeg dele hvordan du gjør en Space Clearing – som er å rense og skape en oppløftende energi i hjemmet og på kontoret ditt.

Denne tiden kan du bruke til å la nyhetene spre frykt og uro eller du kan bruke den til å finne hjem, til deg selv og finne din indre ro. Den er der selv om det er kaos rundt deg. Og du har tilgang til den hele tiden.

Når?
TORSDAG 16. APRIL KL. 19.00
 • 29
  DAYS
 • 05
  HOURS
 • 07
  MINUTES
 • 57
  SECONDS
Hvor?
PÅ NETT - HVOR DET ER TRYGT Å TREFFES 
Jeg er Nina Wolther. Forfatter av boken Ryddeyoga og Balansekalenderen.  Feng shui ekspert og ryddeguru, yogi, life coach og lidenskapelig opptatt av hvordan våre ytre omgivelser påvirker vårt indre liv. 

De siste 20 årene har jeg jobbet rundt i hjem og bedrifter og hjem og skapt harmoniske rom.  I dette GRATIS nettseminaret deler jeg mine beste tips for slik at du kan leve med harmoni i ditt indre og ytre rom. 
Dette vil du lære

FENG SHUI 

Feng shui kalles også plasseringens kunst. For at du skal jobbe fokusert er det viktig å ha en arbeidsplass som gjør at du føler deg trygg og støttet.

Ofte er vi ikke klar over at vi sitter feil, men vi kjenner at det er vanskelig å være fokusert og konsentrere seg. 

Jeg gir deg mine beste tips til et (hjemme) kontor som gjør at du kjenner at du jobber med flow. 

RITUALER

Jobber du på autopilot eller jobber du fokusert og gjør en oppgave av gangen? 

Hele livet kan være en meditasjon, og ritualer hjelper oss og koble oss på den dypere delen av deg, hvor du kjenner at du kommer i flow.  

Arbeidsdagen blir en annen når du blir bevisst dine ritualer, og skifter ut de som gjør at du mister fokuset. 

SPACE CLEARING 

Space Clearing er kunsten å rense energien i hjemmet ditt. 

Når du passer på å regelmessig rense energier der hvor du jobber vil du oppleve at det er lettere å komme i "jobbe-flow". 

Du bruker mindre energi og kjenner at jobben din ikke tapper deg for energi. 

Alt starter med hvordan energien er i dine omgivelser. 

[bot_catcher]